istemeye gelecekler ama çok utanıyorum..

Detay vermek istemedim belki sizde didiklemek zorunda değilsiniz. Ben buraya iyice moralim bozulsun diye yazmadım. Faydalı olabileceğinizi düşünüyorsanız yazın sinir bozmak için değil. .

Detay vermek istemedim belki sizde didiklemek zorunda değilsiniz. Ben buraya iyice moralim bozulsun diye yazmadım. Faydalı olabileceğinizi düşünüyorsanız yazın sinir bozmak için değil. .
Yav allah allah, ben neden didikleyeyim sizin hayatınızı, vermek istemediğiniz ayrıntılardan bana ne? Zaten tam da didiklemek istemediğim için sadece ilk mesajınızda yazdığınız kadarına yorum yapmışım orda.
Fazla tepki verdiniz, yazdığım tavsiyeleri de okuyun. Yakşamlar :)

Anladığım kadarıyla elinizde imkanlar yok yani evinizi değiştiremezsiniz. Daha fazla ertlemek bir şeyi değiştirmez. Bence karşı tarafa evinizin durumundan hoşnut olmadığınızı ne kadar gösterirseniz, o kadar kendinizi küçük hissettirirsiniz. Karşı taraftanda ona göre bir karşılık alırsınız. Güçlü dur, halinden memnunmuş gibi göster ki kimse evinle ilgili bir şey demeye cüret edemesin sana . Onlar geldiğinde de en güzel şekilde ağırla. Stresli, çekingen olma güleryüzlü davran eğer özgüvenli davranırsan herşey çok daha farklı olur diye düşünüyorum. E tabi onlar gelene kadar da yapabileceğin tüm ufak tefek şeyleri yap evinde. Ayrıca karşı taraf evinle değil, seninle evlenecek. Maddiyata düşkün insan değillerse ev durumunuz onları çokta ilgilendirmez ama eğer tam tersi davranırlarsa da onların ayıbı.Umarım gönlünce olur herşey arkadaşım.

Insallah cocugun ailesi iyidir cunku cogu kisi kiz tarafinin evine bakarak durumlarida yoksa kucuk goruyorlar tabi buda karsi tarafin terbiyesizligi. 2. El esya fikrini düsün derim ve 2-3 ay sonraya erteleyin bence isteme isini anlayisla karsilicaklardir. Ve bu sure icersinde 2. El esyada halledilmis olur

Beğenilecek kızın kıyafetine , ikramına , tabak setine dahi bakan var ki eve hayda hay bakacaklar ailen hakkında yorum yapacaklar böyle tedirgin olmakta haklısın , babanın sevdiği samimi olduğu akrabası yok mu gidip ona dert yansan babanda bu sorumsuzluğu bırakıp eve toparlasa , iyi olur
daha iyi intiba bırakmak çok önemli kaynana dahi yıllar sonra bunun lafını yapabiliyor ,
canim buda yalancilik olmazmi hadi istedikleri gun gecti gitti diyelim sonra ne olacak?hic gelmeyecekler bidaha bence sevgilisine bile bisey demesin sonrasinda basina kakar falan mazallah..

Disari bir yere yemege davet edin.

Paranizi ailenize vermeyin siz de abiniz de, aileniz bu kafadaysa bosa kurek cekiyorsunuz demektir.

Kardeşim ailenden medet umma sıva kollarını abinle kardeşinle. Boya Dediğin nedir bi rulo bi kutu boya. Girişin hafta sonu boyaya açık bir renk al evi aydınlık gösterir. En bilmeyenler bile yapar. Açık renk al evi aydınlık gösterir. Eşya varsın eski olsun yenileyemiyorsan güzel örtü al ser koltuk çekyat neyse üstüne. Ev temiz olsun tertipli olsun varsın eski olsun ne gam. Çalışıyormuşsun ne güzel abinle el ele verin her ay evin bir eksiğini tamamlayın. Ailen bişey demeye kalkarsa bu evde Yetişkin kız var erkek var siz düşünmüyorsunuz madem bize karışmayın deyin. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)

olayı sen çok kafanda büyütmüşsün bence. ne var yani senin evin değil ailenin evi. hiçbir şekilde ezilme dik dur. lafını bile etme de ettirme de

Selam. Bence burada yazdıklarını seni istemeye gelmeden önce çocuğa da söyle. Bunlar senin suçun değil. Böylelikle Mert bir kız olduğunu anlar ilerde yaşanabilecek yanlış anlamaların önüne geçersin. Ailenle de ayrıca güzel bir dille Konuş. Sorumsuzlukları hakkında. Sonuçta anne babadır.

Allah aşkına kuzum sen evini bildiin için sana öyle geliyor dışardan gelen senin kadar gözlemlemez merak etme sen ...

bence biraz sakinleşin sizi anlamak fikir vermek isteyen insanları yok yere tersliyorsunuz çünkü
sorulan sorular sizi anlamaya yönelik.Aileniz her konuda böylemi diye soruyorlar.
ek olarak size önerim bir an önce o evden kurtulmanız.çünkü ne yaparsanız yapın aileniz sizi desteklemez
ev için malesef yapacak bir şey yok zaten sizi gerçekten seven eve falan bakmaz
inşallah bundan sonrası szin için hayırlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…