• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama İstediğim tonu elde etmek için hangi renkleri karıştırmalıyım? [Resimli]

Eğer ışık yanıltmıyorsa, küllü açık kumral gibi duruyor.
bende şuan küllü açık kumral, bal köpüğü tarzı istiyorum.
Ama kendi saç rengim baya koyu kumral siyaha yakın, sanırım senin ki bana göre daha açık, çünkü bu kadar açılmazdı.
Kahve köpüğü hiç düşünmemiştim, acaba küllü kumral yerine bu rengimi denesem :44:

Yanılmıyorsun canım şuan açık küllü kumrala benzer bişi oldu :) sadece güneşte çok hafif bakırımsı parlıyor tavsiye ederim bu rengi ama ilk boyadığımda daha fazla bakırlık vardı ben de bu kadar açacağını tahmin etmiyodum ama zemin koyu değil fazla ondan sanırım baya iyi tuttu ama ilk rengini daha çok sevmiştim ben her girdiğim mağazada kasiyerler saç rengimi soruyordu, hastaneye gidiyordum hemşireler soruyordu rengini :) baya güzel bi renkti anlıcağın ama şuan tekrar boyarsam açık olur ben 1 ton falan koyulaşsın istiyorum bi de kahve bakır denemek istiyorum yaza düğünüm olacak ALLAH kısmet ederse gelinlikle çok açık saçı beğenmiyorum o yüzden 1 ton falan koyu denemek istiyorum düğünden önce nasıl olcak diye :)

Çok güzel bi renk olmuş canım hangi rengin üzerine yaptın bunu? Çok hoş duruyo ama ben biraz daha kahvemsi istiyorum tam bakır gibi bu karamelle karışsa azalır mı acaba bakırlığı :44:

Ben bal kumral(7.73) ile karıştırdığım için dorelik fazla, o yüzden açık görünüyor. Bir de ışığın karşısında çekilmiştim onun da etkisi var.
7.43ü tek başına kullanırsan istediğin kahve ağırlıklı bakırı elde edebilirsin.

Çok hoş bi renk olmuş. Acaba palettenin dore bakırı da böyle hoş olur mu?

O rengi denemedim ama numarası exicolordan bir ton koyu. Yani renk biraz koyu olur bundan. Ama ben exicoloru tavsiye ederim, hem kaliteli hem fiyatı uygun.

Anladım ama o renge çok kızıl demişler ya karar veremedim bi türlü 1 2 güne boyıcam, sanırım altın çikolata ile koyu karameli karıştırcam ama istediğim renge benzer mi acaba ya koyu mu olur yoksa :(

Son düzenleme:
bu renk tonunu elde etmek ıcın onceden boyadıgım oldu sıyah kızıl gıbı bıse cıktı saçım acık tonduır...en guzel palette yada selektıve boya tutuyor

Dimi ya eniisi paletteyle değişiym bunları, peki palette 7.65 altın çikolata ile ilgili bi bilgin var mı? Altınımsı değilse eğer hafif bi bakırlık varsa benm istediğim gibi hiç karıştırmadan direk 2 kutu bununla değişiym

Back