Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim hem tanışmaya hem de istemeye gelindiğinde ailemden en yakınlarım yanımdaydı.
Amcalarım,yengelerim,büyükbaba ve babaannem.Anne tarafımdan olan akrabalarımda türkiyede olsaydı onlarıda çağırırdım.yerimseniben
kızlar benim de tanışma isteme söz aynı anda olcak.. söz bohçası var mıdır? Sevgilim bizde yok öyle bişey dedi ama annem de söz bohçasız olur mu diyor? napıcamı bilmiyorum olursa da içine ne konur? nişanı daha sonra yapıcaz çok da abartmak istemiyorum böyle şeyleri de hiç sevmem zaten alışverişe çıkmak falan kaynana adayıyla hiç bana göre değil..sanki bi sürü sorunun başlangıcıymış gibi geliyo
bızde ıkı secenek vardr ya sözde yada nışanda bohca gıder ama ıkısnde gtmez sözde bohca ılla yapcaz dersenızde kendınız cıkıp alın abrtmadan az seyler koyabılırsınız tabı nışanda ayrı yapılcaksayerimseniben kaynanana kayınbabana ve sözlune koysan kafı
ıstemeye geldıklerınde kalabalık olunmasının bı sakıncası yok ama hem söz hem tanısma olcaksa cok yakınlarının olması yeterlı dıe dusnuyorum abı enıste yenge annen baban yanı sımdık bıde cok teyze varsa bırını cağırsan dığerı kırılır belkı
mutluluklarra.s.
canım artık sözde yüzük takılmıyor onlar isticek seninkilerde tamam diyecek oldu bitti söz verildi işte