İsteksizliğin çaresini bulan var mı ?

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
4.843
4.376
Merhaba herkese
Cinsel hayatımız bitti bitecek bir uyarıcı olmadıkça eşimi arzulamıyorum buaralar grip oldum sonrasında regl araya girdi yani yaklaşık 15 gün oldu ama hiç aklıma bile gelmiyor
Var mı bunun bi çaresini bulan ?

Merhaba herkese
Cinsel hayatımız bitti bitecek bir uyarıcı olmadıkça eşimi arzulamıyorum buaralar grip oldum sonrasında regl araya girdi yani yaklaşık 15 gün oldu ama hiç aklıma bile gelmiyor
Sebebin ne olduğuna bağlı aslında çözümünüz. Çok mu yoruluyorsunuz, kafanız mı dolu, doğum kontrol hapı mı kullanıyorsunuz, eşinizle aranız mı gergin, kırgın mısınız. Sorun hangisi. Çözüm onun içinde gizli.

Sebebin ne olduğuna bağlı aslında çözümünüz. Çok mu yoruluyorsunuz, kafanız mı dolu, doğum kontrol hapı mı kullanıyorsunuz, eşinizle aranız mı gergin, kırgın mısınız. Sorun hangisi. Çözüm onun içinde gizli.
Çok yoruluyorum evet ama eskisi gibi hatta eskiden işim için yaklaşık 200 km yol gidip geliyordum tüm günüm gidiyordu Şuan yarım gün çalışıyorum tek vasıta ile 20 dk da evdeyim falan
Bilmiyorum sebebini dönem dönem isteğim olmuyor ve bu uzun sürüyor sonrasında eşimle aramız açılıyor
Ben ona neden yanaşmıyorsun diyorum o da bana sen isteksizsin kan verecek gibi yatıyorsun diyor 😂 daha da canım sıkılıyor ama haklı da 🤷🏻‍♀️

Çok yoruluyorum evet ama eskisi gibi hatta eskiden işim için yaklaşık 200 km yol gidip geliyordum tüm günüm gidiyordu Şuan yarım gün çalışıyorum tek vasıta ile 20 dk da evdeyim falan
Bilmiyorum sebebini dönem dönem isteğim olmuyor ve bu uzun sürüyor sonrasında eşimle aramız açılıyor
Ben ona neden yanaşmıyorsun diyorum o da bana sen isteksizsin kan verecek gibi yatıyorsun diyor 😂 daha da canım sıkılıyor ama haklı da 🤷🏻‍♀️
Yorgunluk isteği ciddi biçimde düşürüyor. Vitamin takviyesi deneyebilirsiniz. Özellikle gingsen katkılı farmaton önerilmişti daha önce forumda. Kafa yorgunluğu için de melisa çayı içebilirsiniz, hatta relax tea diye geçen çaylar var onlardan deneyebilirsiniz. İncir çekirdeği yağı kadınlar için afrodizyak olarak geçiyor. Sabahları bir çay kaşığı içerseniz 1 2 ayda hormonlarınız değişeceğinden daha istekli olma ihtimaliniz yüksek, bir de düzenli d vitamini kullanmanın çok etkili olduğu söyleniyor. Bunlar bende işe yaramıştı. Kendinize uygun olduğunu düşündüklerinizi seçip kullanabilirsiniz.

Bunun yanında mutsuz iş ortamı da tam bir libido katilidir akkınızda bulunsun

Hormonal olabilir mi? Bu konuda tıbbi yardım aldınız mı? Ara ara dönemsel olarak herkesi etkiliyor bu durum veya çok yoğun tempoda çalışan biriyseniz yine aklınıza bile gelmeyebilir.

Bende hem yorgunluk hem de muhtemelen doğum kontrol hapı sebebiyle aynı durum var. Eşime karşı bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü önceden böyle değildi hem de her şeyi geçtim kendi kendime 3 ay tatmin olmazsam vay efendim niye olmadım demeyecek kıvamdayım, kendi şahsıma da isteğim yok :KK70: Bekleyeyim burada önerileri alırım ben de.

Yorgunluk isteği ciddi biçimde düşürüyor. Vitamin takviyesi deneyebilirsiniz. Özellikle gingsen katkılı farmaton önerilmişti daha önce forumda. Kafa yorgunluğu için de melisa çayı içebilirsiniz, hatta relax tea diye geçen çaylar var onlardan deneyebilirsiniz. İncir çekirdeği yağı kadınlar için afrodizyak olarak geçiyor. Sabahları bir çay kaşığı içerseniz 1 2 ayda hormonlarınız değişeceğinden daha istekli olma ihtimaliniz yüksek, bir de düzenli d vitamini kullanmanın çok etkili olduğu söyleniyor. Bunlar bende işe yaramıştı. Kendinize uygun olduğunu düşündüklerinizi seçip kullanabilirsiniz.

Bunun yanında mutsuz iş ortamı da tam bir libido katilidir akkınızda bulunsun
süper bilgiler 🤩 teşekkür ederim deneyeceğim
Demir takviyesi için önce bi baktırmam lazım sanırım

Hormonal olabilir mi? Bu konuda tıbbi yardım aldınız mı? Ara ara dönemsel olarak herkesi etkiliyor bu durum veya çok yoğun tempoda çalışan biriyseniz yine aklınıza bile gelmeyebilir.
Mümkün
Tiroid problemim var 6 ayda bir gitmem lazım ama bazen yıl bitiyor vaktim olmuyor baktırmaya 🤦🏻‍♀️

Bende hem yorgunluk hem de muhtemelen doğum kontrol hapı sebebiyle aynı durum var. Eşime karşı bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü önceden böyle değildi hem de her şeyi geçtim kendi kendime 3 ay tatmin olmazsam vay efendim niye olmadım demeyecek kıvamdayım, kendi şahsıma da isteğim yok :KK70: Bekleyeyim burada önerileri alırım ben de.
Eşim dün akşam sen bi gecede şu kadar istiyordun deyince üzüldüm adama
ben farkındaydım ama o değildir diye sesimi etmeden hayatıma devam ediyordum 🫣 adam farkında ve bunu dile getirince bi çare bulmalıyım artık dedim 🤔

Hapı bırakmaktan başka çare yok ona, ben önce nuvaringe geçtim, baktım çözmeye yetmiyor prezervatife döndük. Uzun vadeli doğom kontrol hapı kullanımı bence libido katillerinden diğeri. Ben 10 yıla yakın kullanmıştım. Marka değişimi de deneyebilirsin tabi.
süper bilgiler 🤩 teşekkür ederim deneyeceğim
Demir takviyesi için önce bi baktırmam lazım sanırım
Demir değil d vitamini, tabi ihtiyacın varsa demire de baktırmalısın.

Hapı bırakmaktan başka çare yok ona, ben önce nuvaringe geçtim, baktım çözmeye yetmiyor prezervatife döndük. Uzun vadeli doğom kontrol hapı kullanımı bence libido katillerinden diğeri. Ben 10 yıla yakın kullanmıştım. Marka değişimi de deneyebilirsin tabi.

Demir eksikliğim vardı biara direkt öyle okumuşum 🫢🌸

Aşşırı bir regl ağrısı çekiyordum, her regl döneminin ilk günü izin alıp acilde geçiriyordum o günü. Dkh o ağrıyı kökten kestiği için korkuyorum bırakmaya da :KK43: marka değiştirmeyi deneyeyim ilk önce olmadı mecbur yani.

Mümkün
Tiroid problemim var 6 ayda bir gitmem lazım ama bazen yıl bitiyor vaktim olmuyor baktırmaya 🤦🏻‍♀️
Sağlığımız için mutlaka zaman ayırmalıyız, gerekirse sevk almayı gözümüzde büyütmemeliyiz, işlerimiz aksamıyor diye kimse madalya takmıyor.
Eşim dün akşam sen bi gecede şu kadar istiyordun deyince üzüldüm adama
ben farkındaydım ama o değildir diye sesimi etmeden hayatıma devam ediyordum 🫣 adam farkında ve bunu dile getirince bi çare bulmalıyım artık dedim 🤔
Bizde de eşim "artık sana tecavüz eder gibi hissetmek istemiyorum. Bu işin çözülmesi lazım" demişti. 😅 çok kötüydü, dokunduğu zaman irkiliyordum, sonsuza kadar bana elini sğrmesin istiyordum.

İmkanınız varsa haftasonu için ya da yılbaşı için küçük çaplı bir tatile ciksaniz? Farklı ortamlar , beraber yürüyüş yapmak - bir şeyler keşfetmek , yol boyu sohbet etmek, şarkı soyleye söyleye arabayla tatile gitmek falan hep benim libidomu artttirir.
Eger imkanınız varsa bir gece iki gün bile olsa bir yere gidebilirsiniz. Çok uzağa gitmeye de gerek yok,En alakasiz şehirlerin bile pek bilinmeyen,doğayla içiçe yerleri var
Onun dışında hep aynı yoldan gidiyorsanız o da insanı bir süre sonra bayar. Yeni yeni şeyler deneyebilirsiniz.
Trendyolda kamasutra iskambil kağıtları var mesela 😂 hem de on yirmi liracik. Bir oyun gecesi yapıp sonunda oyunda sona kalan kağıdı deneyebilirsiniz.
Ya da aklınızdan birden yüze kadar birer sayı tutup su sitedeki pozisyonlardan ikisini deneyebilirsiniz.
Onun dışında bir gün mrscicek günü olsun, eşiniz o gün (ya da gece) tamamen sizin isteklerinize göre gitsin (bir başka gün de onun olabilir). Mesela konuşmak sizi tahrik ediyorsa konuşsun,ya da neyi seviyorsanız. Güzel sözler söylesin,sizi simartsin falan...
Biraz da çalışıp gelsin:)
Bence sorununuza çare olabilir
Sevismek evet,o an gerçekleşiyor ama bir kadın için cok önceden başlıyor olay.
Ayrıca eşiniz size 'kan verir gibi yatiryorsun' demiş. Ne ayıp ya. Bir insanı yere yere onu motive edemezsin. İyi siz de diyin 'on dakika sonra puding gibi yumusuyorsun,eskiden böyle miydin' diye. Bu insanı motive etmek mi??
Bence sorun sende değil eşinde:)
Onun dışında kan değerlerine baktirabilirsin..bazen vitamin eksikliği insanı elini kaldıramaz hale getirebilir.

Merhaba herkese
Esinizin aklina geliyor mu? O tarafta durum ne yerde?

Yoo ters değil 🫢 Arada ben de yapıyordum ama artık onlar da işlemiyor bana 🤷🏻‍♀️
Eşinizin sınırları yoksa ve sizin de, romantik bir akşam yemeğine gidin döndüğünüzde gecenin güzel bitmesini istediğinizi onun size oral yapmasını talep edin. Aşırı zevkli.
Ya da mesela bir tenhada sıkıştırsın sizi belki heyecanlanırsınız belki maceraya ihtiyacınız vardır.
Yasaklar dünyanın en güzel şeyi olabilir bence. :KK70:

Eşinizin sınırları yoksa ve sizin de, romantik bir akşam yemeğine gidin döndüğünüzde gecenin güzel bitmesini istediğinizi onun size oral yapmasını talep edin. Aşırı zevkli.
Ya da mesela bir tenhada sıkıştırsın sizi belki heyecanlanırsınız belki maceraya ihtiyacınız vardır.
Yasaklar dünyanın en güzel şeyi olabilir bence. :KK70:
Onu da yapıyoruz 😋
Sıkıntı benim buna vakit vermek istememem yani bomboş bi iş gibi geliyor hiç zevk almıyorum
Kuruluktan acı çekiyorum düşünün 😞

X