İstege Göre Hazırladıgım Bebek-Sünnet-Nikah Sekerlerim..Buyrun Hanımlar

GkhnSmy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
5
0
36
Edirne
Merhaba Hanımlar cok uygun fiyatlara istenilen modellerde Bebek-Sünnet ve Nikah Sekeri yapıyorum.Simdilik sadece bikac model koydum.İlerleyen günlerde aldıgım siparislerin resimlerinide eklicem.Simdilik bu kadar.İyi paylasımlar dilerim..

Son düzenleme:
Arkadaslar kimse bisey yazmıcakmı.Bu aralar maddi sıkıntıdayız.Esime yardımcı olmak icin bu isi yapıyorum.6 Yıldır bu isle ilgileniyorum.Artık profosyonellestim sanırım.Sizden ricam ben ve benim gibi yuvasına katkı saglamak icin biseyler yapmaya calısan kadınlardan alısveris yapmanız.Yada yakınlarınıza ve cevrenizdeki insanlara tavsiye etmeniz.Biliyorum ilk basta acaba güvenilebilirmi diye aklınızdan geciriyorsunuz ama inanın bana bu isi cok özenle ve severek yapıyorum.Allah kimseyi dara düsürmesin.Simdiden cok tesekkür ederim.Herkese hayırlı günler..

Mesajınızı yeni gördüm.İstenilen modelde yapıyorum.Modele göre fiyatlar degisiyor.Hala gecerliyse size fiyattada yardımcı olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…