- Konu Sahibi fiyonaprensesolan
Çok mu kilolu 175 değil 75 yazmış arkadaşUmarim sizi incitmez ama cok kilolusunuz. O kadar kiloyla libidonuzun dusuk olmasi dogal maalesef. 20 kilo verin, sonra degisiklik olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok mu kilolu 175 değil 75 yazmış arkadaşUmarim sizi incitmez ama cok kilolusunuz. O kadar kiloyla libidonuzun dusuk olmasi dogal maalesef. 20 kilo verin, sonra degisiklik olacak
Nedense bende de dönem dönem bu tarz isteksizlik oluyor.daha geçen yeni 3,4 ay hiç isteğim yoktu.aseksüel gibiydim adeta.gram kıpırtı yoktu.ben de dedim heralde bundan sonra bu şekilde gidecek.hatta 29 yasında yaşlandım heralde artık falan diye bile düşündüm.şimdi de tam tersi son zamanlarda kuduruyorum, birlikte olurken aşırı zevk alıyorum.bence dönem dönem bu şekilde oluyor.bir de aynı evin içindesin o var yani.günlerce özlem vardı o zamanlar, illaki bir düşüş yaşanacaktı.Günaydın kızlar direkt konuya gireceğim, 3 aylık evliyim. Evliliğimde her şey yolunda çok şükür.
Çok severek, öncesinde de birliktelik yaşayarak evlendik. Ama sanki bende bi problemler var gibi..
Yani evlenmeden önce tabii ki her buluşmada birliktelik yaşanmadığı için haftada 1 ya da 10 günde bir gayet istekli arzulu bir şekilde birlikte oluyordum.
Evlendikten sonra bi duruldum
Sürekli temas halindeyim, sürekli bi oynaşma durumum var, Cinsellik yaşarken istemediğim bi durum da olmuyor ama canım istemiyor çoğu zaman
Haftada 3-4 defa cinselliğimiz var şu an ama 1 hafta hiç birlikte olmasak bunun problem olduğunu düşündüğüm için huzursuz olurum onun dışında aman aman delirmem birliktelik için.
Sağlıklı beslenmeye dikkat edemiyorum bunun etkisi olabilir mi?
Vitamin ve kan değerleri bunu etkiler mi?
1.68 boy 75 kiloyum ve memnun değilim bu halimden, acaba içten içe özgüvensizliğim mi isteksizliğe yol açıyor anlamıyorum..
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ahhaaa geldi,iki gözümün çiçeği.Nedense bende de dönem dönem bu tarz isteksizlik oluyor.daha geçen yeni 3,4 ay hiç isteğim yoktu.aseksüel gibiydim adeta.gram kıpırtı yoktu.ben de dedim heralde bundan sonra bu şekilde gidecek.hatta 29 yasında yaşlandım heralde artık falan diye bile düşündüm.şi.di de tam tersi son zamanlarda kuduruyorum, birlikte olurken aşırı zevk alıyorum.bence dönem dönem bu şekilde oluyor.bir de aynı evin içindesin o var yani.günlerce özlem vardı o zamanlar, illaki bir düşüş yaşanacaktı.
Gene aynıydı bazen hergun bazen haftada 1 oluyordu bazen gece uyanıp oluyordu bazen haftada 0 duruma göre değişiyor açıkçasıEvliliğinizin ilk 3 ayında ilişki sıklığınız neydi?
Bence de biraz kilo fazla ama tonla çok kilolu kadın bar sevişenNesi kilolu.. birde 55 kilo ol diyorsun 1.70 lik kadina..sevismek icin manken olmak ni gerekiyor
Dur kız,gitme şimdi bir yere.mal mısın?
Ben de acaba yanlış mı yazdım diye baktım tekrarÇok mu kilolu 175 değil 75 yazmış arkadaş
Çok degil de akrobatik hareketler yapmak için büyük engelÇok mu kilolu 175 değil 75 yazmış arkadaş
Anladım. Ya öyle bi algı var ya hep, sandım ki yeni evliler 5 dk boş durmuyor herkes her gün defalarca sevişiyor ama bizim ki öyle değil. Kendi kendime kurdum galiba.Gene aynıydı bazen hergun bazen haftada 1 oluyordu bazen gece uyanıp oluyordu bazen haftada 0 duruma göre değişiyor açıkçası
Benim de o hassaslık çok hoşuma gidiyor.ne güzel dibine kadar hissediyorsun dayanmak zor olsa daHer zaman ayni ayarda olamayız ki. Biraz ozleşmek de lazım. Ben mesela regl dönemi öncesi 2 hafta boyunca çok isteksiz olurum. Zaten goguslerim aşırı acımaya hassaslaşmaya başlar temas edilmesine dayanamam. Ama regl sonrası da tam tersi. Donemlerimiz var bizim sonuçta.
Yoo kimsenin damarına basmadınız size cevap verenlerin içinde 75 kilo altı kadın da vardır eminim.Anlasilan 75 kilo kadina fazla kilolu diyerek birilerinin damarina bastim. Siz yemeye devam edin hanimlar
Benim boy ve kilo 1,70 ve 78,78 deyince oooo falan oluyorlar ama iri kemikli olduğum için çok fazla göze batmıyor ve normalde günde 5 km yürüyebilirim ve hiç tıkanmam.Mutlu olabilmek için çok takılmamak lazım böyle şeylere,hee 10 kilo verebilirsem aşırı mutlu olrum ama belli bir yaştan sonra çok zor kilo vermek.Ben de acaba yanlış mı yazdım diye baktım tekrar
Ya evet fazla kilom var ama 20 kilo olduğunu düşünmüyorum. İdeal kilo sadece googledan hesaplamayla olmuyor.
60-65 arası benim idealim, denedim gördüm.
Kilo iyidir zengin gösterir..Benim boy ve kilo 1,70 ve 78,78 deyince oooo falan oluyorlar ama iri kemikli olduğum için çok fazla göze batmıyor ve normalde günde 5 km yürüyebilirim ve hiç tıkanmam.Mutlu olabilmek için çok takılmamak lazım böyle şeylere,hee 10 kilo verebilirsem aşırı mutlu olrum ama belli bir yaştan sonra çok zor kilo vermek.
Öyle olan da var valla canim.kişiden kişiye göre çok değişiyor bu konu.kimi erkek hergün 3,4 defa yapar, kimi erkek 1 haftada 1.kimi erkek 1 ayda bir, kimi erkek 2,3 günde 1.kimi erkek neredeyse hiç yapmaz, kimi de hiç boş durmaz.kimi sadece 1 defa yapıp çekilir, ikinciyi yapamaz, kimi üst üste beklemeden 2.yi 3.yü yapar.kiminin dinlenmesi gerekir sonra 2.yapar. kimi erkek 30,40 dakika devam edebilir, kimi de 10 dakika bile dayanamaz.parmak izi gibi bence herkesin cinselliği.Anladım. Ya öyle bi algı var ya hep, sandım ki yeni evliler 5 dk boş durmuyor herkes her gün defalarca sevişiyor ama bizim ki öyle değil. Kendi kendime kurdum galiba.
Hükümet gibi de derler.Kilo iyidir zengin gösterir..
Kalmadı artık böyle kadınlar..
Lokum gibihh..
Balık etihh.
Çok saygı duyuyorum
Canim ne gelecek ki elinden adamın isteği o kadarsa . allahın yanına geri yollayıp, şuna biraz daha arzu, cinsel istek kat sonra tekrar yolla mı diyeceksin.doğuştan gelen şeyler bunlar.dünya burası, sipariş verir gibi her istediğimiz olmuyor maalesef.kim herşey dört dörtlük olsun ilişkisinde istemez.dünya zor bir yer.kabullenerek yaşama gerek.İlişki sayısından ziyade anlatmak istediğim içimden gelip gelmemesi. Yani arzular şelale değil. 4 oluyor ama yeni evliyiz haftada 2 yapıp daha sonra iyice kanka moduna dönmemek için 4 oluyor. Bana kalsa max 2 olacak kalan zamanlar devirip k.çımı yatacağım.
Yalnız kuzum arkadaş kendisi için isteksizim demiş eşinde sorun yok yine anlamış ama yanlış anlamışsınÖyle olan da var valla canim.kişiden kişiye göre çok değişiyor bu konu.kimi erkek hergün 3,4 defa yapar, kimi erkek 1 haftada 1.kimi erkek 1 ayda bir, kimi erkek 2,3 günde 1.kimi erkek neredeyse hiç yapmaz, kimi de hiç boş durmaz.kimi sadece 1 defa yapıp çekilir, ikinciyi yapamaz, kimi üst üste beklemeden 2.yi 3.yü yapar.kiminin dinlenmesi gerekir sonra 2.yapar. kimi erkek 30,40 dakika devam edebilir, kimi de 10 dakika bile dayanamaz.parmak izi gibi bence herkesin cinselliği.