Yaşadıkların çok zorMerhaba yenı üye oldum. Günlerdir çok bunalıyorum sizinle paylaşmak istiyorum lütfen fikir verin.. 23 yaşındayım akrabalarım aracılığı ile biriyle tanıştım uzun suredir gorusuyoruz evlenmeye karar verdik. Babamın haberi yok sadece anne tarafim biliyo. Istemeye gelicekler ama ben evimizden utanıyorum.Boyle dedim diye yanlış anlamayın kesinlikle maddi durumla alakası yok. Ailem çok sorumsuz maddi durumumuz normal ama babam okadar sorumsuz ki eve eşya almıyo makinemiz bozuluyo bekle ki yaptirsin kırık dökük eşyalar var evimizde herşey eski yırtık. Badana bile yaptırmiyo senelerdir ben küçük yaştan beri çalışıyorum sırf bu evi düzene sokmak ceyiz parası biriktirmek için ama elimde avucumda ne varsa aldılar ve ihtiyaca değil de hep keyfi harcadilar ve ben bıktım artık çalışmaktanda soğudum boşa kürek salladigimi anladım. Küçük kardeşim var eve arkadaşlarını cagiramadigi için hergün ağlıyo. Anneminde babadan aşağı kalır yok parasını çarçur eder evlatlari düşünen yok. Ev gerçekten berbat durumda tuvaletin borusu kırıldı babam 1 aydır yaptirmadi. Komşular sikayete geldi utancimdan yerin dibine girdim. Istemeye gelmek için hergün söylüyolar ama nasıl oyalayacagimi bilemiyorum. Bekliyorumki belki babam burdan taşınır evimiz luks olsun demiyorum ama normal insanların yaşadığı ev gibi olsun çok şey istemiyorum sadece anormal olmayan ev ve eşyalar. Ne yapacağım bana bi akıl verin bıktım çocuk gibi davranan evlatlarini düşünmeyen sorumsuz ailemden..
Cnm sevgilinle bu durumu konusmaktan baska caren yok ama belki sacmalama diceksin ama istemeye gelicekleri gun bi ev kiralasaniz gunluk orda istemeye gelseler
Cnm sevgilinle bu durumu konusmaktan baska caren yok ama belki sacmalama diceksin ama istemeye gelicekleri gun bi ev kiralasaniz gunluk orda istemeye gelseler
Ne alakasi var bir gunlugune kiralar daha sonra evlerine biraz ceki duzen verir ztn bastada sevgilisiyle konusmasi gerektigini soyledim.mantıklı yani gerçekten bu sizce ?
Kendine başka anne baba da kiralayabilir mi her geldiklerinde ziyarete ev mi kiralayacak insanlar
Malesef oyle ama sevgilisinin ailesi biraz sorumsuz gorebilir onlari en azindan bu sure zarfinda evi biraz toparliyabilircanim buda yalancilik olmazmi hadi istedikleri gun gecti gitti diyelim sonra ne olacak?hic gelmeyecekler bidaha bence sevgilisine bile bisey demesin sonrasinda basina kakar falan mazallah..
Senin gorusun saygi duyarim ama bana pekte mantikli gelmedi..Malesef oyle ama sevgilisinin ailesi biraz sorumsuz gorebilir onlari en azindan bu sure zarfinda evi biraz toparliyabilir
Sadece eve arkadaşlarımı cagiramadigim için mi? Siz beni ADINI FERIHA KOYDUM dizisindeki fakirliginden utanan yalanciyla karistirdiniz galiba? Abim evlenemedi bunların yüzünden 30 yaşına geldi hala abim çabalıyor bizim için ama nafile onun verdiği parayı babam içkiye harcıyor annem kiyafete gezmeye fakir değiliz ama fakir hayatı yaşıyoruz..Benim zoruma giden bu anlatabildim mi? Lütfen empati kurarak yorum yapın. Beni burda lüks ev meraklısı gibi gösterip dikkat çekmeye çalışmayın...