İsteksizlik

yenieleman

iyi insan. iyi ki geldin..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
1.185
362
Merhaba arkadaşlar bu konuları asla konuşmayan biri olarak buraya yazmak zorunda kaldım . Öncelikle iki çocuğum var bütün gün peşlerindeyim çok hareketliler
Kızım hiç göğsümden ayrılmıyor sürekli emmek emmek tüm gün iş çocuk vs vs derken canım çıkıyor hepiniz yaşıyorsunuz bunu zaten. Akşam oluyor pert bi haldeyim yatmak istiyorum çocuklarımın uykuları çok hafif ve zor uyuyorlar bu arada. Eşim hop hemen yatak istiyor kırmayayım diyorum isteksizsin olsada bitse diyorsun diyor reddetsem de küsüp yatıyor zaten elimden geldiğince reddetmemeye çalışıyorum ama artık öyle bi hal aldık ki sarılamıyorum yada yanına uyanamıyorum hop hemen yapalım. bana diyorki isteksizsin napim canım çıkıyor diyorum hergün olsa hergün tamam diyecek ama ben artık çok bunaldım öffff diyorum artık içimden gündüz kızım gece eşim boğuluyorum sanki. Doktora gideyim dedim sorun bende belliki ama utanıyorum buraya bile yazmaya zor karar verdim bide ben eşimden soğudum diye düşünüyorum bazen çünkü farkettim bazen rahatsız oluyorum hoşuma gitmiyor acaba bi ilaç vs tarzı bana önerebileceğiniz bişey var mı isteksizlik için . lütfen yargılamadan yol gösterecek fikir verecek insanlar yorum yaparsa sevinirim amacım bilgi edinmek yol bulmak

Hem anne hem ev hanımlıgı çocuklar bir de kücükse aksamlari uyuduklarinda isler bittiginde insan nefes alacak alan istiyor kendisine.Kimse birşey istemesin günün sonu kendime kalsin bos bos baksam da benim olsun bu zaman dilimi diyor.
Bu sureci yasamayan ayni duygulari hissetmeyen kadin yoktur sanirim.
Bu durumlar gecer zamanla oturur fakat esinizden sogudugunuz kısmında bunun nedenini bilmek gerek. Hosunuza gitmeyen nedenlerin düzelmesi gerek.
Varsa bas basa kalabileceginiz cocuklardan birkac saat bile kacma durumunuz iyi gelebilir.
Kendinize ve esinizle size özel zaman lazim.
Bir de ilac öneri ile kullanılmaz baktiniz düzelecek gibi degil hekim destegi ile baslarsiniz tedaviye..

Evdeki tüm yük sizdeyse isteksiz olmanız çok normal. Eşinize olan isteksizliğin sebebi de bu olabilir. Insan yorgunken en sevdiği şeyleri bile yapmak istemez. Arada çocuklara bakma konusunda size yardımcı olmasını isteyin. Mesela izin günlerinde tüm sorumluluk onda olsun siz sadece kendinize vakit ayırın. Kendinize bakım yapın, giyinin süslenin. Biraz dişil enerjinizi yükseltmeye çalışın yani. Kendinize annelik ve ev hanımlığı rolünü yüklemişsiniz, arada birkaç gün de olsa bunun dışına çıkmaya çalışın, kadın olduğunuzu hatırlatın kendinize.

Takviye olarak da İncir yağı ve ginseng önerisinde bulunuyorlar genelde. Denemedim ama olumlu sonuç alanların yorumlarını okumuştum. Hem enerji verir hem isteğinizi artırmaya yardımcı olur

Gercekten tüm gün yemek ev isi yapip dısarı hic cıkmadigimda aksamlari mutsuz oluyorum.
Ama dısarı cıkıp biraz da bakım yaptıysam kendime benden keyiflisi olmuyor aksama.

Gercekten tüm gün yemek ev isi yapip dısarı hic cıkmadigimda aksamlari mutsuz oluyorum.
Ama dısarı cıkıp biraz da bakım yaptıysam kendime benden keyiflisi olmuyor aksama.
Ben de öyleyimdir. Bütün gün evde oturan ev işi yapan benle giyinip süslenip sosyalleşen ben arasında dağlar kadar fark var. Evdeyken daha depresif oluyorum. Bir de temizlik olayına girince sonu gelmiyor resmen şurayı da halledeyim şunu da yapayım sonra külçe gibi yatıyorsun, hopp sabah yine sil baştan aynı şeyler. Zaten ev işi kadar nankör bir şey yok. Tüm gün ev işi çocuklarla ilgilenen kadınlar bir de yaranamıyor asla. Akşama kadar süslenip puslenip evde oturan bir kadın daha cazip geliyor erkeklere. Bir erkeğin sürekli arkasını toplayınca artık sizi anne figürü olarak görmeye başlıyor, arada ona da görevler vermek lazım, ben hallederim demek yerine istemek lazım. Şu an evli değilim ama erkek arkadaşım mesela biraz üstüne düşünce simariyor sanki bir rehavet çöküyor adama ama ne zaman dominant davransam peşimde dönüyor

Kesinlikle olay bu iste.Erkekler ev isini isten görmüyor yapmasaydın ya da altı üstü cocuk bakıyorsun evdesin tüm gün ne yorgunluğu diye düşünebiliyor.Oldum olasi bakımı seven biri olarak yillar gectikce de geri dönüsünü harika sekilde alıyorken ve kendim icin yapiyorken esimin de yanımda genc duracaksin demesi acikcasi siritmami sagliyor ve kesinlikle ne zaman uzerine düsüp evde de herşeyi yapip mazlum halde kalsam sımarır..Aksine dominantken pesimde..

Evet bir de bakımlı süslü puslu olunca bütün gün evdesin napıyorsun ki demiyorlar. Mesela sürekli yemek pişen evde adam bunu artık olması gereken bir şey gibi görüyor ama arada bir güzel yemekler yaparsan ooo benim sevgilim neler yapmış böyle deyip takdir ediyor. Her gün yapınca kimsenin fark ettiği yok.

Temizlik de öyle. Bir ev sürekli bal dök yala olunca sanki madalya mı veriyorlar. Geceden tertemiz yapsan ertesi gün öğlene doğru zaten batıyor. Hele mutfak 10 dakika yenecek yemek için saatler gidiyor ya. öğlen temizlik yapıyorsun akşam yemek yapmaya başlayınca ocagi, tezgahı, yerleri sil , bulaşıkları yıka, masayı topla, masayı sil, yemekten sonra tekrar bulaşık yıka. Makineyi yerleştir, makineyi boşalt ay yazarken yoruldum sadece bir yemek insanı bu kadar oyalıyor. Özellikle masa başı işi olan erkekler koca gün işteyken evdeki bir kadının sırf şu yemek faslında yorulduğu kadar bile yorulmuyordur. Sonra eve gelip bütün gün naptın o yüzden baştan alıştırmayacaksin

Vallahi yazdiklariniz nokta atisi..Okuduktan sonra bugunu yikan hazirlan alisverise git aksama da yemegi dısarıda ayarla günü ilan ettim 20seneyi devirmemize az kaldi o gün geldiginde saglıklı evliligimizi düzenli attigim triplerime ve dominantligima bagliyorum diyecegim

11 yıllık evliyim ayni sorun bizdede oluyor ama burdaki konulari okuyunca sesimi cikarmiyorum şükrediyorum zevk almaya bak ek vitamin alıp enerji almaya bak bence

Ay maşallah oh keyfinize bakın vallahi giyinin süslenin alışveriş, bir keyif kahvesi sonra da dışarıda yemek. İşte mutlu evliliğin sırrı Allah mutluluğunuzu daim etsin. Şimdi akşama kadar temizlik yapsanız ne olacaktı Allah aşkına. Evdekilere her şeyi aldıkları yere koymalarını öğretip, herkesin sorumluluk almasını sağlamak lazım bir şekilde. Kimseyi fazla rahata alıştırmamak lazım önünü alamıyorsunuz sonra. Mesela çocuklar kendi odalarını kendileri toplamayı öğrenmeli belli bir yaşa gelince. Yoksa cidden bir kadın hangi birine yetişecek? O kadar şey yaparsınız kimse sizi takdir etmez ama bu yaptıklarınız yüzünden kendinize bakmayı bırakınca bu herkesin dikkatini çeker en başta da eşlerin

Pek çok kadının geçtiği bir süreçten geçiyorsun, ben de yaşadım. Eşin cinsel doyumdan uzak olduğu için her dokunuşunda bunu hissediyorsun ve bu seni itiyor. Bebek sürekli üzerinde olduğu için dokunma kotan zaten dolu, aklın sürekli çocuklarda olduğundan odaklanma sıkıntın da var.

Ben doktora gittim, çekinsen de söylemekte fayda var. Doktor bana bir ilaç önerdi ama türkiyede bulamadım. Şu an piyasada lady prolex diye bir ilaç var ama fiyatı çok yüksek. Ben sorunumu çözdükten sonra bu ilacın varlığını öğrendim.

Bitkisel afrodizyakları araştırdım karşıma en güçlü gingseng, ginko biloba ve incir çekirdeği yağı çıktı. Bunun yanında melisa gibi kafa rahatlatan çaylar (odaklanmayı kolaylaştırmak için, yalnız eşine içirme, kas gevşetici etkisinden dolayı ereksiyon problemi yaratıyor) ben incir çekirdeği yağını seçtim sabahları aç karınla bir çay kaşığı içiliyor. Bunun yanında akşam melisalı çaylar içtim. Susam bal tarçın karışımı da etkili bu karışımdan sabah akşam birer tatlı kaşığı tüketiliyor. Ben sana gingseng içeren vitamin takviyesi öneririm çünkü çocuklardan dolayı enerjiye fazlasıyla ihtiyacın var. Bunun yanında doğum kontrol hapı kullanıyorsan bırak, bazı haplar kuruluk ve isteksizlik yapıyor.

Bu önerilerden mucize bekleme, bir iki hafta hatta bir ay gibi bir zamanda etkisi gözle görülür hale geliyor. Kendine zaman vermelisin

Son düzenleme:
Ginseng'ten memnun kaldınız mı? Ben bir ara almak istedim ama gerçek ginseng bulmak çok zormuş. Kore'dendi galiba yurt dışından orijinal kök içeren takviyeleri getiren çok az marka varmış. Bazı bildiğimiz markalarda içeriği çok düşükmus etki etmiyormus özellikle kırmızı kök mu ne olması gerekiyormus. Bir sürü şey okudum kafam karıştı

tüm yorumları okudum herkese çok teşekkür ederim evet aslında ev işleri çocuk bakımı vs bende açıktan üniversite okumay çalışıyorum bi yandan. Hint kınası yapıyorum randevu aldıkça bi yandan. Ailevi meseleleri satmıyorum İki çocuktan sonra yıprandım kilo aldım inat ettim 10 kilosunu çok şükür verdim 7 kilom kaldı kendimi eski formuma döndürmeye çalışıyorum ve isteksizliğim yorgunluğumdan gibi geliyor dediğiniz gibi çünkü gece olunca arkadaşların da yazdığı gibi sadece bana kalsın istiyorum -ki çocuklar küçük olduğu için gece deliksiz uyumuyorlar henüz. Eşim yorucu bir işte çalışmasına rağmen yatak olayını hiç atlamıyor evet iyi bişey bu ama galiba tüm gün perişan olan benim evet başabaşa kalıp kafa dinleme olayını bi uygulamamı lazım aslımda

Kullanımı nasıl acaba? enerji attırması çok iyi öşür benim için

Ben gingseng kullanmadım sadece araştırmalarımda karşılaştım,enerji de vereceği için bu öneride bulundum. incir çekirdeği yağı gayet etkili ama yorgunluğunuzu azaltacak çareler de eklemelisiniz yanına. Tek başına size yetmeyebilir

Gün içerisinde bu işleri yapınca böyle hissetmeniz çok normal. Ben o yüzden bi gün yemek yapıyorsam diğer gün temizliği yapıyorum. Kendimi sürekli alıştırmıyorum. Onuda aynı şekilde. Bizim de başka sıkıntılarımız oluyor işte. Ailesel falan ama cinsel olarak genel de iyiyiz. Hatta kendisi gün içinde enerjini atamıyorsun bana sarıyorsun diyo. Ama reddetmez asla

Önemli olan her gün sevişmek istemesi degil her gün kaliteli sevişmeyi istemesi..

Kaliteden kastım sizi tatmin etmek için elinden geleni yapıp yapmadigi..

Eger bu konuda özverilidir, beni de memnun etmeye calisir diyorsanız siz de daha gayretli olun kendiniz için. Arkasından duşu, kurulanmasi, her an uyku bölecek cocuk yüzünden olaya odaklanamamak zor haklısınız. Canim istedigi halde aksam oldugunda uykuya yenik düşüp günlerce ertelediğimi bilirim.

Bu sevisme olayını masaj vs ile dinlendirici bir eyleme dönüştürmeli ki yük gelmesin:/

Zamanınızı iyi planlayıp organize olsanız acaba biraz faydası olur mu? Benim çocuğum yok ne desem boş ama bir gün de basit yemekler yapın, evi şöyle bir toplayın yeter. bırakın süpürgesi tozu silmesi kalsın. girin banyoya bakımınızı yapın, belki kuaföre gidip saç cilt bakımı filan yaptırın. çocuklar 1-2 saat hiç mi durmuyor? yani herkesin çocuğu farklı yanlış anlamayın ama 4 tane canavar gibi çocukla yemek de yapıp saatlerce telefonla da konuşup gezmeye de giden çok tanıdığım var. Belki biraz ince düşünmeseniz, salsanız azcık.
Bir şey hissetmemek normal değil. Sizin iyiliğiniz için söylüyorum. Cinsellik en önemli ihtiyaç. Evliliğin temeli.
Ahh keşke benim de böyle her gün istekli istekli yanıma gelen bi kocam olsaydı.
Ama kara talih kör salih.

Valla canım ayni durum bendede var. Bi oğlum var bide karnimda onla evin işi gücüyle okuluyla uğraşmaktan eşimden soğudum ya görüyorsun dimi bi işin ucundan tut hiç tadım tuzum yok artık kendimi değersiz hissetmeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…