• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme istemeye gelecekler ama büyük bi sorun var kararsızım yardım edin :((

cnm sen kayınvaliden ile resmiyetini mutlaka koru. ciddi olduğunu ve kendini ezdirmediğini bu şekilde gösterebilirsin. ben kendimden biraz bahsetmiştim. her zaman saygılı, patavatsızlıklara hemen cevap vermeyen bir yapım vardır. kayınvalidemler düğünden 1 hafta önce bize gelip ufak tefek ayrıntıları konuşmaya gelmişlerdi. anneme saçma sapan şeyler söyleyip o kadar sakin kadını çılgına çevirmişti. ben de en sonunda açtım ağzımı. düşün davetiyeler dağıtılmış her şey hazır,ilişki olmuş 8 yıllık. bozulsun bu iş yeter artık bıktım bu seviyesiz konuşmalardan dedim kaynanama. kaç yıldır kıymetimi bilmedin eksik arayıp duruyorsun. bitti tamam yokum artık demiştim. eşim o gün beni zorla sakinleştirdi. kaynanam eğdi kafasını önüne sustu. daha sonralarda susan ben, lafını esirgemeyen oldum. demem o ki, zaman zaman susmak iyidir ama yeri geldiğinde konuşman tavrını belli etmen gerekir. o zamanlarda da susarsan seni hafife alırlar canım. Allah kolaylık versin.
 
Benim en çok korktuğum mevzulardan biri takı yok akrabalr ne der yok nişana takı takılır yok bilmem ne , erkek arkadaşım okurken biriktirdigi paradan yapıyor tüm masrafı bunuda aileme belirttim.Çünkü ailesininde durumu iyi degil bizde şöyle düşündük nişanda takı olmasın herkes dügünde taksın takıcagnı böylece gerginlik olmaz ,çünkü o tkılarda yok kıza taklan kızda erkegnki erkekte kalsın muhabbetleri falan o kadar kötü bişey ki ilişikiyi ayrılığa götürmekten başka bişey degil , o yüzden biz uzak durduk annmlede kayınvalidem telefonda konuştular takı olmucak diye konu kapandı :)
 
slm kızlar geçen gün bayağı dertliydim ama şu anda çok iyiyim dün istemeye geldiler herşey çok güzel geçti babamda verdi yakında yüzükler takılıcak :)) desteğiniz için teşekkür ederim sonuçta ben seviyorum onu bu kadar yılı hiçe sayamam hayırlısıysa olsun ne diyim
 
canım senin 8 yıllık bir ilişkin olabilir ama öyle bir anneyle yaşanmaz. sonucta ailelerle de evleniliyor bir derece... o ne cadıymış öyle. bence sesini çıkarmalısın yani.
 
Canım hayırlı olsun, işlerin düzelmesine sevindim. Ama kayınvalidene dikkat et, hatun kisi sanki kiz almıyor, kiz veriyor. Kendini ezdirme hiçbir zaman. Mutluluklar dilerim...:nazar:
 
çok alakasız olucak belki ama.


acaba gerçekten de 8 yıllık ilişki falan yerine, görücü usuluyle once aileyi tanıyıp sonra mı çocukla tanıssak iyidi ?
valla psikolojim çok bozuk. ben de erkek arkadasımı çok seviyorum ama anne tarafını düşününce ürperiorm
 
Back