- 20 Ocak 2010
- 45.891
- 163.047
- 798
- 43
He he öyle 4 5 ay kadaratılmadın sen uzaklaştın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He he öyle 4 5 ay kadaratılmadın sen uzaklaştın
İlk sayfaya beni etiketlemeydin iidiEvet kızlar gene bir +18 li geyik konusuna hoş geldiniz
ZeyMurEl nameaver @2KediAnnesi
Konuyu gören gelsin herkeş herkeşleri etiketlesin zor geldi
Tenk yuu bebeğim banada sen demiştin aynen harikaÇok rahat valla
hepinizi libidolu yapıcam kocalarınızın üstüne atlıcaksınızBaşladık
Akşam kocam gelsinde bi sürtünelim havada serinledi pişik olmayızKiz sen degil benim aklima getirmem gerek
Ahahahaha severimTuzsuz ruhlarla konusmam şaka kiz ben hep konusuyorum ki :)
kız benim 2 cadı var dur yapmahepinizi libidolu yapıcam kocalarınızın üstüne atlıcaksınız
Akşam kocam gelsinde bi sürtünelim havada serinledi pişik olmayız
Yavrum benim libidoda sıkıntı yok ama seninki kadar çok değil tabi hayır geçen kışta şansıma hep adamın olmadığı zamanlarda açtın bu konularıhepinizi libidolu yapıcam kocalarınızın üstüne atlıcaksınız
kız benim 2 cadı var dur yapmahepinizi libidolu yapıcam kocalarınızın üstüne atlıcaksınız
Beni de çağırdığınız için teşekkür ederim
Hamile kalirsan karismam...hepinizi libidolu yapıcam kocalarınızın üstüne atlıcaksınız
Hg olabilir yeni üyelikle gelir zaten çok şaapmaSelamm ben geldim Üyelik iptali mi yaptı o arkadaş?
Anaaaa yoksa yok gı bu ondan değilİlk sayfaya beni etiketlemeydin iidi
Hoşgeldin yağuşuklumBeni de çağırdığınız için teşekkür ederim
Iltal mi ettirmis? Herseyi anlatip oyle gitseydi bari. :/ Ben de ne kadar safim. Orda bi cırladim kadini sikistirmayin diye Tabi ben suzinin eski konularini bilmiyordum.Selamm ben geldim Üyelik iptali mi yaptı o arkadaş?
wuhuu herkesten beklerim ama senden aslaBencede başka kimsede yok bu enerji severek izliyoruz Bibibella
Nisanım içerdeki çılgın enerji çok sinsi nisankralicesi
Beni miAhahahaha severim
Bende tedavilik biriyim bibi kovayla benden başla önce ahahahahahahepinizi libidolu yapıcam kocalarınızın üstüne atlıcaksınız