- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
1 tatlı kaşığı susam, 1 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı tarçınOnu da yapıyoruz
Sıkıntı benim buna vakit vermek istememem yani bomboş bi iş gibi geliyor hiç zevk almıyorum
Kuruluktan acı çekiyorum düşünün
kayganlaştırıcı bulundurun evde, bom boş olsa hayvanlar bile ulu orta inleye inleye sevişmezdiOnu da yapıyoruz
Sıkıntı benim buna vakit vermek istememem yani bomboş bi iş gibi geliyor hiç zevk almıyorum
Kuruluktan acı çekiyorum düşünün
Yalnız olmadığıma sevindim bende de bazen isteksizlik oluyordu ağlıyordum eşime karşı isteksizim diye arada bir izliyordum bende. Bazen de bal pekmez ve özellikle testere dişli aslan pençesi çayı içiyorum isteği arttırıyorYa belki saçma olacak ama ben ne zaman istek olarak düşsem eşimin olmadığı zamanlarda azcık erotik şeyler izliyorum. bana çok iyi geliyor niye bilmiyorum hemen toparlıyor beni. size ters gelir belki ama önermek istedim.
yoksa onlarca erkek izler miydi bunu.Yalnız olmadığıma sevindim bende de bazen isteksizlik oluyordu ağlıyordum eşime isteksizim diye bazen izliyordum bende. Bazen de bal pekmez ve özellikle testere dişli aslan pençesi çayı içiyorum isteği arttırıyor
İsteksizlik çok zor gerçekten eşe yetememe korkusu insana herşeyi yaptırıyoryoksa onlarca erkek izler miydi bunu.
Ben hikaye okuyorum, izlerken yakalanma riski yüksek, okuduğunu saklamak daha kolayyoksa onlarca erkek izler miydi bunu.
Yalnız değilsinİsteksizlik çok zor gerçekten eşe yetememe korkusu insana herşeyi yaptırıyor
ben bütün delilleri yok ediyorumBen hikaye okuyorum, izlerken yakalanma riski yüksek, okuduğunu saklamak daha kolay
Ayy ben birinde yakalandımBen hikaye okuyorum, izlerken yakalanma riski yüksek, okuduğunu saklamak daha kolay
aslında eşe yetememe diye düşünmemek lazım. onlar bize yetsin asıl.İsteksizlik çok zor gerçekten eşe yetememe korkusu insana herşeyi yaptırıyor
Ben de en çok kendim için yapıyorum çünkü sanki uzun süre tatmin olmadığımda sinirli biri oluyorumaslında eşe yetememe diye düşünmemek lazım. onlar bize yetsin asıl.
ben eşimi çok severim onun zevklerini hep önemserim elbette ama genelde ben kendimi tatmin etmek istediğim için yaklaşırım. çünkü benim de zevklerim var ve benim de kuşum ötüyor
eşi memnun etmek yerine kendinizi ilişkide memnun ederseniz o da mesajı alır.
mesela, ilişkideyken 'ay şöyle bir şey gördüm deneyelim mi hı ' demek çok keyifli olabiliyor. ya da bu pozisyona bayılıyorum aşırı zevk veriyor diye rahatça isteklerinizi belirtmek tutkuyu artırıyor. değişimi görün işte o zaman :)
haftada kaç gününüzü birleşmeye ayırıyorsunuz?Ben de en çok kendim için yapıyorum çünkü sanki uzun süre tatmin olmadığımda sinirli biri oluyorumalakası ne bilmem ama ondan sonra günlerce yumuşacık biri oluyorum
Ama şöyle ki uzun bi ara da girince eş kişisine de haksızlık oluyor sırf beni sıkmamak için yanaşmıyor ama yorganı ısırdı ısıracak raddeye geliyorhatta gergin oluyor çatacak yer arıyor o da
Her türlü karşılıklı etkileniyoruz
Eskiden 2-3 tü bazen 4-5 bile olurduhaftada kaç gününüzü birleşmeye ayırıyorsunuz?
ay yapma öyle kız yazık adama.Eskiden 2-3 tü bazen 4-5 bile olurdu
Şuan mesela 15 gün oldu
Eşim yanaşmazsa sanırım bu gidişle istemem de
Mobil veriye geçben bütün delilleri yok ediyorum
Ben yakalanmadım ama bir defa itiraf ettim istekdizliğime çözüm aradığım dönemi anlatırken, çok ciddiye almadı allahtan, hala potansiyelim olmadığını hissettiğimde yapıyorum.Ayy ben birinde yakalandımeşim çok kızmıştı ve kendimi coşturduğuma değil de onlarla tatmin olduğumu yani boşaldığımı falan düşündü uzun bi süre
Hatta onları izlediğin için beni arzulamıyorsun demişti
İlişki sırasında konuşurken: şunu yapmana bayılıyorum demek de çok etkili olabiliyor.aslında eşe yetememe diye düşünmemek lazım. onlar bize yetsin asıl.
ben eşimi çok severim onun zevklerini hep önemserim elbette ama genelde ben kendimi tatmin etmek istediğim için yaklaşırım. çünkü benim de zevklerim var ve benim de kuşum ötüyor
eşi memnun etmek yerine kendinizi ilişkide memnun ederseniz o da mesajı alır.
mesela, ilişkideyken 'ay şöyle bir şey gördüm deneyelim mi hı ' demek çok keyifli olabiliyor. ya da bu pozisyona bayılıyorum aşırı zevk veriyor diye rahatça isteklerinizi belirtmek tutkuyu artırıyor. değişimi görün işte o zaman :)
Merhaba, incir çekerdeği yağı için marka ismi verebilrmisiz siz hangi markadan fayda gördünüz fiyatlar farklı farklı olunca hangisine güveneceğimi bilemedim.Yorgunluk isteği ciddi biçimde düşürüyor. Vitamin takviyesi deneyebilirsiniz. Özellikle gingsen katkılı farmaton önerilmişti daha önce forumda. Kafa yorgunluğu için de melisa çayı içebilirsiniz, hatta relax tea diye geçen çaylar var onlardan deneyebilirsiniz. İncir çekirdeği yağı kadınlar için afrodizyak olarak geçiyor. Sabahları bir çay kaşığı içerseniz 1 2 ayda hormonlarınız değişeceğinden daha istekli olma ihtimaliniz yüksek, bir de düzenli d vitamini kullanmanın çok etkili olduğu söyleniyor. Bunlar bende işe yaramıştı. Kendinize uygun olduğunu düşündüklerinizi seçip kullanabilirsiniz.
Bunun yanında mutsuz iş ortamı da tam bir libido katilidir akkınızda bulunsun
Marka önemli değil güvenilir bir aktardan alın. İnternetten bakıyorsanız şişirme fiyatlarla karşılaşırsınız. Çok değişik markalar kullandığımdan isim vermem mümkün değil.Merhaba, incir çekerdeği yağı için marka ismi verebilrmisiz siz hangi markadan fayda gördünüz fiyatlar farklı farklı olunca hangisine güveneceğimi bilemedim.
incir çekirdeği yağını suya falan karıştırmadan direkt içiyor muyuzMarka önemli değil güvenilir bir aktardan alın. İnternetten bakıyorsanız şişirme fiyatlarla karşılaşırsınız. Çok değişik markalar kullandığımdan isim vermem mümkün değil.
Evetincir çekirdeği yağını suya falan karıştırmadan direkt içiyor muyuz