Merhaba arkadaşlar;
Yıllardır takipçiniz olmama rağmen aranıza yeni katıldım...
Görüşlerinize ihtiyacım var. Söz ve nişan birarada olsun istiyorduk. Şimdi istemeye geldiklerinde hepsi birarada olacak. Yanlış mı yapıyoruz bilemedim ama çok masraf olsun istemiyoruz. Eve istemeye geldiklerinde yüzükleri takıverip nişanlanmış olacağız. Ailem zaten eş adayımı tanıyor ve damatları olsun istiyorlar, vermeme gibi bir durum söz konusu değil yani :) İlk o gün tanışacaklarına göre, o gün nişanlanmak garip mi olacak? Forumdan takip ettim, hep 2. veya 3. aşamada nişan olunuyor.
Öncelikle hayırlı olsun canım. Hepsi bir arada olabilir, şartlar onu gösteriyorsa. Benimde muhtemelen seninki gibi olacak, çünkü onlar başka şehirden gelecekler, devamlı gel, git olmaz. Hepsi biraradan çıkıverir. Ama alışveriş işini önceden yapman lazım, tatlım
Merhaba arkadaşlar;
Yıllardır takipçiniz olmama rağmen aranıza yeni katıldım...
Görüşlerinize ihtiyacım var. Söz ve nişan birarada olsun istiyorduk. Şimdi istemeye geldiklerinde hepsi birarada olacak. Yanlış mı yapıyoruz bilemedim ama çok masraf olsun istemiyoruz. Eve istemeye geldiklerinde yüzükleri takıverip nişanlanmış olacağız. Ailem zaten eş adayımı tanıyor ve damatları olsun istiyorlar, vermeme gibi bir durum söz konusu değil yani :) İlk o gün tanışacaklarına göre, o gün nişanlanmak garip mi olacak? Forumdan takip ettim, hep 2. veya 3. aşamada nişan olunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?