Istedigim seyi yapmaya cesaret edemiyorum?

Yazık kız bunlar da seviştiklerini sanıyorlar, kıyamam 🥺 çiftleşiyorsunuz sevişmiyorsunuz maalesef...

İnsan kocasına oral seks yapmak istediğini söylerken “özel bölge ve öpmek” temalı bir cümle kurar mı allah aşkına? Ortaokul çocuğu musunuz? Libido öldü zaten o cümleden sonra adamda 😂

Merhabalar.ayni konuyu daha oncede actim ama cevap gelmedi cok.konusup cesaretlenmek istiyorum .3 yillik evliyim.2 bebegim var.evlendigimizden beri cinsel iliski sıklıgı iyi ama bana cok sıkıcı geliyor hep ayni seyler.onsevisme kisa vs. Ben bekarligimdada belki cogu kisinin tiksindigi bise ama oral iliskiyi merak ederdim.halada oyle.hosuma gidiyor.ama esim sixak bakmiyor bu konuya.daha once laf altindan soylemistim.ama diyorum acaba bi kere kalkissam belki kabul eder mi.yada benden mi bekliyor bise.ama isþe yaparsam da gpzunde farklilasirmiyim cok mu sasirir diye korkuyorum.ama maalesef bi erkek nasil bunu merao edip istiyorsa bende oyle istiyorum
Hangi çoğu kişi oral ilişkiden tiksiniyormuş? Eşinizin sıcak bakmaması anormal geldi bana.

Yazık kız bunlar da seviştiklerini sanıyorlar, kıyamam 🥺 çiftleşiyorsunuz sevişmiyorsunuz maalesef...

İnsan kocasına oral seks yapmak istediğini söylerken “özel bölge ve öpmek” temalı bir cümle kurar mı allah aşkına? Ortaokul çocuğu musunuz? Libido öldü zaten o cümleden sonra adamda 😂
Yani direk oral seks diyemedim evet

Ya gercekten dalga gecmeden yorumlasaniz olmuyor mu.onceki konumdan biliyorum sizi.hep mi bu usluplasiniz ya

Bazı erkekler çocuktan sonra karısını anne kutsaldır kategorisine sokuyor. O yüzden de bu tarz istekleri yanlış buluyorlar. İstemeyen erkek yoktur sanıyorum. Sevişirken adım atın. Durdurursa neden istemediğini sorun. Bir yorumunuzda senden böyle şeyler istememi mi bekliyorsun dediğini yazmışsınız. Bunu hatırlatıp eşinden istemek çok normal değil mi, her şeyimizi biliyoruz bundan mi utanacagiz deyin bakalım.ne diyor.

Ahsjdj benimde bir arkadas güya ben esime karısı cok rahatım diye bana bigun dedi ay ben esimin yanında tuvalete gitmeye bile cekiniyorım sen nasıl rahatsın😆 2 cocugu nasıl yaptın cocuk yapmaya cekinmiyosunda o evdeyken tuvalete gitmemek komik yani. Konu sahibide yani yataga girmeye cekinmeyip rahatca konusmaya cekinmek tuhaf geldi.birde seyi anlamadım kendisi esine mi oral yapmak istiyormus merak ediyormuş yoksa kendisine yapılmasını mı istiyormus? Bazı Türk etkekleri s.kste soyle iyiyim Boyle iyiyim gogus kabartırlar ama kadını asıl nerden nasıl mutlu edeceklerini bilmezler. Mesela kendilerine oral yapılsın isterler sonra bodoslama sonrası oh kızıda mutlu ettim diye dusunyorlar ne ön sevişme ne bişey. Benim esimde sevgiliyken daha sınırsızdık tabusuzduk şimdi dogum yaptım bebek emzirdim derken goguslerımı surekli sutyensiz ve acık gprdugu için mi artık bilmiyorum cekici gelmiyor sanırım ön sevişme sırasında göguslerime temas yok oda ben dussuz girmem yataga. Oral olayıda bitti dogumdan sonra bilemiyorum dogumlamı alakalı. Affedersin birkac gun ayrı kalacazda beni özleyecekte ozaman güzel bir ön sevişme oluyor ama rutin zaman pldugunda bodoslama dalıyor bende sıkılıyorum kac kez konustum Tabi dogumla falan ne alaka nerdeyse hergün yapıypruz gelişi güzel ilerliyorum sen de ne doyumsuzsun demeye başladı 😆🤦🏼‍♀️
Konu sahibi karşılıklı istiyor ama eşi yanaşmıyormuş . Birbirimizinkini hiç öpmedik diye de sormuş 😐eşi de ne yani bende sana mı yapayım demiş. Nebileyim neresinden tutsam elimde kaldi konu.

Siz spontane sevişmeye devam edin aman ne olmuş cocuk büyüsün yine renklenir geceler😁

Merhabalar.ayni konuyu daha oncede actim ama cevap gelmedi cok.konusup cesaretlenmek istiyorum .3 yillik evliyim.2 bebegim var.evlendigimizden beri cinsel iliski sıklıgı iyi ama bana cok sıkıcı geliyor hep ayni seyler.onsevisme kisa vs. Ben bekarligimdada belki cogu kisinin tiksindigi bise ama oral iliskiyi merak ederdim.halada oyle.hosuma gidiyor.ama esim sixak bakmiyor bu konuya.daha once laf altindan soylemistim.ama diyorum acaba bi kere kalkissam belki kabul eder mi.yada benden mi bekliyor bise.ama isþe yaparsam da gpzunde farklilasirmiyim cok mu sasirir diye korkuyorum.ama maalesef bi erkek nasil bunu merao edip istiyorsa bende oyle istiyorum
bu kadar takma genelde erkekler zevk alır bu durumdan ama bazıları pis gözüyle bakar bu kocanla alakalı bir durum bir kaç sefer hareket göster belki ister

X