İsteksizliğimin sebebi nedir?

Anladım. Ya öyle bi algı var ya hep, sandım ki yeni evliler 5 dk boş durmuyor herkes her gün defalarca sevişiyor ama bizim ki öyle değil. Kendi kendime kurdum galiba.
Yok bunları takmayın bence sağlıklı cinsel hayat canın istediğinde birbirni arzulayarak beraber olmaktır . Dediğim gibi çok yoğun olduğumuzda aklımıza bile gelmeden yatar uyurduk .

Ben de acaba yanlış mı yazdım diye baktım tekrar :KK70:
Ya evet fazla kilom var ama 20 kilo olduğunu düşünmüyorum. İdeal kilo sadece googledan hesaplamayla olmuyor.
60-65 arası benim idealim, denedim gördüm.
Evet boyuna göre bence ideal kilon 65 daha azı çok sıska dururdu

Yenide evliymişssiniz eşinizide seviyorsunuz madem böyle olmaması gerekiyor. kendimden örnek verecek olsam o zamanlar ben kocamın üzerinden inmiyordum :KK48: :KK48:
Siz hormon tahlillerinizi yaptırdınız mı? Tiroid ve diyabet durumunuzunda incelenmesi gerekiyor.

Kilonuzun abartı olduğunu hic düşünmüyorum, boyunuz kısa değil. 75 kiloyu duyunca otomatik olarak çok kilolusun demek saçma, boy kilo oranı denen bir şey var. 1.50 boyunuz olsa tamam ama 1.68 boyunuz , gayet ortalamanın üzerinde.
Siz sanırım ilişki sıklığından ziyade biraz tutku eksikliğinden şikayet ediyorsunuz, evlenince o bizde de azaldı. İnsan ulaşınca rahatlama geliyor sanki. Kaçak göçek sevismelerin yerini tutmuyor:)

Yenide evliymişssiniz eşinizide seviyorsunuz madem böyle olmaması gerekiyor. kendimden örnek verecek olsam o zamanlar ben kocamın üzerinden inmiyordum :KK48: :KK48:
Siz hormon tahlillerinizi yaptırdınız mı? Tiroid ve diyabet durumunuzunda incelenmesi gerekiyor.
Her yeni evli neden kocasının üstünden inmesin ki her dakika insanın canı nasıl cinsellik isteyebilir hiç mi basınız agrimiyor 🤣

Kilonuzun abartı olduğunu hic düşünmüyorum, boyunuz kısa değil. 75 kiloyu duyunca otomatik olarak çok kilolusun demek saçma, boy kilo oranı denen bir şey var. 1.50 boyunuz olsa tamam ama 1.68 boyunuz , gayet ortalamanın üzerinde.
Siz sanırım ilişki sıklığından ziyade biraz tutku eksikliğinden şikayet ediyorsunuz, evlenince o bizde de azaldı. İnsan ulaşınca rahatlama geliyor sanki. Kaçak göçek sevismelerin yerini tutmuyor:)
Evet ilişki sıklığı değil tutku eksikliği çok doğru söylediniz. Böyle diyince adamı ya da teniyle temas etmeyi sevmiyorum sanılmasın. Evet elimizin altında olunca çok da ölüp bitmiyormuşuz demek ki :)

Her yeni evli neden kocasının üstünden inmesin ki her dakika insanın canı nasıl cinsellik isteyebilir hiç mi basınız agrimiyor 🤣
Her dakika değil, temel ihtiyaçlarım ve öz bakımım dışındaki tüm vaktim yataktaydı diyebilirim 🤣
Benim yapmadığımda başım ağrıyordu, ilacımı ver diyordum kocama :KK48: :KK70: :KK70:
Ahhh o hormonlar ahhh😅😅
Tabii üzerinden 13 sene geçti🙈🙈😥

Öyle olan da var valla canim.kişiden kişiye göre çok değişiyor bu konu.kimi erkek hergün 3,4 defa yapar, kimi erkek 1 haftada 1.kimi erkek 1 ayda bir, kimi erkek 2,3 günde 1.kimi erkek neredeyse hiç yapmaz, kimi de hiç boş durmaz.kimi sadece 1 defa yapıp çekilir, ikinciyi yapamaz, kimi üst üste beklemeden 2.yi 3.yü yapar.kiminin dinlenmesi gerekir sonra 2.yapar. kimi erkek 30,40 dakika devam edebilir, kimi de 10 dakika bile dayanamaz.parmak izi gibi bence herkesin cinselliği.
repertuarımız bayağı geniş :KK48:

Her dakika değil, temel ihtiyaçlarım ve öz bakımım dışındaki tüm vaktim yataktaydı diyebilirim 🤣
Benim yapmadığımda başım ağrıyordu, ilacımı ver diyordum kocama :KK48: :KK70: :KK70:
Ahhh o hormonlar ahhh😅😅
Tabii üzerinden 13 sene geçti🙈🙈😥
Maşallah bunca sene sonra güzel anılar aklına geliyor.ben dünyanın en güzel gününü de yaşasam sabahına eski tas eski hamam.hayatta bunca yıl sonra o günlerin mutluluğu kalmaz bende.

Evet ilişki sıklığı değil tutku eksikliği çok doğru söylediniz. Böyle diyince adamı ya da teniyle temas etmeyi sevmiyorum sanılmasın. Evet elimizin altında olunca çok da ölüp bitmiyormuşuz demek ki :)
Ölüp biten de çok.sanki biraz teselli arıyorsunuz.😏 gerçeklerle yüzleşebilecek yaştasınız.herkes istiyor ki dünyadaki en şahane, en sevişken, en,en,en,en çift biz olalım.maşllah herkesin de beklentisi arşta.kendinizi bu kadar sevmeyin.hiç eşi sevgilisi olmayan kadınlar da var.

75 kilonun normal olması için boyu 1.80'in üstünde olması gerekir.yemeyin şimdi bizi.hatta 1.80'lik mankenler 60 kilo bile değil.acımasız olmamak için 1.80 dedim yine.kiloluya da kilolu deyin.hanfendinin en az 10 kilo fazlası var.1.75 dememiş miydi? 1.68 ise en fazla 55,56 normal durur.

Ölüp biten de çok.sanki biraz teselli arıyorsunuz.😏 gerçeklerle yüzleşebilecek yaştasınız.herkes istiyor ki dünyadaki en şahane, en sevişken, en,en,en,en çift biz olalım.maşllah herkesin de beklentisi arşta.kendinizi bu kadar sevmeyin.hiç eşi sevgilisi olmayan kadınlar da var.

Ay ne alaka yaa.. Ne alaka?

Kendimi tabii ki çok seviyorum ve her şeyin daha iyi en iyi en mükemmel olmasını tabii ki istiyorum.
Eşi sevgilisi olmayan kadınlar var derken? Ne yapabilirim eş mi bulayım?

75 kilonun normal olması için boyu 1.80'in üstünde olması gerekir.yemeyin şimdi bizi.hatta 1.80'lik mankenler 60 kilo bile değil.acımasız olmamak için 1.80 dedim yine.kiloluya da kilolu deyin.hanfendinin en az 10 kilo fazlası var.1.75 dememiş miydi? 1.68 ise en fazla 55,56 normal durur.
55-56 normal değil sıska durur bende. Benim bedenimi benden iyi mi bileceksin?

Daha önce diyetle 62 kilo olmuştum ve çok çok idealdi. 65e kadar fit duruyor bende, dağılımı ona göre çünkü kilomun.

Bırakın da ideal kilomu ben bileyim

Maşallah bunca sene sonra güzel anılar aklına geliyor.ben dünyanın en güzel gününü de yaşasam sabahına eski tas eski hamam.hayatta bunca yıl sonra o günlerin mutluluğu kalmaz bende.
Kız unutulurmu o günler 😅 heeyyy gidi gençliğim hey :KK70: 🐇 gibiydik.
Evlilikten 2-3 yıl sonra, sevgi-saygı-merhamet-manevi duygular gitgide daha büyüyor ama aşk ihtiras tutku bitiyor, aşk bitince sex de tökezliyor.
Unutmaaam unutamaam o günleri :KK48::KK48:

X