• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme İstemeye geldiklerinde beklenmedik durumlar yaşayanlar ???

dugunce

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
27
0
1
Stresli bir günde, istemeye geldiklerinde beklenmedik komik trajik dramatik durumlar yaşayanlar var mı? Paylaşır mısınız bakalım nasıl bir gün atlatmışız :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes normal bir isteme faslı geçiriyor sanırm :)

Ben de sevdiğimin ailesi gelmeden 5-10 gün önce ya elektrikler kesilirse diye vesvese yapıyordum, geldiklerinde 16 Aralık PAZAR günü geldiklerinde 5 dakikalık bir elektrik kesintisi oldu. Mum ışığı, fener vb eşliğinde oturduk :) Nazar değdi :)

bizde hiçbirşey beklediğimiz gibi olmadı. yani boşuna planlamamak gerekiyomuş :9:

herşey 45 dk içinde oldu.geldiler oturdular ,
kahveleri yapalımmı napalım derken teyzesi " konuşulsun öyle içeriz " demeye kalmadan amcası isteyiverdi :53:
babam beni verirken bi 10 dakka oyalandı , herkese sordu falan . bu arada tabi bana sormayı unutmuşlar sonra farkettik :9:
yüzükler takılırken dedem kurdeleyi ters taraftan kesti , eller birbirine dolandı :52:
ters iş yaparak sonra kahveleri dağıttık .
45 dakkada herşey bitmişti :52:

bizde hiçbirşey beklediğimiz gibi olmadı. yani boşuna planlamamak gerekiyomuş :9:

herşey 45 dk içinde oldu.geldiler oturdular ,
kahveleri yapalımmı napalım derken teyzesi " konuşulsun öyle içeriz " demeye kalmadan amcası isteyiverdi :53:
babam beni verirken bi 10 dakka oyalandı , herkese sordu falan . bu arada tabi bana sormayı unutmuşlar sonra farkettik :9:
yüzükler takılırken dedem kurdeleyi ters taraftan kesti , eller birbirine dolandı :52:
ters iş yaparak sonra kahveleri dağıttık .
45 dakkada herşey bitmişti :52:

Olayı akışına bırakmak en iyisi, hem güzel anı olur size :) Bizde tanışma isteme bir oldu. Yüzük planı yoktu, ertesi gün yüzük aldık, kuyumcuda taktık yüzüğü :) Çok rahattı valla, relax derler ya hani aynen öyle oldu :) Her şey kafamıza göre ;)

Son düzenleme:
Back