• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu İşteeeee Yatak Odammmmmmm

nlyvz

Evladımın Varlığıyla Değerliyim (06.11.2014)
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
5.593
3.483
178
Selam kızlar,aslında daha vakit olduğu için yatak odasını son zamanlara bırakma taraftarıydım.İnternette gezerken bu takımı gördüm ve bayıldımmmmmmmmm:) Nişanlımla bir telefon trafiği gerçekleştirdikten sonra dün iş çıkışı beni aldı ve doğru mağazaya gittik.Ben bu takıma aşık olmuştum,başkasını gözüm görmüyordu, ve tabi ki biraz pazarlık biraz hoş sohbet falan derken anlaştık ve aldık.İstediğimiz tarihten 1 hafta önce arayıp haber vereceğiz, kurulumunu yapacaklar.O kadar beğendim ve heyecanlandım ki,sizlerle paylaşmak istedim.

Eklentiler

• $İmza-9.webp
    $İmza-9.webp
    19 KB · Görüntüleme: 281
  • $İmza-1.webp
    $İmza-1.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 246
  • $İmza-2.webp
    $İmza-2.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 196
  • $İmza-3.webp
    $İmza-3.webp
    8 KB · Görüntüleme: 217
  • $İmza-4.webp
    $İmza-4.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 182
  • $İmza-5.webp
    $İmza-5.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 266
  • $İmza-6.webp
    $İmza-6.webp
    13 KB · Görüntüleme: 215
  • $İmza-7.webp
    $İmza-7.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 212
  • $İmza-8.webp
    $İmza-8.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 206
Son düzenleme:
hayırlı olsun canım gerçekten kaçırılmayacak bir takım güle güle mutlu mulu kullnmak nasip olsun inş.:34:

Çok şık değişik bir model güle güle kullanın inşallah. Hangi mağazadan aldınız acaba?

Gerçekten çogüzel bir takım. İyi gunlerd kullanın. güzel günler görün insallah

Bir arkadaş özel mesajdan takımın fiyatını sormuş, ancak yeni üye sayıldığım için özel mesaj yoluyla cevap yazamadım:) 6,500 tl' ye anlaştık biz.

Son düzenleme:
gerçektende çok güzel bende bayıldım valla.allah güzel günlerde kullanmanızı nasip etsin.sorması ayıp olmasa kaç tlcik verdiniz.:))

gerçektende çok güzel bende bayıldım valla.allah güzel günlerde kullanmanızı nasip etsin.sorması ayıp olmasa kaç tlcik verdiniz.:))

6500 Tl' cik verdik :) çok teşekkürler.

Ben de bayılcam şimdiii :1:
Hangi marka? Yatak bazalı mı?
Offff ne çok soru sordumm :1:

Çok güzel güle-güle kullanın. Mutluluklar dilerim :16:

Son düzenleme:
Gerçekten çok hoş bayıldım farklı bi model güle güle kullanın ;)

Ben de bayılcam şimdiii :1:
Hangi marka? Yatak bazalı mı?
Offff ne çok soru sordumm :1:

Çok güzel güle-güle kullanın. Mutluluklar dilerim :16:

Evet yatak bazalı,ancak öyle bildiğimiz bir marka değil Bursa'da Safa Mobilya var oradan aldım.Güzel dilekleriniz için teşekkürler.

Back
X