- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
-
- Konu Sahibi bilinmeyenkullanici
Canim ben bi gömlek bi etek giydim,isteme söz nisan aynı gün oldu ve sadece aileler vardı yani diğer akrabalar yoktu.cok da iyi oldu iyi ki öyle yapmışım.ben de hiç sevmiyorum büyük nişan vs. Bence erkek arkadaşına şöyle yalnızca aile arasında olsun istiyorum ben de eminim o da öyle ister erkekler de pek hoşlanmıyor böyle angaryalardan
Yoo hiçbirini yapmadık, bizimkiler uzaktan gelmişlerdi bir de.cay börek sarma falan ikram ettik servis tabaklarında bir de tabi isteme kahvesi o kadarYaa o kadar araştırdım sizin gibi ve benim istediğim gibi yapan kimseyi bulamadım. Nişan ayrı olmadığı için herkes çok açılmış istemede. Pasta filan kesmediniz mi ya da bu magnet hediyesi ne bileyim nişan masası süslü filan böyle şeyler?
Yoo hiçbirini yapmadık, bizimkiler uzaktan gelmişlerdi bir de.cay börek sarma falan ikram ettik servis tabaklarında bir de tabi isteme kahvesi o kadarbana da çok gereksiz geliyor öyle şeyler ya önemli olan bi an önce amaca ulaşmak yani evlenmek
Bence gereksiz şeyler canım bunlar, kahveler icilsin isteme olsun yüzük takılsın bitti zaten bi kaç saatlik bisey hem maddi hem emeksel olarak yük benceYa amaca ulaşmaktan ziyade düğün gibi ritüeller yapmaya başladılar Ben istemiyorum kalabalık veya pasta veya Allı Pullu nişanlık vs. Umarım erkek tarafı da benim fikrime saygı duyarlar. Kendileri ile aynı şehirdeyiz fakat akrabalarını toplamak isterlerse onların hepsi farklı şehirde Allahtan.
Dediğim gibi sizinle konuşunca rahatladım çevremde ve internette kimseyi bulamadım öyle sadece kahve içip alyansları takıp işi bitiren.. gönlüme göre olur inşallahBence gereksiz şeyler canım bunlar, kahveler icilsin isteme olsun yüzük takılsın bitti zaten bi kaç saatlik bisey hem maddi hem emeksel olarak yük bence
Merak etme canım benim çevremde çok aslında böyle yapan arkadaşlarım.Allah kazasız belasız hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallahDediğim gibi sizinle konuşunca rahatladım çevremde ve internette kimseyi bulamadım öyle sadece kahve içip alyansları takıp işi bitiren.. gönlüme göre olur inşallah
hepsini bir arada yapın baklavayı erkek taraf getirir, kız tarafı gondol yapar, bir kahve bir tatlı bir kaç foto yüzük takma olay biter,
ben öyle yaptım, nişan isteme birarada
Gelin hamamında kına yaktım,
Nikah törenini küçük bir mekanda kanepe ve canlı müzikle 2 saatte hallettik,
15 saat uzaklıktaki ülkeye balayına gittik, milleti eğlendirecceğime kendim eğlendim ooooh mis.
Merak etme canım benim çevremde çok aslında böyle yapan arkadaşlarım.Allah kazasız belasız hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah
Ben de yaparsam sizin gibi düşünüyorum, hem gereksiz masraf, hem gereksiz telaş hem de normal günde görmediğim akrabaları neden özel günüme çağırayım mantığı. İnanın hiç gerek yok, millet abartmayı o kadar seviyor ki nişanlarını bile düğün gibi yapıyor artık bana çok saçma geliyor.
Inşallah yaşarsınız hayırlısıyla. Daha biz de kendi aramızda konuştuk ama iznini bekliyoruz izne kadar bir hazırlık yapmadım izin tarihi tam olarak net değil.Sizi çok iyi anlıyorum ya ben de inşallah bu telaşları yaşarım Siz yine de annesine de bir danışın derim sonradan gönül koymasınlar hevesleri vardır illa ki