İsteme ve devam eden sorunlar

duygusal davranıp yüzünü düşürme. net ol. gelecekler, tanışacaksınız, sonra da günü belirleriz de geç. baban istediği kadar düşünürüz desin. sen kesin kararlı olduktan sonra onlara laf düşmediğini anlayacaklar.

duygusal davranıp yüzünü düşürme. net ol. gelecekler, tanışacaksınız, sonra da günü belirleriz de geç. baban istediği kadar düşünürüz desin. sen kesin kararlı olduktan sonra onlara laf düşmediğini anlayacaklar.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için net oldum ama yinede saygısızlık etmemek adına tabiki sende değerlendirirsin senindi rızan olsun dedim babama durum bu şekilde oldu. Tekrar teşekkür ederim

baba iştee şimdi o üzülüyordur sinirlidir ama siniri size yada bi karsısındakine değildir. hani olur yaa babalrda kıyamama belki öledir..

baba iştee şimdi o üzülüyordur sinirlidir ama siniri size yada bi karsısındakine değildir. hani olur yaa babalrda kıyamama belki öledir..
Öyle olmadığını bildiğim için üzülüyorum bende babam çoğu konularda bizi düşünmez ablam ve abimin yaşı 40 a geliyor birgün sizde evlenin yuvanızı kurun mutlu olun dediğini duymadım. Amcalarımın kızları oğulları evlenince Allah mutlu mesut etsin der yanında bile olur ama iş bize gelince böyle tepki..

Öyle olmadığını bildiğim için üzülüyorum bende babam çoğu konularda bizi düşünmez ablam ve abimin yaşı 40 a geliyor birgün sizde evlenin yuvanızı kurun mutlu olun dediğini duymadım. Amcalarımın kızları oğulları evlenince Allah mutlu mesut etsin der yanında bile olur ama iş bize gelince böyle tepki..
siz tanırsınz ailenizi tabi ben sadece fikrimi söyledim..
babanız böyle bi adam demkki bu yastan sonra da değişmez.. ama böyle diye de insan kendi isteklerinden vazgecmemeli..
siz evlenmek istiyorsnz ve hayatınzdaki adamn doğru adam olduguna inanıorsanz dik ve kararlı durmalısınz..
ayrıca abinzde evlenmek istesydı eminm baba fln dinlemezdi 40 yasına gelmiş sonucta :)

İnanın elimden geldiğince şu süreçteki gerginliğimi kendi kendime yenmeye çalışıyorum fakat ailemin benim için birşeyler yapmaması benim gerginliğimi hafifletecek iki kelime etmek yerine daha çok gergin bir hâl oluşturmaları beni gerçekten çok yormaya başladı. Keşke ailemden biride sizin gibi hatta sizler gibi böyle yol gösterse en azından hem gerginliğim azalır hemde kırıcı olmamaya çalışırım fakat hem yol göstermeyip hemde benim yol bulmamı eleştirmeleri çok ilginç. Çok teşekkür ederim yorumunuz için çok sağolun
Aileniz icin ilk olabilir bu isler ama bu kulturdeki usulleri hepimiz biliriz.. bi tanisma olur, sonra bi nisan alisverisi sonra kiz isteme ve yüzük.. kafana takma bunlari, zamana yay, bazen konustukca ters teper.. birak akisina..

Allah razı olsun çok teşekkür ederim yorumunuz için inanın dünden beri gerginlik sürekli ağlamak evde bile birçok eksiğimiz var onları şükür maddi anlamda kazancım olduğu için halletmeye çalışıyorum ablam dahi dönüp tanışma söz ayrı olursa tekrar gelirler tekrar hazırlıktı oydu buydu uğraşmak olur diye söylüyor tepki gösterince ben haksız oluyorum oysa ben olsam on kezde gelseler ablam bi kez evlenicek hizmet yaparim diye düşünürdüm. Yorumunuz için tekrar teşekkür ederim
Ahh canım ne kadar iyi niyetlisin ya, Allah herşeyi gönlüne göre versin kendi ailende olsa insanlar çok zor işte.

Bence babaniz kiskandigi icin sizden ayrilcagi uzuntusune kapildigi icin boyle tepki vermis cok normal.. benim babamda bana cok duskundur o yuzden daha fazla tepkilerini bile gordum canim sen hic takma kafana .. ama bence once bi tanisma olsun baban arastirabiliyorsa ailesini arastirsin en azindan ici rahat eder boyle hersey biranda olup bittiye geliyor gbi hissediyor da olabilir babaniz. Bir de ilk evlenecek cocugu oldugunuz icin cok normal canim sen bu surecte alttan al ve kirma babani...

Aileniz icin ilk olabilir bu isler ama bu kulturdeki usulleri hepimiz biliriz.. bi tanisma olur, sonra bi nisan alisverisi sonra kiz isteme ve yüzük.. kafana takma bunlari, zamana yay, bazen konustukca ters teper.. birak akisina..
Aileme sorsanız hepsi ayrı ayrı külfet tekrar gelinmesine bile uğraş gözüyle bakıyorlar..Haklısınız çok teşekkür ederim yorumunuz için 🤲

Bence babaniz kiskandigi icin sizden ayrilcagi uzuntusune kapildigi icin boyle tepki vermis cok normal.. benim babamda bana cok duskundur o yuzden daha fazla tepkilerini bile gordum canim sen hic takma kafana .. ama bence once bi tanisma olsun baban arastirabiliyorsa ailesini arastirsin en azindan ici rahat eder boyle hersey biranda olup bittiye geliyor gbi hissediyor da olabilir babaniz. Bir de ilk evlenecek cocugu oldugunuz icin cok normal canim sen bu surecte alttan al ve kirma babani...
Yorumunuz için çok teşekkür ederim

Ben bir sorun göremedim desem

Üzmemek için onlara söylemiyor işte

Evde sizin evlenmenize çok hevesli davranmıyor abla abi üzülmesin hem de sizden kurtuluyormuş gibi olmasın diye

Babalar kızları evlenmeye hevesli olmasın baba evinde mutluydum gitmeyeyim istesin diye düşünür

Bir sorun yok gibi mutluluklar germeyin kendinizi

siz tanırsınz ailenizi tabi ben sadece fikrimi söyledim..
babanız böyle bi adam demkki bu yastan sonra da değişmez.. ama böyle diye de insan kendi isteklerinden vazgecmemeli..
siz evlenmek istiyorsnz ve hayatınzdaki adamn doğru adam olduguna inanıorsanz dik ve kararlı durmalısınz..
ayrıca abinzde evlenmek istesydı eminm baba fln dinlemezdi 40 yasına gelmiş sonucta :)
Haklısınız yorumunuz için çok teşekkür ederim. 🤲

Ben bir sorun göremedim desem

Üzmemek için onlara söylemiyor işte

Evde sizin evlenmenize çok hevesli davranmıyor abla abi üzülmesin hem de sizden kurtuluyormuş gibi olmasın diye

Babalar kızları evlenmeye hevesli olmasın baba evinde mutluydum gitmeyeyim istesin diye düşünür

Bir sorun yok gibi mutluluklar germeyin kendinizi
Yorumunuz için çok teşekkür ederim 🤲

Bizim de uzak yer olduğu için tanışma ve isteme aynı gün oldu. Öncesinde aynı şekilde eşimi ailemle tanıştırmıştım ama. Ben de onun ailesiyle tanışmıştım. Aileler bu konuda bize güvendi, önce biz tanışalım isteme sonra olsun demediler. Hem zaten 1 kere görmeyle tanınmaz ki yine. Annenizin elçilik yapıp babanızla konuşması gerek. Kız babaları kolay kabullenmiyor bu durumu. Hele ki ilk olacaksınız ailede. Bir an önce netleştirin ama , insanlar da bilsin sadece tanışmaya mı yoksa istemeye mi geliyorlar.

Bizim de uzak yer olduğu için tanışma ve isteme aynı gün oldu. Öncesinde aynı şekilde eşimi ailemle tanıştırmıştım ama. Ben de onun ailesiyle tanışmıştım. Aileler bu konuda bize güvendi, önce biz tanışalım isteme sonra olsun demediler. Hem zaten 1 kere görmeyle tanınmaz ki yine. Annenizin elçilik yapıp babanızla konuşması gerek. Kız babaları kolay kabullenmiyor bu durumu. Hele ki ilk olacaksınız ailede. Bir an önce netleştirin ama , insanlar da bilsin sadece tanışmaya mı yoksa istemeye mi geliyorlar.
Benimde aynı şekilde oldu sadece ben fiziken tanışmadım görüntülü ve telefon aracılığıyla anne ve babasını tanıyorum annesiyle sürekli konuşuyoruz. Erkek arkadaşım fizikende ailemle tanıştı. Sorun şu ki annem aracı olucak elçi olucak kadar bilgisi kendisini ifade eden biri değil daha önce kendisine anne istemeye gelicekler babama söylesen mi dediğim halde babama ben söyleyince neden haberim yok dedi anneme döndüm annemde mırın kırın etti artık ne şekilde söyleyememişse yine açıklama yapmak zorunda kalan ben oldum. Erkek arkadaşımla paylaştım durumu Ankaradan geliyoruz babam zaten hasta sürekli gidip gelmemiz zor olur babam ister tarzında açıklama yaptı onada hak veriyorum kız halimle annem dururken işin ucundan tutmaya çalışıyorum buda yetersiz oluyor. Teşekkür ederim yorumunuz için. 🤲

Back
X