Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri İsteme, Söz İçin

lirean

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
756
2
96
Ankara
kızlar isteme ve söz kıyafeti olarak aşağıdakine benzeyen siyah bir takım ayırttırdım
uygun mu sizce..

bence cuk oturmuş canım.. bende böyle bir takım giymeyi düşünüyorum.. şimdiden tebrikler :1hug:

olabilir tabii neden olmasın ki..gayette şık ve güzel olur..

Bence de çok şık ve hoş. zemuszemus
Aslında bu renk de çok güzel, siyah çok koyu, resmi kaçmasın?
Ama üzerinde nasıl durduğu önemli tabii senin beğen önemli olan o. Çünkü insan beğenip içine sinerek giydiği kıyafeti daha güzel taşıyor ve üstüne daha çok yakışıyor, diğer insanlar da böylelikle daha çok beğeniyor. Bence çok hoş bir takım ve eminim çok güzel duracaktır. Herşey çok güzel olacak hiç merak etme opuyorumnanaktan

saolun kızlar, onayınızı aldıktan sonra aldım takımı!
içine renkli bir bluz ayarlamayı düşünüyorum siyahın karamsarlığını biraz alması için.. :)

Kızlar benim kuzenim böyle bir takım giydi tek kelimeyle berbattı..Saçlarını kıvırcık yaptırmıştı ve kısa boyluydu taşıyamadı kıyafeti damadın annesi gibi görünüyordu..Bu kıyafet için biraz boy şart sanırım bir de saç için öyle ağır modeller değildie evde kendin yaparsın mesela fön gibi

boy uzun tatlım merak etme
etek ceket takım işimden ötürü her gün giyiyodum zaten, taşıyabiliyorum
saçıda yüksek at kuyruğu düşünüyorum

hyrlı olsun almşsın elbiseni mutlulklar.. ama bnm terchm elbise böle etek ceket düşünmüorm..

iyi bir seçim yapmışsın.
Allah tamamına erdirsin.
şimdi değil ama o akşam heyecandan gözün elbiseyi saçı şunu bunu bile görmeyecek.
benim sözüm yazın olmuştu.
sıfır kollu bir elbise giymiştim.
içten yakamı kapatsın diye tel asklı atlet giymiştim.
söz bitti herkes gitti bakarım ki omuzumdan atlet görünüyo ve sökülmüş:))))
kimsede uyarmadı beni deli gibi dolaştım ortalıkta.
inşallah sen aksilik yaşamadan geçirirsin o akşamı.

Canım Merhaba
İsteme+Söz için uygun bi kıyafet bende çok beğendim ama
benim modelim daha farklı beyaz bi elbise olacak İNşallah :Saruboceq:

elbiseyi nişanda giymeyi planlıyorum, sözde öyle olsun istemedim daha resmi bi ortam gibi geliyo bana

tabiki tercih senin ama bn nişanda giyilen abiye tarzı bi modelden bahsetmiorm o çok ayrı bişey.. bnm demek istedğim diz altı dar siyah sade bi elbise o modellerde yani ama seninkide güzelki sen zaten begnp kendine yakıştrmşsın bnm tercihim deil sadece.. mutluluklar..

heycan var mı heycan

bende yavaş yavaş başladı telaş
babamdan çok utanıyorum ben

Bizimkıiler dün bi anda tanıştılar delikafaduldendelikafadulden
Hiçte utanmadım Vallahi nedne utanıyorsun ki şakkıdışakkıdı
heycan yok hele bugün hiç yok hastalandım karnım çok ağrıyor
İStemeye 3 gün kaldı ama heycan hiç yok :smiley-cool::smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…