Arkadaşlar utanarak söylüyorum bu isteksizlik beni mahvediyor hayattan sogudum o derece eşimi seviom yaklasamiom o yaklasior yanima sokmuom sinirlerim allak bullak bide bebek dusunuoruz boyle nasil olacaksa (d k yutuom o mu kuruluk yapiosa allahim yardim et..
Ah canım o pskolojik yenmi evlsn o bebek düşüncsı ıle girdgn ilikden kaynaklanyor relaxxx ben yaşdm bzzat sonrada içinden tutar çok zor zamnlar allh yardmcn olsun
Arkadaşlar utanarak söylüyorum bu isteksizlik beni mahvediyor hayattan sogudum o derece eşimi seviom yaklasamiom o yaklasior yanima sokmuom sinirlerim allak bullak bide bebek dusunuoruz boyle nasil olacaksa (d k yutuom o mu kuruluk yapiosa allahim yardim et..
bir kere sen kadınsın bunu unutma hiç bir zaman bırak eşin seni rahatlatsın şımartsın,,, kendini nasıl seksi hissediyorsan öyle şeyler giy, gecelik olur iççamaşırı olur, yada eşinle sadece flörtleş , beraber olma,,, burada okuduğumuz liseliler gibi,,,,, sen mutluysan eşinde mutlu olur,,,
sen mutsuzsan eşinde mutsuz olur onu mutlu etmeye çalışma yani,,, bırak o seni mutlu etsin,,,,
ya bir şey dicem gebe kalabilmek ve kistleri yok etmesi için internetten bir macun sipariş etmiştim canın o kadar çok istiyoki snlatamam. sanırım bu olay hormonal birazda.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi