- 13 Kasım 2011
- 519
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu tarz şeylerin dini batıllaştırma çabaları olduğuna inanıyorum.istedim ve oldu demek enaniyetinizi kabartıyor ve bu bilinç altına yerleşiyor.kişi sanki bunu kendi iradesiyle kazanmış gibi algılıyor..bu şeytanıın en gizli silahlarındandır. üstelik bu durum daha da ileriye giderse megolaman olmanız kaçınılmaz.
o istediğin şey olmuşsa inandığın için değil Allah dileği için oluyor!
dinde dua etmek vardır.hayırlısı diye dua ederiz hani..hayırlısı ise lutfet, icabet et duama Rabbim deriz..ayette geçer "belki sizin şer bildiklerinizde hayır, hayır bildiklerinizde şer vardır diye"
mümin işte bu yüzden körü körüne birşeyi istemez.Haktan lutfedilene amenna der.o şey olmamışsa yes'e düşmez..
"Onlar bilmiyorlar mı ki, gerçekten Allah, dilediğine rızkı genişletip yayar ve (dilediğine) kısar da. Şüphesiz bunda, iman eden bir kavim için gerçekten ayetler vardır."Zümer/52
hayal etmeyin demiyorum.ateist gibi doğa gücüyle oldu benim irademle oldu demeyin.
bir bayan özel bir şirkette normal bir memurmuş..
inanmış orda birgün müdür olacağına..hayal kurmuş..sonra kurduğu hayale kendide inanmış..
inanınca, kendi bu hayale inanınca
farkında olmadan müdür gibi davranmaya başlamış
hareketleri davranışları bu yönde değişmiş..tabi oda farkında değil..
sonra oraya gerçekten müdür oluyor..
bu hikaye gerçekten yaşanmış bir hikaye imiş..