- 25 Ocak 2021
- 506
- 220
- 31
-
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
O haplari biliyorum ama.dinen uygun degil onlari kullanmak.o yuzden onu yapmadim.siz farkli dusunuyor olabilirsiniz tabi.Prezervatif yırtıldı diyorsunuz görmüşsünüz yani ertesi gün bir hap alsanız yeterdi.
O haplar böyle durumlar için var.
Zaten 72 saat içinde alınması en etkilisi sonrası işe yaramıyor. Korunma kazası yarayan insanlar için var.
Nasıl uygun değil bir dayanak gösterir misiniz???O haplari biliyorum ama.dinen uygun degil onlari kullanmak.o yuzden onu yapmadim.siz farkli dusunuyor olabilirsiniz tabi.
Esine yapamiyor iste yi yanlislikla yazmisim.insan yapamiyor iste diyecektim.aynen gorucu usulu evlendik.ama 1 yil nisanli olduk ve bu surede de gorustuk tabi hepİnsan eşine yapamayacak da kime yapacak ki?
İki çocuk verdiğin eşine?
Zaten eşine niye yapacaksın hamile iken kendin iste?
Görücü usulü mü sizin evlilik?
Onu boş verin siz ya ben dayanağı merak ettim banlanacağız ama olsunEsine yapamiyor iste yi yanlislikla yazmisim.insan yapamiyor iste diyecektim.aynen gorucu usulu evlendik.ama 1 yil nisanli olduk ve bu surede de gorustuk tabi hep
Yani eger mezheblere inanciniz varsa mezheblerin bu konuda gorusu ciddi bir mazeret olmadan cenine ilk gunde bile kurtaj yapmak haramdir.diyorlar.Nasıl uygun değil bir dayanak gösterir misiniz???
Yanlışınız var okumanızda öğrenin demedim korunun dedim ama insanlar da doğru söylemiş yırtıldığını biliyorsunuz ertesi gün hapı niye kullanmadınız.. 3 aylık iğneyi emzirirken de kullanabiliyorsunuz ya da spiral..Maalesef 2. Cocukta korunuyorduk zaten.prezervatif yirtildi.o yuzden oldu.acik acik yazdim.cunku burada ne zaman ust uste 2 cocugum oldugunu soylesem hep bi korunmayi ogrenin vs . Diye kaba konusmalar oluyor.isteyerek oldu sanki.olacagi varmis oldu.
Ya iste bebegim 4 aylikken bu olay oldu.suan spiral var.o zaman o sekilde korunuyordum.boyle oldu.Yanlışınız var okumanızda öğrenin demedim korunun dedim ama insanlar da doğru söylemiş yırtıldığını biliyorsunuz ertesi gün hapı niye kullanmadınız.. 3 aylık iğneyi emzirirken de kullanabiliyorsunuz ya da spiral..
Karım benden öyle şeyler istememi isteyemez, benden öyle şeyler isteyen karım olamaz.mesela ikimizde birbirimizin ozel bolgesini opmedik hic dedim.o zaman dedi.senden boylee bisey yapmani istememi mi istiyorsun dedi.
Tamam güzel dayanakmış kendi kendine diyormuş demekYani eger mezheblere inanciniz varsa mezheblerin bu konuda gorusu ciddi bir mazeret olmadan cenine ilk gunde bile kurtaj yapmak haramdir.diyorlar.
Yani sonucta herkez bunu hos gormek zorunda degil dimi.bende aslinda hayalen istiyor gibiyim.yapsam utanirim yani cok.belkide yapamam aslinda.sadece merak mi ediyorum ne.demem o ki tiksinc bulan bulabilir bunuKarım benden öyle şeyler istememi isteyemez, benden öyle şeyler isteyen karım olamaz.
Temiz yatak, temiz aile, kutsal müessese...
Tehlikeli bir bakış açısı.
Hmm anlaşamamış olabilir miyiz diye düşündüm bu yazdığınızı okuyunca. Eşiniz sizi ve aileyi kutsal gördüğü için böyle şeyleri sizden beklememesi ve sizin de böyle isteklerle ona gitmemeniz gerektiğine dair çarpık bir bakış açısına sahip olabilir. Eşinizin sizin istediğiniz şeyi sevmediğini ya da istemediğini düşünmedim. Sadece bu ve benzeri şeylerin "evdeki kadın"dan istenmemesi gerektiğini düşünüyor olabileceğini düşündüm.Yani sonucta herkez bunu hos gormek zorunda degil dimi.bende aslinda hayalen istiyor gibiyim.yapsam utanirim yani cok.belkide yapamam aslinda.sadece merak mi ediyorum ne.demem o ki tiksinc bulan bulabilir bunu
Anladim.yani bencede zaten bi erkek olarak illaki istiyordur ama bana yakistiramiyordur diye dusunuyorum bendeHmm anlaşamamış olabilir miyiz diye düşündüm bu yazdığınızı okuyunca. Eşiniz sizi ve aileyi kutsal gördüğü için böyle şeyleri sizden beklememesi ve sizin de böyle isteklerle ona gitmemeniz gerektiğine dair çarpık bir bakış açısına sahip olabilir. Eşinizin sizin istediğiniz şeyi sevmediğini ya da istemediğini düşünmedim. Sadece bu ve benzeri şeylerin "evdeki kadın"dan istenmemesi gerektiğini düşünüyor olabileceğini düşündüm.
Siz kendi içinizde çok değişiksiniz ya eşiniz de öyle demek ahahadsssYani sonucta herkez bunu hos gormek zorunda degil dimi.bende aslinda hayalen istiyor gibiyim.yapsam utanirim yani cok.belkide yapamam aslinda.sadece merak mi ediyorum ne.demem o ki tiksinc bulan bulabilir bunu
Belki kendince dayanağı olmayan nedenler ile istemiyordurAnladim.yani bencede zaten bi erkek olarak illaki istiyordur ama bana yakistiramiyordur diye dusunuyorum bende
Ne demek istediginizi daha net bi sekilde soyleseniz.dalga gecmekten hoslanan guruhtanmisiniz yoksa sizde.her konuda oluyor boyle tipler deSiz kendi içinizde çok değişiksiniz ya eşiniz de öyle demek ahahadsss
Peki bisey sorucam.bu esler arasi bi sogukluga sebep oluyor mu sonra sizce.Hmm anlaşamamış olabilir miyiz diye düşündüm bu yazdığınızı okuyunca. Eşiniz sizi ve aileyi kutsal gördüğü için böyle şeyleri sizden beklememesi ve sizin de böyle isteklerle ona gitmemeniz gerektiğine dair çarpık bir bakış açısına sahip olabilir. Eşinizin sizin istediğiniz şeyi sevmediğini ya da istemediğini düşünmedim. Sadece bu ve benzeri şeylerin "evdeki kadın"dan istenmemesi gerektiğini düşünüyor olabileceğini düşündüm.
O zaman sizin bahsettiğiniz şey de dinen uygun değil, bizim de ahlakımızı bozmayın burda mademO haplari biliyorum ama.dinen uygun degil onlari kullanmak.o yuzden onu yapmadim.siz farkli dusunuyor olabilirsiniz tabi.
Dinen uygun degil demek yanlis oldu evet.direk haram olarak gorenler var.ama oral iliski konusunda haram demiyorlar.mekruh kerih goruluyorO zaman sizin bahsettiğiniz şey de dinen uygun değil, bizim de ahlakımızı bozmayın burda madem
Evet yanlış oldu, din öyle sizin oralınızla analınızla uğraşacak kadar basit bir şey değil. Böyle kutsal, böyle derin bir kavramı bu kadar ele ayağa düşüren yine sizlersiniz. Asıl haram bu işte. Mide bulandırıcı ne diyeyim kiDinen uygun degil demek yanlis oldu evet.direk haram olarak gorenler var.ama oral iliski konusunda haram demiyorlar.mekruh kerih goruluyor
Gercekten sacmaladin yani.dini basitlestirdidigim falan .din insanin hayatinin her alaninda var.oyle olmasa ayetler inmezdi insanalrin yasayacaklari olaylar hakkinda.anal iliskinin haramligi hakkinda.asil haram bu iste dedigin kafamiza rakilan sorularda din ne emrederin cevabini dusunmek mi.bi git Allaha askinaEvet yanlış oldu, din öyle sizin oralınızla analınızla uğraşacak kadar basit bir şey değil. Böyle kutsal, böyle derin bir kavramı bu kadar ele ayağa düşüren yine sizlersiniz. Asıl haram bu işte. Mide bulandırıcı ne diyeyim ki
Tavsiyemi yazmayı unutmuşum, eşiniz o sizin, ortak bir hayata evet dediğiniz kişi, açık açık konuşacaksınız tabi ki herşeyi