Allah'ın bir vergisi bu da istemiyorum dersen sana kalmış bir şey fakat biliyorsunki artık kürtaj diye bir şey yok gerekmedikçe.
Keşke korunsaydınız da istemediğin bir şekilde bu duyguyu yaşamasaydın belki de mevsimlerin yaşattığı bir şeydir. reglini biraz geciktiriyordur. belkide bir kisttir önemsiz reglıne engel olan tabı en buyuk ihtimal de bebek ama varsa da bu kadar istemıyorum deme o kadar cok ıstıyoruz kı su an olmuyor düşün
eşim hiç istemiyor inanki birde yeni evliyiz ondan dolayıda isteksizim
.kist tedavimi yeni oldum vardı oda bitti.
normalde benim gelmeden 2 gün önce falan hafif ağrılarım olur oda yok.
yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.herkez benzer şeyler yazmış cvp vereyim
kürtaj düşünmüyorum ama eşim istemiyor ve evlendiğim 3 ay olduğu için ne yapsam demekten kendimi alıkoyamıyorum.
adetim yeni bitmişti son gündü bende yumurtlama olmaz diye korunmadım.tabi spermler 3 5 gün canlı kalabiliyorlar o detayı atladım.
normalde korunuyorum tabiki.
kürtaj düşünmüyorum ama eşim istemiyor ve evlendiğim 3 ay olduğu için ne yapsam demekten kendimi alıkoyamıyorum.
adetim yeni bitmişti son gündü bende yumurtlama olmaz diye korunmadım.tabi spermler 3 5 gün canlı kalabiliyorlar o detayı atladım.
kımılerı erken yumurtluyor mesela ben regl bıtımı ılıskı ıle hamıel kaldımr eglım 7 gun suruyo
yumurtlamam 9. gun oldu bılıyorum cunku ovu testı kullandım ve hamıle kaldım canım
herkesın yumurtlaması 14. gun olmaz
hamıel de olabılırsın normal bı gecıkmede olabılır en ıyısi test yapmak bebek düşünmuyoduk nerden cıktı deme
lüksunuz yok bebek sahibi olmak için engelınız yok evlısınız yenı evlı olmanzı bişey değiştişrmez...
kürtajı için bi bahaneniz olamaz uamrım hiç düşünmuyorsunuzdur....Allah verecek olduktan sonra her sekılde olur
eğer hamıleysen dılerım sağlıkla doğurursun...
canım kullandığın ovu testinin markasını söylermisin
Bence hamile değilsindir, regl sonrası ilişkide hamile kalma olasılığı çok düşüktür. Stresten gecikmiş olabilir.
bugün test yaptırmadım kızlar.kasık tarafımda ağrı oluştu 2 damla şeklinde pembe kan geldi.
eğer adet olacaksam zaten kanamam devam eder ben kendimi biliyorum çünkü.
ama şuan herhangi bi kanama yok.yarına kadar beklemek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?