• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu İşteeeee Yatak Odammmmmmm

takım hem sade hem şık güzel bir seçim olmuş güle güle kullanın

Çok teşekkür ederim.

ben de çok beğendim, nerden aldınız acaba?

Bursa'da Safa Mobilya var oradan aldım.İnternette de Safa Mobilya diye aratırsanız sitesine ulaşabilirsiniz.

cok sik ve asil duruyo fiyatida uygunmus.lake sanirim piriltisini farkettim;-)

Beğenmenize sevindim teşekkürler. Evet dışı pırıltılı, mat bir mobilya düşünmüştüm hep ama görünce fikrim değişti açıkçası.

Nil canım valla şahane bencede:16:
ıyı günlerinizde mutlulukla kullanın süper bırşey:nazar:
şöyle yorgun argın eve gıttığınde uzanır dinlenirsin:)
dolabını istedığın gıbı yerleştırır keyıfle kullanırsın .:13:
bende bayıldımmmmm:))

yatak başlığı hariç bayıldım yaaa cok guselll

Bayıldımmmmmm
sırf bu takımı almak ve kullanmak için evlenebilirim ama tabi bide koca lazım bunun için:)
hayırlı olsun:)

Nil canım valla şahane bencede:16:
ıyı günlerinizde mutlulukla kullanın süper bırşey:nazar:
şöyle yorgun argın eve gıttığınde uzanır dinlenirsin:)
dolabını istedığın gıbı yerleştırır keyıfle kullanırsın .:13:
bende bayıldımmmmm:))

yatak başlığı hariç bayıldım yaaa cok guselll

Bayıldımmmmmm
sırf bu takımı almak ve kullanmak için evlenebilirim ama tabi bide koca lazım bunun için:)
hayırlı olsun:)

Güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, Allah çok daha güzellerini sizlere versin mutlulukla kullanmak nasip etsin.:16::16:

çok güzelmiş hayırlı uğurlu olsun

Niil tatlım ben yeni gördüm yatak odanı :16:
Çok güzelmiş vallahi bayıldım güle güle kullan tatlım :16:

çok begendim mobilyanı güle güle kullan canım

Ben bayıldım bu mobilyaya. Bursa'da oturuyorum. Safa mobilyanın hangi şubesinden aldınız acaba? Güle güle kullanınn :16:

Ben bayıldım bu mobilyaya. Bursa'da oturuyorum. Safa mobilyanın hangi şubesinden aldınız acaba? Güle güle kullanınn :16:

Selamlar, özel mesajınızı gördüm ancak, şimdi cevap yazabiliyorum kusura bakmayın lütfen.İş yerinde rahatsızlandım da biraz.Ben Safa Mobilyanın Nilüfer şubesinden almıştım.Ancak mobilya hasarlı geldi, tadilat istemedim bende.Bu sefer sorun yaşadık mağaza ile.Bizde verdiğimiz peşinatı geri aldık.
Bu hafta sonu başka yatak odası bakıcam.Hep beyaz istemiştim aslında, bu mobilya böyle cezbetmişti.Ama içimde de hep acaba vardı.Kısmet beyaz olacakmış galiba.Salon koltuklarımı aldığım yerde, beyaz bir yatak odası vardı.Aklımdaydı, sanırım o olucak.

Selamlar, özel mesajınızı gördüm ancak, şimdi cevap yazabiliyorum kusura bakmayın lütfen.İş yerinde rahatsızlandım da biraz.Ben Safa Mobilyanın Nilüfer şubesinden almıştım.Ancak mobilya hasarlı geldi, tadilat istemedim bende.Bu sefer sorun yaşadık mağaza ile.Bizde verdiğimiz peşinatı geri aldık.
Bu hafta sonu başka yatak odası bakıcam.Hep beyaz istemiştim aslında, bu mobilya böyle cezbetmişti.Ama içimde de hep acaba vardı.Kısmet beyaz olacakmış galiba.Salon koltuklarımı aldığım yerde, beyaz bir yatak odası vardı.Aklımdaydı, sanırım o olucak.

Bende aksine beyaz istemiyorum. ve bu modeli cok begendm. neden hasarlı geldi ki :26:

Bende aksine beyaz istemiyorum. ve bu modeli cok begendm. neden hasarlı geldi ki :26:

Yani artık üretim aşamasında mı oldu taşırken mi oldu bilemiyorum.Oldukça ters davrandılar zaten, bende almıyorum kalsın dedim.İyi ki de öyle demişim.İçime çok daha sinen bir yatak odası aldım bugün.

Back
X