İsteksizliğimin sebebi nedir?

55-56 normal değil sıska durur bende. Benim bedenimi benden iyi mi bileceksin?

Daha önce diyetle 62 kilo olmuştum ve çok çok idealdi. 65e kadar fit duruyor bende, dağılımı ona göre çünkü kilomun.

Bırakın da ideal kilomu ben bileyim
Kiz ben kisayim bende bile 55 guzel duruyor yani sen 1.70 sin nasil en ideali 55 diyorlar anlamsiz.

Anlasilan 75 kilo kadina fazla kilolu diyerek birilerinin damarina bastim. Siz yemeye devam edin hanimlar :KK70:
Yapma yaw😐😂 diyelim ki hepimiz 100 kiloyuz en manken sensin, so what😐😂
Soyledigin sey cok mantiksizdi kabul et, kadin 299
Kilo sanki hareketi kisitlaniyor sevisemiyor zanneder seni duyanlar😐😂

Kiz ben kisayim bende bile 55 guzel duruyor yani sen 1.70 sin nasil en ideali 55 diyorlar anlamsiz.
ya kadın 55 olmalı 60sa şişmandır diye bir algı var ama bu 2000 lerde kaldı sanıyordum.
Ben ufakken yuhh 60 kilo mu diyordu insanlar e ben çocuk halimle 50 kiloydum zaten :KK70:

Boydan boya bile değişiyor kilo olayı. Sıkı da değilim maalesef ama o kadar eşit dağılım var ki diyetisyen ölçtüğünde dağılımı çok iyi demişti :KK70: O yüzden bakınca şişman değil balık etli duruyorum tek bir yerde toplanmadığından.
Yine de biraz hantallaştırıyor galiba :KK43:

ya kadın 55 olmalı 60sa şişmandır diye bir algı var ama bu 2000 lerde kaldı sanıyordum.
Ben ufakken yuhh 60 kilo mu diyordu insanlar e ben çocuk halimle 50 kiloydum zaten :KK70:

Boydan boya bile değişiyor kilo olayı. Sıkı da değilim maalesef ama o kadar eşit dağılım var ki diyetisyen ölçtüğünde dağılımı çok iyi demişti :KK70: O yüzden bakınca şişman değil balık etli duruyorum tek bir yerde toplanmadığından.
Yine de biraz hantallaştırıyor galiba :KK43:
Biraz olabilir ama bunun kondisyonla daha cok ilgisi oldugunu dusunuyorum .. mesela sisman kac kilo kadinlar direk dansi yapiyor ki akillara zarar.. ben daha zayifim ama yapamam mesela.. hem egitiminj almadim hemde birseyleri yapa yapa insan beceri kazanir kondisyonu duzelir.

Son düzenleme:
Umarim sizi incitmez ama cok kilolusunuz. O kadar kiloyla libidonuzun dusuk olmasi dogal maalesef. 20 kilo verin, sonra degisiklik olacak
Evet kürdan olması gerekir dimi libido yuksek olmasi icin. 1,55boy 90 kilo olan arkadaşım var ve haftanin 3-4 gunu esiyle birlikte oluyor. 16 yillik evliler.

Pardon arkadasiniz olacakti. Es yanlislik oldu
Diyelim ki oyle herkesin esi kiloli.. bizde 500 kiloyuz fazla yasamaz filan ne kadar tuhaf yorumlar yaw🙄 dua et Allah sana vermesin boyle birsey.. insanlarin gorunusuyle filan dalga gecmeyi cogu insan aslinda ilkokulda birakmali.. gerci nickine bakilirsa sen hala o yillardasin herhalde😐😂

55-56 normal değil sıska durur bende. Benim bedenimi benden iyi mi bileceksin?

Daha önce diyetle 62 kilo olmuştum ve çok çok idealdi. 65e kadar fit duruyor bende, dağılımı ona göre çünkü kilomun.

Bırakın da ideal kilomu ben bileyim
55-56 bence de çok zayıf durur, 65 hatta 68 e kadar yolu var, fazlası kilolu durur

X