Aysegullerden Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 5 Aralık 2022 1.840 1.463 18 Mart 2024 Konu Sahibi Aysegullerden #21 Taranta babu .!.: sen daha evlenmedin mi kız? psikyatriye gitmen lazım acil... Genişletmek için tıkla... Neden..
Taranta babu .!.: sen daha evlenmedin mi kız? psikyatriye gitmen lazım acil... Genişletmek için tıkla... Neden..
Aysegullerden Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 5 Aralık 2022 1.840 1.463 25 Mart 2024 Konu Sahibi Aysegullerden #22 asliyann .!.: konus bence bi uzmanla. ben bir sey olmadığını düsünüyorum. hatta eminim he sizde doğuştan vardır o ayrı ama bu ilişkiden bulaştığını sanmam. bi yardım alın lütfen. karaidaki de size böyle bir hastalığı olmadığını söylemis zaten. Genişletmek için tıkla... Tşkler
asliyann .!.: konus bence bi uzmanla. ben bir sey olmadığını düsünüyorum. hatta eminim he sizde doğuştan vardır o ayrı ama bu ilişkiden bulaştığını sanmam. bi yardım alın lütfen. karaidaki de size böyle bir hastalığı olmadığını söylemis zaten. Genişletmek için tıkla... Tşkler