- 25 Haziran 2010
- 4.843
- 4.376
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sebebin ne olduğuna bağlı aslında çözümünüz. Çok mu yoruluyorsunuz, kafanız mı dolu, doğum kontrol hapı mı kullanıyorsunuz, eşinizle aranız mı gergin, kırgın mısınız. Sorun hangisi. Çözüm onun içinde gizli.Merhaba herkese
Cinsel hayatımız bitti bitecek bir uyarıcı olmadıkça eşimi arzulamıyorum buaralar grip oldum sonrasında regl araya girdi yani yaklaşık 15 gün oldu ama hiç aklıma bile gelmiyor
Var mı bunun bi çaresini bulan ?
Çok yoruluyorum evet ama eskisi gibi hatta eskiden işim için yaklaşık 200 km yol gidip geliyordum tüm günüm gidiyordu Şuan yarım gün çalışıyorum tek vasıta ile 20 dk da evdeyim falanSebebin ne olduğuna bağlı aslında çözümünüz. Çok mu yoruluyorsunuz, kafanız mı dolu, doğum kontrol hapı mı kullanıyorsunuz, eşinizle aranız mı gergin, kırgın mısınız. Sorun hangisi. Çözüm onun içinde gizli.
Yorgunluk isteği ciddi biçimde düşürüyor. Vitamin takviyesi deneyebilirsiniz. Özellikle gingsen katkılı farmaton önerilmişti daha önce forumda. Kafa yorgunluğu için de melisa çayı içebilirsiniz, hatta relax tea diye geçen çaylar var onlardan deneyebilirsiniz. İncir çekirdeği yağı kadınlar için afrodizyak olarak geçiyor. Sabahları bir çay kaşığı içerseniz 1 2 ayda hormonlarınız değişeceğinden daha istekli olma ihtimaliniz yüksek, bir de düzenli d vitamini kullanmanın çok etkili olduğu söyleniyor. Bunlar bende işe yaramıştı. Kendinize uygun olduğunu düşündüklerinizi seçip kullanabilirsiniz.Çok yoruluyorum evet ama eskisi gibi hatta eskiden işim için yaklaşık 200 km yol gidip geliyordum tüm günüm gidiyordu Şuan yarım gün çalışıyorum tek vasıta ile 20 dk da evdeyim falan
Bilmiyorum sebebini dönem dönem isteğim olmuyor ve bu uzun sürüyor sonrasında eşimle aramız açılıyor
Ben ona neden yanaşmıyorsun diyorum o da bana sen isteksizsin kan verecek gibi yatıyorsun diyor daha da canım sıkılıyor ama haklı da
süper bilgiler teşekkür ederim deneyeceğimYorgunluk isteği ciddi biçimde düşürüyor. Vitamin takviyesi deneyebilirsiniz. Özellikle gingsen katkılı farmaton önerilmişti daha önce forumda. Kafa yorgunluğu için de melisa çayı içebilirsiniz, hatta relax tea diye geçen çaylar var onlardan deneyebilirsiniz. İncir çekirdeği yağı kadınlar için afrodizyak olarak geçiyor. Sabahları bir çay kaşığı içerseniz 1 2 ayda hormonlarınız değişeceğinden daha istekli olma ihtimaliniz yüksek, bir de düzenli d vitamini kullanmanın çok etkili olduğu söyleniyor. Bunlar bende işe yaramıştı. Kendinize uygun olduğunu düşündüklerinizi seçip kullanabilirsiniz.
Bunun yanında mutsuz iş ortamı da tam bir libido katilidir akkınızda bulunsun
MümkünHormonal olabilir mi? Bu konuda tıbbi yardım aldınız mı? Ara ara dönemsel olarak herkesi etkiliyor bu durum veya çok yoğun tempoda çalışan biriyseniz yine aklınıza bile gelmeyebilir.
Eşim dün akşam sen bi gecede şu kadar istiyordun deyince üzüldüm adamaBende hem yorgunluk hem de muhtemelen doğum kontrol hapı sebebiyle aynı durum var. Eşime karşı bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü önceden böyle değildi hem de her şeyi geçtim kendi kendime 3 ay tatmin olmazsam vay efendim niye olmadım demeyecek kıvamdayım, kendi şahsıma da isteğim yok Bekleyeyim burada önerileri alırım ben de.
Hapı bırakmaktan başka çare yok ona, ben önce nuvaringe geçtim, baktım çözmeye yetmiyor prezervatife döndük. Uzun vadeli doğom kontrol hapı kullanımı bence libido katillerinden diğeri. Ben 10 yıla yakın kullanmıştım. Marka değişimi de deneyebilirsin tabi.Bende hem yorgunluk hem de muhtemelen doğum kontrol hapı sebebiyle aynı durum var. Eşime karşı bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü önceden böyle değildi hem de her şeyi geçtim kendi kendime 3 ay tatmin olmazsam vay efendim niye olmadım demeyecek kıvamdayım, kendi şahsıma da isteğim yok Bekleyeyim burada önerileri alırım ben de.
Demir değil d vitamini, tabi ihtiyacın varsa demire de baktırmalısın.süper bilgiler teşekkür ederim deneyeceğim
Demir takviyesi için önce bi baktırmam lazım sanırım
Demir eksikliğim vardı biara direkt öyle okumuşumHapı bırakmaktan başka çare yok ona, ben önce nuvaringe geçtim, baktım çözmeye yetmiyor prezervatife döndük. Uzun vadeli doğom kontrol hapı kullanımı bence libido katillerinden diğeri. Ben 10 yıla yakın kullanmıştım. Marka değişimi de deneyebilirsin tabi.
Demir değil d vitamini, tabi ihtiyacın varsa demire de baktırmalısın.
Aşşırı bir regl ağrısı çekiyordum, her regl döneminin ilk günü izin alıp acilde geçiriyordum o günü. Dkh o ağrıyı kökten kestiği için korkuyorum bırakmaya da marka değiştirmeyi deneyeyim ilk önce olmadı mecbur yani.Hapı bırakmaktan başka çare yok ona, ben önce nuvaringe geçtim, baktım çözmeye yetmiyor prezervatife döndük. Uzun vadeli doğom kontrol hapı kullanımı bence libido katillerinden diğeri. Ben 10 yıla yakın kullanmıştım. Marka değişimi de deneyebilirsin tabi.
Demir değil d vitamini, tabi ihtiyacın varsa demire de baktırmalısın.
Sağlığımız için mutlaka zaman ayırmalıyız, gerekirse sevk almayı gözümüzde büyütmemeliyiz, işlerimiz aksamıyor diye kimse madalya takmıyor.Mümkün
Tiroid problemim var 6 ayda bir gitmem lazım ama bazen yıl bitiyor vaktim olmuyor baktırmaya
Bizde de eşim "artık sana tecavüz eder gibi hissetmek istemiyorum. Bu işin çözülmesi lazım" demişti. çok kötüydü, dokunduğu zaman irkiliyordum, sonsuza kadar bana elini sğrmesin istiyordum.Eşim dün akşam sen bi gecede şu kadar istiyordun deyince üzüldüm adama
ben farkındaydım ama o değildir diye sesimi etmeden hayatıma devam ediyordum adam farkında ve bunu dile getirince bi çare bulmalıyım artık dedim
Esinizin aklina geliyor mu? O tarafta durum ne yerde?Merhaba herkese
Cinsel hayatımız bitti bitecek bir uyarıcı olmadıkça eşimi arzulamıyorum buaralar grip oldum sonrasında regl araya girdi yani yaklaşık 15 gün oldu ama hiç aklıma bile gelmiyor
Var mı bunun bi çaresini bulan ?
Yani o genelde istekli ben yanaşınca yapardık hiç yok demez haftada 2-3 defa bazen bir gecede 2-3 defa da olduğu olurdu ama benim isteksizliğimi fark edince o da yanaşıp zorlamıyorEsinizin aklina geliyor mu? O tarafta durum ne yerde?
Yoo ters değil Arada ben de yapıyordum ama artık onlar da işlemiyor banaYa belki saçma olacak ama ben ne zaman istek olarak düşsem eşimin olmadığı zamanlarda azcık erotik şeyler izliyorum. bana çok iyi geliyor niye bilmiyorum hemen toparlıyor beni. size ters gelir belki ama önermek istedim.
Eşinizin sınırları yoksa ve sizin de, romantik bir akşam yemeğine gidin döndüğünüzde gecenin güzel bitmesini istediğinizi onun size oral yapmasını talep edin. Aşırı zevkli.Yoo ters değil Arada ben de yapıyordum ama artık onlar da işlemiyor bana
Onu da yapıyoruzEşinizin sınırları yoksa ve sizin de, romantik bir akşam yemeğine gidin döndüğünüzde gecenin güzel bitmesini istediğinizi onun size oral yapmasını talep edin. Aşırı zevkli.
Ya da mesela bir tenhada sıkıştırsın sizi belki heyecanlanırsınız belki maceraya ihtiyacınız vardır.
Yasaklar dünyanın en güzel şeyi olabilir bence.