çocukları kaç yılında doğrdun...Herkese merhaba, iyi haftalar diliyorum
Ben çalışmıyorum. Çocuklarım çok küçük şuan çalışmayı düşünmüyorum. Ama ömrüm boşa geçsin, yıllar sonra ah vah etmek istemiyorum.
2009 yılında açılmış bir iki sene çalışmışlığım ödenmiş sigortam var. Şimdi çok geç kalmadan isteğe bağlı sigorta açıp ödemek istiyorum. İnternetten biraz araştırdım ama malum çocuklar kafam çok almadı. Bilen bu şekilde ödeyen arkadaşlar beni aydınlatabilir mi? Kaç yıl ödemem gerekiyor emekli olmak için ve kaç tl den ödeniyor. Şimdiden teşekkür ederim
liseden staj başlangıcın varmı...
Sayilir diyo biliyorum haberde de cikmisti.lise stajı sayılıyormu acaba
Sayilir diyo biliyorum haberde de cikmisti.
Şu anda sayılmıyor.Kanun meclisten geçmedi.Bu yüzden sigortalı olarak işe girdiğiniz yıl üzerinden hesaplanıyor.inşallah sayılır yoksa 5 sene yaş daha uzuyacak ,
600 liraya yakin oduyorsun aylik belki 580_590 arasidir bir tanidigim oduyordu 600 liraya yakin demisti.Herkese merhaba, iyi haftalar diliyorum
Ben çalışmıyorum. Çocuklarım çok küçük şuan çalışmayı düşünmüyorum. Ama ömrüm boşa geçsin, yıllar sonra ah vah etmek istemiyorum.
2009 yılında açılmış bir iki sene çalışmışlığım ödenmiş sigortam var. Şimdi çok geç kalmadan isteğe bağlı sigorta açıp ödemek istiyorum. İnternetten biraz araştırdım ama malum çocuklar kafam çok almadı. Bilen bu şekilde ödeyen arkadaşlar beni aydınlatabilir mi? Kaç yıl ödemem gerekiyor emekli olmak için ve kaç tl den ödeniyor. Şimdiden teşekkür ederim
Ek 5 tarım ödemesi yapabilirsiniz. Aylık ödemesi 583.00 tl civarı.7200 gün prim öderseniz 58 yaş da,5400 gün prim öderseniz de 61 yaşında emekli olabilirsiniz.Ayrıca çocuklarınız içinde doğum borçlanması yapabilirsiniz.İşe girişinizden sonra doğdular ise.Herkese merhaba, iyi haftalar diliyorum
tarım ödemesi nedir acabaEk 5 tarım ödemesi yapabilirsiniz. Aylık ödemesi 583.00 tl civarı.7200 gün prim öderseniz 58 yaş da,5400 gün prim öderseniz de 61 yaşında emekli olabilirsiniz.Ayrıca çocuklarınız içinde doğum borçlanması yapabilirsiniz.İşe girişinizden sonra doğdular ise.
Evet varrliseden staj başlangıcın varmı...
2016/2017çocukları kaç yılında doğrdun...
sayılmıyor sadece haber hatta yalan haber sadece imza toplanmıştı gerçekte sayılmıyor ne yazıkkıSayilir diyo biliyorum haberde de cikmisti.
sayılmıyor sadece haber hatta yalan haber sadece imza toplanmıştı gerçekte sayılmıyor ne yazıkkıinşallah sayılır yoksa 5 sene yaş daha uzuyacak ,
Sayilsaydi çok güzel olurdu benim degil de kardesimin var staj günüsayılmıyor sadece haber hatta yalan haber sadece imza toplanmıştı gerçekte sayılmıyor ne yazıkkı
evet bir çok insanı etkiliyor ama şimdilik sadece bir proje ne yazıkkı yokSayilsaydi çok güzel olurdu benim degil de kardesimin var staj günü
Üzerine bir tarım karnesi olması gerekiyormuşTa
tarım ödemesi nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?