İsteksizliğin çaresini bulan var mı ?

Onu da yapıyoruz 😋
Sıkıntı benim buna vakit vermek istememem yani bomboş bi iş gibi geliyor hiç zevk almıyorum
Kuruluktan acı çekiyorum düşünün 😞
1 tatlı kaşığı susam, 1 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı tarçın
Bu karışımı sabah akşam 1er kaşık tüketin, ıslanma konusunda faydası var ama kökten çözüm için diğer yollara eğilin

Onu da yapıyoruz 😋
Sıkıntı benim buna vakit vermek istememem yani bomboş bi iş gibi geliyor hiç zevk almıyorum
Kuruluktan acı çekiyorum düşünün 😞
kayganlaştırıcı bulundurun evde, bom boş olsa hayvanlar bile ulu orta inleye inleye sevişmezdi :KK70:
bir de eşiniz direk olay odaklı olmasın biraz sizi hoş etsin öpsün sizi bol bol her yerden sizde öpün. çok sarılın sarılmak o sıcaklık istek artırır. film izleyin birlikte siz yapın hamle öpün. yani bana boş gelmiyor ya çok seviyorum böyle şeyleri fazla flörtözüm sanırım :KK70:

Ya belki saçma olacak ama ben ne zaman istek olarak düşsem eşimin olmadığı zamanlarda azcık erotik şeyler izliyorum. bana çok iyi geliyor niye bilmiyorum hemen toparlıyor beni. size ters gelir belki ama önermek istedim.
Yalnız olmadığıma sevindim bende de bazen isteksizlik oluyordu ağlıyordum eşime karşı isteksizim diye arada bir izliyordum bende. Bazen de bal pekmez ve özellikle testere dişli aslan pençesi çayı içiyorum isteği arttırıyor

Ben hikaye okuyorum, izlerken yakalanma riski yüksek, okuduğunu saklamak daha kolay 😅
Ayy ben birinde yakalandım 🤦🏻‍♀️ eşim çok kızmıştı ve kendimi coşturduğuma değil de onlarla tatmin olduğumu yani boşaldığımı falan düşündü uzun bi süre
Hatta onları izlediğin için beni arzulamıyorsun demişti 🤦🏻‍♀️😅

İsteksizlik çok zor gerçekten eşe yetememe korkusu insana herşeyi yaptırıyor🙄
aslında eşe yetememe diye düşünmemek lazım. onlar bize yetsin asıl.
ben eşimi çok severim onun zevklerini hep önemserim elbette ama genelde ben kendimi tatmin etmek istediğim için yaklaşırım. çünkü benim de zevklerim var ve benim de kuşum ötüyor :KK70: :KK70:
eşi memnun etmek yerine kendinizi ilişkide memnun ederseniz o da mesajı alır.
mesela, ilişkideyken 'ay şöyle bir şey gördüm deneyelim mi hı ' demek çok keyifli olabiliyor. ya da bu pozisyona bayılıyorum aşırı zevk veriyor diye rahatça isteklerinizi belirtmek tutkuyu artırıyor. değişimi görün işte o zaman :)

ben eşimi çok severim onun zevklerini hep önemserim elbette ama genelde ben kendimi tatmin etmek istediğim için yaklaşırım. çünkü benim de zevklerim var ve benim de kuşum ötüyor :KK70: :KK70:
mesela, ilişkideyken 'ay şöyle bir şey gördüm deneyelim mi hı ' demek çok keyifli olabiliyor. ya da bu pozisyona bayılıyorum aşırı zevk veriyor diye rahatça isteklerinizi belirtmek tutkuyu artırıyor. değişimi görün işte o zaman :)
Ben de en çok kendim için yapıyorum çünkü sanki uzun süre tatmin olmadığımda sinirli biri oluyorum 😤 alakası ne bilmem ama ondan sonra günlerce yumuşacık biri oluyorum 🤣
Ama şöyle ki uzun bi ara da girince eş kişisine de haksızlık oluyor sırf beni sıkmamak için yanaşmıyor ama yorganı ısırdı ısıracak raddeye geliyor 🫢 hatta gergin oluyor çatacak yer arıyor o da
Her türlü karşılıklı etkileniyoruz 😣

Ben de en çok kendim için yapıyorum çünkü sanki uzun süre tatmin olmadığımda sinirli biri oluyorum 😤 alakası ne bilmem ama ondan sonra günlerce yumuşacık biri oluyorum 🤣
Ama şöyle ki uzun bi ara da girince eş kişisine de haksızlık oluyor sırf beni sıkmamak için yanaşmıyor ama yorganı ısırdı ısıracak raddeye geliyor 🫢 hatta gergin oluyor çatacak yer arıyor o da
Her türlü karşılıklı etkileniyoruz 😣
haftada kaç gününüzü birleşmeye ayırıyorsunuz?

ben bütün delilleri yok ediyorum :KK70: :KK70:
Mobil veriye geç ⏩ gizli modu aç ⏩ erotik hikaye oku ⤵️
😅
Ayy ben birinde yakalandım 🤦🏻‍♀️ eşim çok kızmıştı ve kendimi coşturduğuma değil de onlarla tatmin olduğumu yani boşaldığımı falan düşündü uzun bi süre
Hatta onları izlediğin için beni arzulamıyorsun demişti 🤦🏻‍♀️😅
Ben yakalanmadım ama bir defa itiraf ettim istekdizliğime çözüm aradığım dönemi anlatırken, çok ciddiye almadı allahtan, hala potansiyelim olmadığını hissettiğimde yapıyorum.
İlişki sırasında konuşurken: şunu yapmana bayılıyorum demek de çok etkili olabiliyor.

Yorgunluk isteği ciddi biçimde düşürüyor. Vitamin takviyesi deneyebilirsiniz. Özellikle gingsen katkılı farmaton önerilmişti daha önce forumda. Kafa yorgunluğu için de melisa çayı içebilirsiniz, hatta relax tea diye geçen çaylar var onlardan deneyebilirsiniz. İncir çekirdeği yağı kadınlar için afrodizyak olarak geçiyor. Sabahları bir çay kaşığı içerseniz 1 2 ayda hormonlarınız değişeceğinden daha istekli olma ihtimaliniz yüksek, bir de düzenli d vitamini kullanmanın çok etkili olduğu söyleniyor. Bunlar bende işe yaramıştı. Kendinize uygun olduğunu düşündüklerinizi seçip kullanabilirsiniz.

Bunun yanında mutsuz iş ortamı da tam bir libido katilidir akkınızda bulunsun
Merhaba, incir çekerdeği yağı için marka ismi verebilrmisiz siz hangi markadan fayda gördünüz fiyatlar farklı farklı olunca hangisine güveneceğimi bilemedim.

Bende de dönem dönem oluyor. Bu yıl daha acayip şeyler oldu bir iki kez uykumda dokunduğunu hissettiğimde çok kötü irkildim. Yine bir iki kez de elini itmişim hatırlamıyorum onu... Pco var zaten, psikolojik destek almaya başladım sırf bu yüzden değil tabi başka sikintilarimda vardı. Yine pco ve diğer sorunlar için d.kontrole başladim. Daha iyi gibi şuan eskiye nazaran. Ama aşırı yorgunum, part time işe başlamıştım. O yüzden sık olmasada eşimde sorun etmiyordu. Bakalım işi bırakınca birşeyler değişecek mi

Merhaba, incir çekerdeği yağı için marka ismi verebilrmisiz siz hangi markadan fayda gördünüz fiyatlar farklı farklı olunca hangisine güveneceğimi bilemedim.
Marka önemli değil güvenilir bir aktardan alın. İnternetten bakıyorsanız şişirme fiyatlarla karşılaşırsınız. Çok değişik markalar kullandığımdan isim vermem mümkün değil.

X