Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri İsteme, Söz İçin

ben de istemede kumaş pantalon ve şık bi gömlek taraftarıyım yalnız değilsin navb

bende öyle hiç değilsin yalnız
sözde süslen püslen tabi o ayrı ama isteme de öyle olma
bide ikisi bir olanlar için sözüm yok ozaman mecburen elbise abiye olabilir.
arkadaşımızda etek giyicek ama bence oda olabilir gayet sade ve şık

ben hayırlısıyla isteme ve sözü bir arada yapacağım ama 1,5 ay sonra nişanım olacağı için ikisinde de abiye giymek istemiyorum. zaten böyle günlerde neden eşofman giydirmezlerki:)

ben hayırlısıyla isteme ve sözü bir arada yapacağım ama 1,5 ay sonra nişanım olacağı için ikisinde de abiye giymek istemiyorum. zaten böyle günlerde neden eşofman giydirmezlerki:)

Elbette şık olmak zorundayız.ç
Ama düşündüğümde eee benim sözüm ve nişanım arsı uzun olacka.
Bide mesela eee ben tek söz yapıcam diyelim ozaman içimde kalmaması adına giyebiliyoruz.
yani aslında benim içim isteme söz farketmez isteyim vallahi istemeye bile kabarık tuvalet giyerim.
Bunlar 1 kez olacak Allahın izniyle onun için ne istiyorsak giymeliyiz -tatlicadiarzu-:roflol:

ben de istemede kumaş pantalon ve şık bi gömlek taraftarıyım yalnız değilsin navb

ohh içim rahatladıııkaydirigubbakcemile3

nişanda abiye bi elbise tamammmm :lepi:

speedy yüzük işi ne olduu? en son orda bırakmıştım senii :lepi:

ohh içim rahatladıııkaydirigubbakcemile3

nişanda abiye bi elbise tamammmm :lepi:

speedy yüzük işi ne olduu? en son orda bırakmıştım senii :lepi:

sen çoook geride kaldın be canım
benim açtığım topiciğin İlk sayfasına gel
orada kıyafet kaçıncı sayfada falan yazıyor baakolumunekankayizsmile

gün yaklaştıkça bunalıyoruz ya
şimdi annem tutturdu bohça iste diye..
sözde bohça m olurmuş...

neyse benim isteme ile söz bir olacaktı, şimdi vazgeçildi, bende bu takımı doğrudan istemede giyicem... bi elbise beğendim onuda söze alcam artık

nişanı da yaza erteledik.. off

herşey planların dışına çıktı, ailem bi sene daha mı bekleseniz evlilik için filan demeye başladı, benimkinin ailesi de onayladı...

benim moralim pek bir bozuk ya aslında..

şu aileler bu kadar karışmasa ne iyi olacak di mii kaydirigubbakcemile3

birde resmi görebilseydim keşke, bende merak ediyorum böyle etek ceket nasıl olur diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…