istemediğim bi durumla karşı karşyayım

drderin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
949
100
123
İstanbul
rengli bitimimde ilişki yaşadım.şuan hastalığım 3 gün gecikti.normalde düzenli oluyorum.
eşim ve ben bi bebek düşünmüyoruz.
test yapmayada korkuyorum açıkçası.beklesemmi ?
hamile çıkarsam ne olacak daha evliliğim çok yeni.kafam çok karışık.:44:

Allah'ın bir vergisi bu da istemiyorum dersen sana kalmış bir şey fakat biliyorsunki artık kürtaj diye bir şey yok gerekmedikçe.

Keşke korunsaydınız da istemediğin bir şekilde bu duyguyu yaşamasaydın belki de mevsimlerin yaşattığı bir şeydir. reglini biraz geciktiriyordur. belkide bir kisttir önemsiz reglıne engel olan tabı en buyuk ihtimal de bebek ama varsa da bu kadar istemıyorum deme o kadar cok ıstıyoruz kı su an olmuyor düşün

eşim hiç istemiyor inanki birde yeni evliyiz ondan dolayıda isteksizim
.kist tedavimi yeni oldum vardı oda bitti.
normalde benim gelmeden 2 gün önce falan hafif ağrılarım olur oda yok.

eşim hiç istemiyor inanki birde yeni evliyiz ondan dolayıda isteksizim
.kist tedavimi yeni oldum vardı oda bitti.
normalde benim gelmeden 2 gün önce falan hafif ağrılarım olur oda yok.

Peki bu kadar çocuk karşıtı biri olarak neden korunmadınız ? Şimdi hamileysem istemiyoruz demekle bitmeyecek malesef ne yapmayı düşünüyorsunuz ?

regl bitimnde hamile kalacağını sanmıorum ... ama daisyninde dediği gbi bu kadar karsıyken neden korunmadn ??? en kötü iht. ertesi gn hapı falan alsaydın... geri şuan bunları konuşmakta mantıklı değil bnce gt hemen bi test al ve sonuca gre karar ver... ne kadarlık evlisin cnm ...

konu sahibi Allah hakkınızda hayırlı olanı versin ....

bunu kürtaj düşünen herkese soruyorum
ben birşey merak ediyorum şimdi zamanı değil diye kürtaj olanlar ilerde bebek istemeyeceklermi ?
istedikleri zaman olmasının garantisi varmı ?
ya kürtajda rahim zarar görürse ve bir daha gebe kalamazsa ne yapacaklar ?
şimdi istemiyorum diye kürtaj olanlar istediklerinde hangi yüzle isteyecekler ?
sadece merak ediyorum :26::26::26:

Son düzenleme:
kımılerı erken yumurtluyor mesela ben regl bıtımı ılıskı ıle hamıel kaldımr eglım 7 gun suruyo

yumurtlamam 9. gun oldu bılıyorum cunku ovu testı kullandım ve hamıle kaldım canım

herkesın yumurtlaması 14. gun olmaz

hamıel de olabılırsın normal bı gecıkmede olabılır en ıyısi test yapmak bebek düşünmuyoduk nerden cıktı deme

lüksunuz yok bebek sahibi olmak için engelınız yok evlısınız yenı evlı olmanzı bişey değiştişrmez...

kürtajı için bi bahaneniz olamaz uamrım hiç düşünmuyorsunuzdur....Allah verecek olduktan sonra her sekılde olur

eğer hamıleysen dılerım sağlıkla doğurursun...

Son düzenleme:
yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.herkez benzer şeyler yazmış cvp vereyim

kürtaj düşünmüyorum ama eşim istemiyor ve evlendiğim 3 ay olduğu için ne yapsam demekten kendimi alıkoyamıyorum.

adetim yeni bitmişti son gündü bende yumurtlama olmaz diye korunmadım.tabi spermler 3 5 gün canlı kalabiliyorlar o detayı atladım.

normalde korunuyorum tabiki.

şu an yapılacak tek şey test sonrasını sonra düşünmek , belki bir rahatsızlığın da olabilir o yüzden her şeyi erken öğrenmek en güzeli değil mi ?

Bence hamile değilsindir, regl sonrası ilişkide hamile kalma olasılığı çok düşüktür. Stresten gecikmiş olabilir.

moralini bozmak istemem ama bende adet bitiminden sonra hamile kalmıştım
ama yinede düşük bi ihtimal, olduysada canını sıkma allah ol dediyse vardır bi hayır

eğer eşiniz kesinlikle istemiyorsa korunmasınada çok dikkat etmesi lazım
ama herşeye rağmen olursada vardır bir hayır
imtihan dünyasındayız isteyenin olmuyor istemeyenin oluyor hepsi bir imtihan !!..

adetlerin 28-30 gün arasıysa ki düzenlı demıssın 12-16.günler arasıdır büyük ihtımalle yumurtlaman adetın son günü hamıle kalabılecegını sanmam illa cocuk ıstemıyosanız hap falan kullan bence

valla bence de düşünme kürtaj derim..
Ben nişanlıydım eşim askerdi..dogum kontrol hapı kullanıyordum ama eşim askere gidince bırakayım biraz rahatlıyım dedim..
ama eşimi ziyarete gittim ve olan oldu günüm geçti..ama ne yazıkki bebeğimiz tutunamadı..

Ben bile aldırmayı düşünmedim o anda bile..ki üzerimizde çok baskı olmasına rağmen..Ama işte herşeyin hayırlısı.

şimdi istediğim zaman oldu..herşeyde vardır bir hayır..
o yuzden bence sen git yarına bir kan testi yap..Eger olumluysa da tadını çıkar derim cunku gerçekten cok güzl bir duygu bir his.. :)

canım kullandığın ovu testinin markasını söylermisin

bu arada benım siklusum da 27-28 gundur ve 9. gun basladı yumurtlamam kızlar

çok nadir bi olayda değil çok sık karsılastım bu durumla sadece yumurta takıbı yaptırmayan veya ovu testı kullanmayan bilemıyor o kadar

canım kullandığın ovu testinin markasını söylermisin

laboquick canım gitti gidiyordan almıştım gayet memnun kaldım zaten tavsıye uzerıne almsıtım :)

bugün test yaptırmadım kızlar.kasık tarafımda ağrı oluştu 2 damla şeklinde pembe kan geldi.
eğer adet olacaksam zaten kanamam devam eder ben kendimi biliyorum çünkü.
ama şuan herhangi bi kanama yok.yarına kadar beklemek istiyorum.

yerleşme kanaması olabilme ihtimali yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…