Karşında seni arzulayan bir erkek varken nasıl istek olmuyor canım birinin seni istiyor olması motive etmiyor mu şahsen hiç yapmak istemesem bile eşimdeki istek beni motive eder ve geri çevirmem hamilelikten kaynaklı şu sıra biraz isteksizim daha dogru su benimki şöyle aslında istiyorum ama bedensel olarak yorgun oluyorum uykum geliyor bundan ilişkiye pek yaklaşmıyorum ama eşim isterse geri çevirmem sende çevirme tensel olarak sogur uzaklaşırsanız zorlanırsınız senin hoşuna giden şeyleri bul sex esnasında onlara odaklan belki böylece istekli olabilirsin biraz daha ben normalde çok istekliyimdir tv izlerken hatta uyurken bile Bi fırsat bulur ilişki başlatırım hamilelik biraz etkiledi ama ben buna çok da izin vermiyorum eşimle aramdaki bag zayıflasın bedensel olarak uzaklaşalım istemedigimdenKızlar sanırım günlük hayattaki sıkıntılardan dolayi bende isteksizlik oluştu. Eşimle ailesi dışında bi sorunumuz yok ama onlar hergun bir sekilde benim moralimi bozmayı başarıyo ve moralim bozukken yemek yemem su bile içemem okadar keyifsiz olurm ama bi sorun olmadıgı zamanlardada hiç öyle istekli olmadım. Hiç aklıma gelmiyor yani aylarca yapmasak gelmez.
Eşimse benim tam tersim. Hergün olur ona kalsa. Buaralar reddediyorum sürekli ve cok bozuluyor haklı olarak. Zaten sadece böyle yatiyodun simdi oda yok dedi. Nasıl çözüm bulucam bilmiyorum
Cok haklisin canım tesekkür ederim yorumun iicin.aslinda evet güzel bisey ama esimde normal zamanda pek ilgi göstermez normal durup dururken pek sarilmayız cok nadir yani.genelde tv bakar öyle . Birde 2 cocuk olunca bende galiba yoruluyorum yani istedigim zaman bastiriyomuyum acaba diye düşünüyorum sanki birsey engel oluyor gibi esimle aramda.Karşında seni arzulayan bir erkek varken nasıl istek olmuyor canım birinin seni istiyor olması motive etmiyor mu şahsen hiç yapmak istemesem bile eşimdeki istek beni motive eder ve geri çevirmem hamilelikten kaynaklı şu sıra biraz isteksizim daha dogru su benimki şöyle aslında istiyorum ama bedensel olarak yorgun oluyorum uykum geliyor bundan ilişkiye pek yaklaşmıyorum ama eşim isterse geri çevirmem sende çevirme tensel olarak sogur uzaklaşırsanız zorlanırsınız senin hoşuna giden şeyleri bul sex esnasında onlara odaklan belki böylece istekli olabilirsin biraz daha ben normalde çok istekliyimdir tv izlerken hatta uyurken bile Bi fırsat bulur ilişki başlatırım hamilelik biraz etkiledi ama ben buna çok da izin vermiyorum eşimle aramdaki bag zayıflasın bedensel olarak uzaklaşalım istemedigimden
Ay evet yaaaAz önce bir bayan konu açmış eşim yaklaşıyor diye dengi dengine olmuyor nedense. Mesela bende olmasa çok istemem aklıma gelmez piskokojimiz harbiden bozuk bence
Yorgunluktan olur haklısın eşinle normal zamanda da yakın olmaya dikkat et inan o zaman yorgunluğu da atarsın sevgiden ilgiden daha iyi ilaç yoktur tv izlerken sende yanına uzan sarılın el ele tutuşun bu sana da iyi gelir hem çocuk olunca eşleri boşluyoruz ister istemez hep çocuk peşinde oluyoruz senin yerinde olsam hergün belli bir süre çocukları kendi haline bırakırım oynasınlar bende eşimle oturup zaman geçiririm yada çocuklarla beraber eşinde size katılsın oyun oynayın inan normal ilişkinizde de yakın olup birbirinizle zaman geçirince sex konusunda da isteksizligin olmaz ben buna çok inanıyorum şahsen normal zamanda uzak olsak pek birbirimizle ilgilenmesek bende pek sıcak bakmam cinsel olarak önce duygusal doyum olmalıCok haklisin canım tesekkür ederim yorumun iicin.aslinda evet güzel bisey ama esimde normal zamanda pek ilgi göstermez normal durup dururken pek sarilmayız cok nadir yani.genelde tv bakar öyle . Birde 2 cocuk olunca bende galiba yoruluyorum yani istedigim zaman bastiriyomuyum acaba diye düşünüyorum sanki birsey engel oluyor gibi esimle aramda.
Bende aynı durumdaydım..
Bizim 8 yıldır çocuğumuz olmuyor ve ben sevişmeyi sırf bebek için onaylıyordum..
Uzun zamandır aslında canım istemiyordu..
Sonra temmuzda 3. Tüp bebek tedavisine randevu aldık.. bir akrabamın uzun zamandır çocuğu olmuyordu ve arı sütü propolis kullanmış.. kendiliğinden hamile kalmış...
Banada tavsiye etti.. Ben kullanmaya başladım ve kendimi tanıyamıyorum aşırı istek başladı eşim şaşkın ben şaşkın...
Oysa başka amaç için kullandım..
Şimdi hala kullanıyorum bu 3. Haftam..
Günde 2 kere bile ilişkiye hayır demem..
Eşim en son sende abarttın ama haaa dedi..
Yaklaşmaya bile çekiniyorum sapık der diye..
2 gündür yapmadık ve ben hiç iyi değilim eskiden 1 haftayı geçerdi umrumda olmazdı..
Meğer ne güzelmiş seks yapmak...
Bnde bu aralar isteksizlik basladi artik havadan mi sudan miKızlar vazgeçtim arı sütü fln kullanmayın..
Yalvarıyorum eve gelmiyor adam sapık muamelesi görüyorum önceden o bana yalvarırdı.. düştüğüm duruma bak ben yandım siz yanmayın..msj ata ata bi hal oldum durum vahim... akılsız kafam...
Siz başka bir konuya daha yazmıştıniz galiba. Orda da sormuştum. Nasıl kullanıyorsunuz onu?Kızlar vazgeçtim arı sütü fln kullanmayın..
Yalvarıyorum eve gelmiyor adam sapık muamelesi görüyorum önceden o bana yalvarırdı.. düştüğüm duruma bak ben yandım siz yanmayın..msj ata ata bi hal oldum durum vahim... akılsız kafam...
Markasini da soyler misinKızlar internet sitesinden aldım.. her sabah bir tatlı kaşığı aç karnına ama ben çay kaşığı ile alıyorum hergün.. bal macun kıvamın da tadı çok güzel.. eşim dün dediki ISSIZZ bence hergün içme bunu 2 günde bir mi içsen?
Noldu şikayetçi misin dedim yaa sende artık çok fazla oldun.. dedi
Bırakayım o zaman içmeyeyim yaaa...
Ben bu hallere düşecek kadın mıyım?
Markasini da soyler misin
Bence sorun psikolojik ruhu doyurulmayan kadın tabiki sevişmek istemez. 2 cocugum var diyorsunuz cocuklara baksa Bi gün mesela sizde arkadasınızla Bi kahve içseniz bir yemek yeseniz (koronadan önce) dinlenmiş Bi sekilde dönseniz, iyi hissetmez misiniz mesela.Bu bir örnekti sadeceKızlar sanırım günlük hayattaki sıkıntılardan dolayi bende isteksizlik oluştu. Eşimle ailesi dışında bi sorunumuz yok ama onlar hergun bir sekilde benim moralimi bozmayı başarıyo ve moralim bozukken yemek yemem su bile içemem okadar keyifsiz olurm ama bi sorun olmadıgı zamanlardada hiç öyle istekli olmadım. Hiç aklıma gelmiyor yani aylarca yapmasak gelmez.
Eşimse benim tam tersim. Hergün olur ona kalsa. Buaralar reddediyorum sürekli ve cok bozuluyor haklı olarak. Zaten sadece böyle yatiyodun simdi oda yok dedi. Nasıl çözüm bulucam bilmiyorum