Saç Rengi ve Saç Boyama İstediğim tonu elde etmek için hangi renkleri karıştırmalıyım? [Resimli]

_september_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
100
6
96
Merhaba kızlar, saçlarımı bakırımsı tatlı bi kahve yapmak istiyorum ama bu konuda fazla tecrübeli değilim :/
saçlarımın şu anki rengi bu

yapmak istediğim renk bu tonlarda bişey, fazla koyu istemiyorum

Eki Görüntüle 399189 Eki Görüntüle 399205

Tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• $Fotoğraf0227E001.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 254
  • $casting630.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 355
Son düzenleme:
İstediğin renkler için goldwell e bakmanı tavsiye ederim. kuaförlerde bulunuyor ama çok sıcak renkleri var böyle sıcacık, hayvansever hem :)

İstediğin renkler için goldwell e bakmanı tavsiye ederim. kuaförlerde bulunuyor ama çok sıcak renkleri var böyle sıcacık, hayvansever hem :)

İyiymiş duymamıştım bunu :) kozmetiklerde bulabileceğim bişi istiyorum aslında kuaförde boyatmak istemiyorum çünkü, palette renklerinden elde edebilir miyim bu tonları ya :/

1 tüp kumral bakır yarım tüp açık karamel çok azda tarçın bakır karıştır bu renge yakın hatta daha güzeli çıkıcak gibi geliyor cnm bana saçının rengide uygun zemin güzel boyarsan resim ekle

Çok saol dilşad boyarsam resim eklicem zaten :) ama bunların hepsi bakır gibi zemin de açık zaten turuncu gibi bişi çıkmasın sora :)

istersen tarçın bakırı ekleme ben olsam eklemem diğer 2 renk bunu verir zaten

istersen tarçın bakırı ekleme ben olsam eklemem diğer 2 renk bunu verir zaten

Anladm cnm aklımda bulunsn, peki bi renk sorcam sana ya senden başka kimse yardımcı olmuyo zaten
palette 7.65 altın çikolata diye bi renk gördüm daha önce adı altın parıltılı toffee miş bu renkle ilgili bilgin var mı, forumda takip ettim kimisi kızıllık veriyo demiş kimisi altın ışıltı veriyo demiş, zemin renkleri farklı olduğu için herkeste farklı çıkıyor ben hafif bakırlık versin istiyorum nasıl olur acaba istediğime yakın bi renk olur mu bi fikrin var mı? :44:

Canım ben arkadaşımın saçını geçen ay karamel ile dore bakır karıştırıp boyadım bı ıkı yıkamada bu istediğin hale geldi, saç tonuda senın boyasız halıne benzıyordu:)

Canım ben arkadaşımın saçını geçen ay karamel ile dore bakır karıştırıp boyadım bı ıkı yıkamada bu istediğin hale geldi, saç tonuda senın boyasız halıne benzıyordu:)

Hadi ya hangi markanındı peki onunki, bi de kahvelik var mıydı ben kahvelik de olsn istiyorum ama koyu olmasın istiyorum, çok şey istiyorum sanırım
bide saçımda boya var canım sadece diplerde koyu kumral görünen yerler ana rengi üstler boya :)

Bende senin şuanki saç rengin gibi olsun istiyorum.
Kendi saçı koyu kumral mı?
Bi de bu rengi nasıl elde ettin, şuan ki saç rengini?

Bende senin şuanki saç rengin gibi olsun istiyorum.
Kendi saçı koyu kumral mı?
Bi de bu rengi nasıl elde ettin, şuan ki saç rengini?

Evet canım kendi saçım koyu kumral ana saçımın üzerine kahve köpüğü yaptım bu renk oldu, tabi akmış hali bu, ilk boyadığımda ton olarak yine böle açık oldu ama daha canlıydı, şuan küllü oldu aka aka :)

Eğer ışık yanıltmıyorsa, küllü açık kumral gibi duruyor.
bende şuan küllü açık kumral, bal köpüğü tarzı istiyorum.
Ama kendi saç rengim baya koyu kumral siyaha yakın, sanırım senin ki bana göre daha açık, çünkü bu kadar açılmazdı.
Kahve köpüğü hiç düşünmemiştim, acaba küllü kumral yerine bu rengimi denesem :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…