istediğimi almaya başladım..peki şimdi nerden devam etmeliyim?

breathin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
638
6
0
Ankara
selam kızlar..daha önceki konularımda bahsetmiştim nişanlımın ailesinin ne kadar soğuk ve umursamaz insanlar olduklarından.Hayatta arayıp sormayan kp, bela görümcem ve ne hissettiği belirsiz kv nin devamlı soğuk tavırlarına ne kadar üzüldüğümü anlatmıştım sizlere..Bu olanları nişanlıma anlattığım zaman "ee ne var bunda?" "biraz da sen yanaş, belki onlar da seni soğuk buluyo" dediğini söylemiştim.Şimdi devam edeyim..

O olaylardan sonra kvyi sık sık aradım, oturmaya gittim, dışarı davet ettim, provama çağırdım iki güne bi aradım..Hiçbi sorun yoktu aramızda biraz ısınmaya başlamıştık nişanlım da memnun oldu bu durumdan.Daha sonra geçen haftaiçi bigün görümcem, kv ben ve nişanlım dışarı çıktık ben davet ettiğim için geldiler (görümceyi çağırmamıştım ama o da damladı ve o kadar saat toplasanız benle iki dakka konuştu) ama kv ile bi sorun yoktu iyidik..

Biz nişanlandığımızdan beri kv toplasan 3 kere aradı beni.Gerisini hep ben aradım ve geçen hafta dışarı çıktığımızdan sonra da bi kere bile aramadı nerdeyse 8-9 gün oldu.ben de aramadım böyle olunca çünkü hep ben arıyorum.Dün nişanlımla konuşurken "artık sen de görmüş oldun, ben elimden geleni yaptım böyle davranılmayı hak etmiyorum daha da bişey yapmicam kusura bakma" dediğimde beni şok ederek "haklısın, anormal bunlar ben de farkındayım artık" dedi."seni hiçbişeye zorlamicam bazen gidip sayasım geliyo benim de bunlara" dedi."bi haftadır kardeşim(görümcem) evde de belki ondan korktuğundan arayamıyodur seni" dedi,anlaşamıyosunuz çünkü onla dedi..yani görümcemin sorun çıkardığını kabul etmiş oldu..

ay o kadar mutlu oldum ki bana hak verip yanımda durmasına ama asıl oyun şu dakikadan sonra başlıyo kızlar.şu an haklı pozisyonundayım ve bunu kaybedemem tekrar..bundan sonra nası bi yol izlemeliyim?nası bu pozisyonumu korurum?ha bi de en son lafı da çarptı ama benmki "tek tesellim bigün bunların düzeleceğini ve onların sana ısınacağını bilmek"(sanma ki bunun bu halde kalmasına izin vericem der gibi) dedi.hadi biraz fikir verinn :))

kayınvaliden görümcenden çekiniyosa ve muhtemelen görümcen seni annesinden kıskanıyo olabilir, ben senin yerinde olsam özellikle kv sürekli arayıp sormaya devam ederim görümceye inat olsun diye :)) e bu durumunda bi artısı olur nişanlının hoşuna gider her ne olursa olsun annesini arayıp sormaya devam ettiğin için gözünde iice kıymetlenirsin..

Son düzenleme:
Tamam haklısınız ama oyun başlıyor falan ne demek ne yapmayı düşünüyorsun ki yani ne gerek var tepkisiz kalmak bence en güzel tepkidir. Ayrıca nişanlınızın da ailesi için bunlar böyle zaten falan demesi çok tuhaf. Siz de sanki zafer kazanmış gibi oyun başlıyor taktik verin demeniz tuhaf ortada taktik verilecek abartılacak bir şey yok size ısınamamış olabilirler, istemiyor bile olabilirler en güzeli sizin de mesafeli durmanız.

ben zaten bana ısınamadıklarının ya da sevmediklerinin farkındayım ve onlar umrumda bile değiller beni üzen tek şey nişanlımın olanları göre göre bana onları savunmasıydı ama haklılığımı kanıtlamam tabi ki bi zafer benim için..

bu güzel fikir biraz düşüniyim :)

ben anlamadim
oyun mu oynuyorsunuz?
yerinizde olsam nisanlilik zamanlarimin tadini cikaririm
evlilige hazirlanirim
kv kp görümce ne gerek var bu kadar takmaya
resmi ol ve öyle devam ettir

Ççok enteresan ya..

Ben nişanlıyken nişanlımla nasıl daha çok vakit geçirebilirm diye plan yapardım, siz k.walide görümceyi alt etme derdindesiniz..

Kimse kmiseyi sevmek devamlı aramak zorunda deilki..

Yapısı öyledir, vıcık ilişkilerden hoşlanmıyorlardır belki..

Boşuna nişanlınızada baskı yapmayın.Bu gün size hak versede onlar onun ailesi..

Size gelipte ailesiyle ilgili bu şekilde konuşan bi insan..Bilemiyorum ben olsam durup düşünürdüm..

."bi haftadır kardeşim(görümcem) evde de belki ondan korktuğundan arayamıyodur seni" dedi,anlaşamıyosunuz çünkü onla dedi..yani görümcemin sorun çıkardığını kabul etmiş oldu..

bunu yazmışsın ama ne alaka ben anlamadım anlaşamıyosunuz demiş sorun kardeşimde dememiş ki

yani o evde olduğu için yanında aramak istemiyo olabilir demek istedi, artık kız annesine napıyosa ne diyosa..

Sadece nişanlınız size hak vermiş, ortada oynanan bir oyun mu var da zaferi siz kazandınız.

ayrıca herkesin neden oyun kısmına bu kadar takıldığını anlamadım.evet oyun oynuyorum çünkü onlar da oynuyolar.nişanlım bu konuyu onlarla konuştuğu zaman hiçbi sorunumuz yok biz onu seviyoruz diyolar ama yüzyüze geldiğimizde laf sokup muhattap olmuyolar..hiç de söyledikleri gibi yürümüyo işler yani.ben de kendimi savunmak ve nişanlımla bu yüzden aramı bozmamak için bi yol bulmak zorundayım bunda ne var..

canım çok zorlama yorumlar yapıyosun ayrıca daha 1 hafta önce evlenmekten vazgeçtim diye konu açtın yazıldı çizildi,bilemiyorum ne desem, evlilik olayı taktikle ne kadar yürür

canım çok zorlama yorumlar yapıyosun ayrıca daha 1 hafta önce evlenmekten vazgeçtim diye konu açtın yazıldı çizildi,bilemiyorum ne desem, evlilik olayı taktikle ne kadar yürür

neden?burda konu açan onca insan kayinvalidesine karşı hep bi plan oyun içinde değil mi ben dile getirdim diye mi göze battı?

oyun yeni başlıyor demeyelim istersen, çünkü sen bir ömür onların gelini olacaksın,
böyle oyunla, taktikle hayat geçmez, doğal ol canım,
bak ne güzel aramışsın,birazcık ta olsa karşılığını almışsın,
sen yine böyle iyi niyetli devam et,görümceni de kazanmaya çalış,
nişanlına da ailesini kötüleme, kötülediğinde de izin verme,
emin ol nişanlının gözünde daha iyi bir kız olursun.

Ben hala anlamadım
Bu ısrarınız neden
Kimse sizinle samimi olmak zorunda değil ki, hatta benim için soğuk olunması daha makbul

Birden vıcık vıcık olanlar da birden aynı hızla bozuşuyo zaten
Kayınpeder aramıyo bilmem ne diye şimdiden yakınıyorsunuz
Ben evliyim, bizi de aramıyo.. Hiç aklıma gelmemeişti bunu sorun etmek..
Bende aramıyorum ayrıca..

Ziyaretlerine gidince görüyoruz, arada onlarda bana geliyo
Bu kafi yani
Hergün arayıp yavrum nasılsınız dese bana bay gelir hatta

Eski konunuzu da hatırlıyorum
Bence siz bir derdim var bölümüne fazla takılmayın, fazla etkilenip
Öküzün altında buzağı arıyorsunuz gibi..

neden?burda konu açan onca insan kayinvalidesine karşı hep bi plan oyun içinde değil mi ben dile getirdim diye mi göze battı?

başkaları adına yorum yapamam ama ben bi oyun içinde değilim, ne ararım ne sorarım oğluyla olan ilişkisinede karışmam asgari saygı çerçevesinde bi ilişkimiz var, ayrıca niye gözüme batsın yorum yaptığım herhangi bi konu, yalan yanlış bişey mi söylemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…