İsteksizliğimin sebebi nedir?

fiyonaprensesolan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2021
559
1.272
30
Günaydın kızlar direkt konuya gireceğim, 3 aylık evliyim. Evliliğimde her şey yolunda çok şükür.
Çok severek, öncesinde de birliktelik yaşayarak evlendik. Ama sanki bende bi problemler var gibi..
Yani evlenmeden önce tabii ki her buluşmada birliktelik yaşanmadığı için haftada 1 ya da 10 günde bir gayet istekli arzulu bir şekilde birlikte oluyordum.
Evlendikten sonra bi duruldum :KK43:
Sürekli temas halindeyim, sürekli bi oynaşma durumum var, Cinsellik yaşarken istemediğim bi durum da olmuyor ama canım istemiyor çoğu zaman :KK43:
Haftada 3-4 defa cinselliğimiz var şu an ama 1 hafta hiç birlikte olmasak bunun problem olduğunu düşündüğüm için huzursuz olurum onun dışında aman aman delirmem birliktelik için.

Sağlıklı beslenmeye dikkat edemiyorum bunun etkisi olabilir mi?
Vitamin ve kan değerleri bunu etkiler mi?
1.68 boy 75 kiloyum ve memnun değilim bu halimden, acaba içten içe özgüvensizliğim mi isteksizliğe yol açıyor anlamıyorum..
Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Her zaman ayni ayarda olamayız ki. Biraz ozleşmek de lazım. Ben mesela regl dönemi öncesi 2 hafta boyunca çok isteksiz olurum. Zaten goguslerim aşırı acımaya hassaslaşmaya başlar temas edilmesine dayanamam. Ama regl sonrası da tam tersi. Donemlerimiz var bizim sonuçta.
Evet regl öncesi benim de göğüslerim patlamaya hazır bir bomba oluyor asla temas istemiyorum mesela.
Ama burada okuyoruz ilk yıllar her gün sonra haftada 3-4e düşüyormuş sıklık, e biz 3 aylık evliyiz 4 defa yetip artıyor bile.
Bilemiyorum libidosu daha tavan biri sanıyordum kendimi evlenmeden önce şimdi yoo gayet düz biriymişsin aslında diyorum.

Günaydın kızlar direkt konuya gireceğim, 3 aylık evliyim. Evliliğimde her şey yolunda çok şükür.
Çok severek, öncesinde de birliktelik yaşayarak evlendik. Ama sanki bende bi problemler var gibi..
Yani evlenmeden önce tabii ki her buluşmada birliktelik yaşanmadığı için haftada 1 ya da 10 günde bir gayet istekli arzulu bir şekilde birlikte oluyordum.
Sürekli temas halindeyim, sürekli bi oynaşma durumum var, Cinsellik yaşarken istemediğim bi durum da olmuyor ama canım istemiyor çoğu zaman :KK43:
Haftada 3-4 defa cinselliğimiz var şu an ama 1 hafta hiç birlikte olmasak bunun problem olduğunu düşündüğüm için huzursuz olurum onun dışında aman aman delirmem birliktelik için.

1.68 boy 75 kiloyum ve memnun değilim bu halimden, acaba içten içe özgüvensizliğim mi isteksizliğe yol açıyor anlamıyorum..
Umarim sizi incitmez ama cok kilolusunuz. O kadar kiloyla libidonuzun dusuk olmasi dogal maalesef. 20 kilo verin, sonra degisiklik olacak

Haftada 3 4 kez beraber olup nasıl bir isteksizlik anlamadım haftada 20 kez mi beraber olmak gerekiyordu. Biz 4 senelik evliyiz bazen çok yorgun yoğun bir haftamız da hiç beraberlik aklımıza gelmez bu spontene gelişen bir şey planlı programlı değil

Umarim sizi incitmez ama cok kilolusunuz. O kadar kiloyla libidonuzun dusuk olmasi dogal maalesef. 20 kilo verin, sonra degisiklik olacak
20 kilo vermek :)
İdeal kilomun 60-65 aralığında olduğunu düşünüyorum inşallah başarabilirim.
Bunun için bi adım atmalıyım artık biliyorum.

Siz iyi misiniz? Gayet normal kilosu abartili bir kilosu yok sağlığını libidosunu etkileyecek kadar. Vermesini önerdiği kiloya bak bi de anoreksiyaya beş kala

Haftada 4 kere ama ben 2 sinde istekliyim.
Diğer ikisi rutini bozmamak ve eşimi de az ilişki sıklığına alıştırmamak adına.
Haftada 4 cok zaten bence.. uzmanlar haftada 3-4 diyor ama bence 3 iyi 4 cok😐😂 tabii herkes baska ama duzene girer ilerleyen zamanlarda.. ayrica insan robot degil ki.. bir olur bir olmaz niye bu kadar kafa yorasin

İlişki sayısından ziyade anlatmak istediğim içimden gelip gelmemesi. Yani arzular şelale değil. 4 oluyor ama yeni evliyiz haftada 2 yapıp daha sonra iyice kanka moduna dönmemek için 4 oluyor. Bana kalsa max 2 olacak kalan zamanlar devirip k.çımı yatacağım.

Kan değerlerinize baktırın,demir eksikliği,anemi gibi bir durumunuz olabilir.Bunlar insanı halsiz,bitkin bırakıp modunu düşürebiliyor.Kilonuz normalin üstünde ama öyle takacak,karalar bağlayacak bir durum yok🙂.

X