istemediğim bi durumla karşı karşyayım

ben kadın doğumcumun gazabına uğradım (tabi hamile kaldıysam)
bana dediki adet bittikten sonra hamile kalmazsın
gebelik oluşacağı günleri söyledi
bende güvendim işte ona.
şimdi adet gecikmesi hafif kanama kasık ağrısı bunlar belirti tabiki.annemlede paylaşmak istemiyorum eğer değilsem heveslenmesin torun görmeyi çok istiyorda=)

burdan yorum almak yerıne neden test yapmıyosun ıdrardada cıkar hafıf kanama adet baslıycagınada işaret olabılır hamıle olup düşükte yapma riskini gösterıyorda olabılır hala test yapmak ıcın ne beklıyosun anlamadım

benim 3 gün vardı hastalığama ben yaptım silik cizgi çıktı canım bence yap

Son düzenleme:
bende bebiş istiyorum inşallah isteyen herkese versin rabbim.ama sol overimde çikolata kisti varmış.daha 2 aylık evliyim ve inşallah çocuğum olur diyerek şansımızı deniyoruz.benmde adetlerim çok düzensizdir.ama ne bilim istiyoruz işte burada kürtaj yaptırcam veya çocuk düşünmğyorum diyenlere hayret ediyorum allah benim gibi isteyen herkese versin :26: aminnnnnn inşallah hayırlı haberler veririm

benim 3 gün vardı hastalığama ben yaptım silik cizgi çıktı canım bence yap

canım şey dicem bak gebe olduğunu öğrenmeden önce adet dönemine yakın kasık ağrıların oluyomu hani adet sancısı gibi.

oldu canım özellikle sağ kasığımda bir ağrı oldu ara ara :)

ayyyyyyyyyy heyecanlanmayım diyorum ama bende gebe olduğumu düşünüyorum ama kasık ağrıları olunca adet zamanım geliyo ya ondandır dedim bilemedim ya :26: hemen gidip test yaptm ama yanlş zamanda yapmşm adetime daha bir hafta var ne zaman yaptın sen

ayyyyyyyyyy heyecanlanmayım diyorum ama bende gebe olduğumu düşünüyorum ama kasık ağrıları olunca adet zamanım geliyo ya ondandır dedim bilemedim ya :26: hemen gidip test yaptm ama yanlş zamanda yapmşm adetime daha bir hafta var ne zaman yaptın sen

benim adetim çarşambaydı p.tesi yaptım canım silik çizgi çıktı silik olmasının da sebebi yeni gebelik olduğu için adetim gelmeden yaptım diye salı günüde gidip kan verdim çıktı canım hayırlısı olsun allah inş sanada nasip eder

benim daha test yapmama bir hafta var o zaman ayy ne olur dua et

canım benim neden hayret ediyosun ki daha yeni evli olduğum için çocuk düşünmüyorum ve benim gibi düşünen bir çok insan var.yoksa kim istemez.hani 1 yılım dolsun en azından diyorum.benimde ilk evlendiğim de sol overimmde 5 cm kist çıktı 2 ay doğum kontrol kullandım geçti.inşallah seninde geçer.

arkadaşlar dün ara ara damla damla gelen kan bugün fazlalaştı.şuan bi gebelik olmadığı düşüncesindeyim.
yarında devam ederse kesin yok zaten.

canım hayırlısı olsun senin içinde ama gebelik testi yapsan diyorum.benmde sol overde 5,5 mm kist var ama doğum kontrol hapı içemediğim için tedavi görmüyorum doktor 6 ay böyle bekleyin dedi.olmazsa çocuk o zaman ameliyat dedi.inşallah ameliyata gerek kalmazzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…