- 15 Eylül 2019
- 196
- 122
- 18
- Konu Sahibi Unpretendingg
Merhaba arkadaşlar yakın bi zamanda istemem olucak, sorunlarıma sorun ekleniyor, elimden geldiğince çalıştığım için ailemden para almadan eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum bu elbise olsun çeyiz olsun vs erkek arkadaşım ve ailesi Ankara'dan gelecekler annem pek iletişim kurabilen biri olmadığı için tanışma ve isteme konusunu babamla ben konuşmak durumunda kaldım , erkek arkadaşım geçen sene yalnız geldiği için tanışmaya babam çok laf etmişti neden yalnız geliyor diye haklı olabilir bu konuda. Yine sabah zar zor bulduğum ve aldığım elbiseyi denedim o sırada birde bilirsiniz damat tepsisi deniyen bir durum var heveslenip onuda almıştım elbisemi giymişken onuda tutayım dedim babam odadan geçerken görünce daha damat olacağı belli mi herkese aynı tepside kahve getirilir bu ne böyle diye tepki gösterdi tabi kendi kendime üzüldüm daha önce yalnız tanışmaya geldiğinde hem sözleşmeli memur hemde uzaktan üni okuyor bazı durumlardan dolayı okulunu bitiremediği uzadığı için babam bunu sorun etti okulunu bitirsin öyle dedi şimdi son iki dersi kaldı muhtemelen mart gibi mezun olucak. Babamın vermiş olduğu tepkiyi sabahtan beri takıyorum damat adayı dahi olmayacaksa neden geliyorlar birde yakın yerde oturmuyorlarki hadi tanıştık sözüde bir kaç haftaya yapalım densin işin kötü tarafı bir ablam bir abim var onlarda bekar ve evden daha önce böyle isteme durumlari olmadığı için hiç bir bilgimiz yok kendi kendime birşeyler çabalıyorum oda böyle eleştiriliyor inanın ne ablam ne annem demiyorki şu böyle olsun bu şöyle olsun diye gerçekten napıcam nasıl hareket edicem bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim