• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi isteme söz nişan aaaaaa

tgc_

(:Kuzu%Böcek:)
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
1.165
9
108
kızlar kısmetse 1 ay sonra sözüm olcak. ayrı olarak nişan yapmıycaz sizce isteme söz aynı günmü olur yoksa başka günmü olmalı yani önce isteme sonramı söz yapalım . birde normalde annelerimiz tanışıyor ayrıyetten tanışma yemeği denen iki tarafada zorluktan baska bişey vermeyen yemeği duzenlemek zorundamıyız yanı dırek istemeye gelseler olurmu. daha once bize hiç gelmedi kayın validem ama bayramlarda ben onlara sevgilimde bize gelir. daha ne giysem konusu var ona daha hiç başlayamadım bile off.. yardım edin lütfen :cry::mad:

Canim bizde once tanismaya geldiler cay yanı yaptik sarma kurabiye salata falan o gün hic isteme mevzusu falan gecmedi ikinci geldiklerinde söz oldu kahve yaptim cikolata cicek de o gun gelmisti. Biz nisani salon da yaptigimiz icin pasta falan olmadi. Simdi siz ayrı nişan yapmayacaksaniz istedikleri gun de baban verecekse yuzuk takmisken takı pasta olayi da olsun söz yerine söz nisan ikisi bi arada olur. Ama mutlaka once tanismaya gelsinler ha o gun isteme konusu olacak mi onu onceden babandan annenden öğren karşı tarafa da ilet ki karisiklik olmasin. Bol şanslar:)

Canım öncelikle hayırlı olsun mutlu olun her daim... Mühim olan sizin mutluluğunuz prosedürleri kalem kalem takip etmek zorunda değilsin.. Ben kendi örneğimi veriyim eşimle tanışıyorduk babası babamla ilk konuştu müsadeniz varsa gelelim diye babam olur verince bir gün ellerinde çikolata çiçrk geldiler oturdular sohbet muhabbet istediler babam da verdi :DZaten niyetler ortadaysa ve ailenle durumu istişare etmişsen telefonda bi ön görüşme yeterlidir.. Muhabbet edip tanışıyor zaten iki aile laf lafı açıyor. Zaten kayınbaban isteme muhabbetine girince kahveleri getirirsin ben de öyle yaptım:KK19:yüzükler takıldı sonra geleceğe dair sözler verilip sözler alındı planlar yapıldı. Biz misafirlerimize yemek hazırlamıştık yemekler yendi akşama dek memleketimizi gezdirdik ikramlar sunduk misafir ettik gece ertesi güne gönderdik. Sende benim gibi tantanasız tek celsede halletcem diyorsan benim gibi yapabilirsin zahmetsiz ve gayet samimi ıldu herkes çok memnun kaldı. K:KK23:Kıyafete de gelince kısa tatlı bi kırmızı elbise giyinmiştiö saçlarıma da doğal bi maşa hafif bi makyaj tamamdır :KK25: Bol şans diliyorummm:KK36:

Tabi bu anlattıkların isteme ve sö anlamına geliyor. Zaten konunun özü onlar seni isticwk evet denilcek yani söz verilcek.. Sonrasında nişan töreni yaparsınız kalabalık pastalı müzikli ;)) artık nişan yapmadan evlenenler de var o senin bilceğin bişey..

Back