- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.339
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
Evet,hepimizin var bir senin yok..Sanirim psikolojik sıkıntılarin var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet,hepimizin var bir senin yok..Sanirim psikolojik sıkıntılarin var.
Yani evet burada acilan konularda cogunlukla dalga gecen hakaret eden tipleri sorunlu olarak goruyorum ben.makul bir konuda bile illa bi asagilama istegi oluyor.tek aciklamasida sorunlusunuzEvet,hepimizin var bir senin yok..
Hangi çoğu kişi oral ilişkiden tiksiniyormuş? Eşinizin sıcak bakmaması anormal geldi bana.Merhabalar.ayni konuyu daha oncede actim ama cevap gelmedi cok.konusup cesaretlenmek istiyorum .3 yillik evliyim.2 bebegim var.evlendigimizden beri cinsel iliski sıklıgı iyi ama bana cok sıkıcı geliyor hep ayni seyler.onsevisme kisa vs. Ben bekarligimdada belki cogu kisinin tiksindigi bise ama oral iliskiyi merak ederdim.halada oyle.hosuma gidiyor.ama esim sixak bakmiyor bu konuya.daha once laf altindan soylemistim.ama diyorum acaba bi kere kalkissam belki kabul eder mi.yada benden mi bekliyor bise.ama isþe yaparsam da gpzunde farklilasirmiyim cok mu sasirir diye korkuyorum.ama maalesef bi erkek nasil bunu merao edip istiyorsa bende oyle istiyorum
Yani direk oral seks diyemedim evetYazık kız bunlar da seviştiklerini sanıyorlar, kıyamam çiftleşiyorsunuz sevişmiyorsunuz maalesef...
İnsan kocasına oral seks yapmak istediğini söylerken “özel bölge ve öpmek” temalı bir cümle kurar mı allah aşkına? Ortaokul çocuğu musunuz? Libido öldü zaten o cümleden sonra adamda
Ya gercekten dalga gecmeden yorumlasaniz olmuyor mu.onceki konumdan biliyorum sizi.hep mi bu usluplasiniz yaYazık kız bunlar da seviştiklerini sanıyorlar, kıyamam çiftleşiyorsunuz sevişmiyorsunuz maalesef...
İnsan kocasına oral seks yapmak istediğini söylerken “özel bölge ve öpmek” temalı bir cümle kurar mı allah aşkına? Ortaokul çocuğu musunuz? Libido öldü zaten o cümleden sonra adamda
Daha diyemiyorken nasıl yapacaksınız acaba?Yani direk oral seks diyemedim evet
Hep bu üsluptayım, var mı bir itirazınız? Önceki konularınıza cevap yazmamışım bile, amma salladınızYa gercekten dalga gecmeden yorumlasaniz olmuyor mu.onceki konumdan biliyorum sizi.hep mi bu usluplasiniz ya
Ypk bu nickle degildimHep bu üsluptayım, var mı bir itirazınız? Önceki konularınıza cevap yazmamışım bile, amma salladınız
Çift üyeliğiniz mi var? Bildiriyorum yönetime.Ypk bu nickle degildim
Haklisin ne diyimDaha diyemiyorken nasıl yapacaksınız acaba?
O hesabimin giris sifresini unuttum.acamadim.esim olurda girer bakar diye hep cikis yapiyordum.sonra uzun sure girmeyince unutmusumÇift üyeliğiniz mi var? Bildiriyorum yönetime.
Konu sahibi karşılıklı istiyor ama eşi yanaşmıyormuş . Birbirimizinkini hiç öpmedik diye de sormuş eşi de ne yani bende sana mı yapayım demiş. Nebileyim neresinden tutsam elimde kaldi konu.Ahsjdj benimde bir arkadas güya ben esime karısı cok rahatım diye bana bigun dedi ay ben esimin yanında tuvalete gitmeye bile cekiniyorım sen nasıl rahatsın 2 cocugu nasıl yaptın cocuk yapmaya cekinmiyosunda o evdeyken tuvalete gitmemek komik yani. Konu sahibide yani yataga girmeye cekinmeyip rahatca konusmaya cekinmek tuhaf geldi.birde seyi anlamadım kendisi esine mi oral yapmak istiyormus merak ediyormuş yoksa kendisine yapılmasını mı istiyormus? Bazı Türk etkekleri s.kste soyle iyiyim Boyle iyiyim gogus kabartırlar ama kadını asıl nerden nasıl mutlu edeceklerini bilmezler. Mesela kendilerine oral yapılsın isterler sonra bodoslama sonrası oh kızıda mutlu ettim diye dusunyorlar ne ön sevişme ne bişey. Benim esimde sevgiliyken daha sınırsızdık tabusuzduk şimdi dogum yaptım bebek emzirdim derken goguslerımı surekli sutyensiz ve acık gprdugu için mi artık bilmiyorum cekici gelmiyor sanırım ön sevişme sırasında göguslerime temas yok oda ben dussuz girmem yataga. Oral olayıda bitti dogumdan sonra bilemiyorum dogumlamı alakalı. Affedersin birkac gun ayrı kalacazda beni özleyecekte ozaman güzel bir ön sevişme oluyor ama rutin zaman pldugunda bodoslama dalıyor bende sıkılıyorum kac kez konustum Tabi dogumla falan ne alaka nerdeyse hergün yapıypruz gelişi güzel ilerliyorum sen de ne doyumsuzsun demeye başladı
Haplarla din ne alakaO haplari biliyorum ama.dinen uygun degil onlari kullanmak.o yuzden onu yapmadim.siz farkli dusunuyor olabilirsiniz tabi.
bu kadar takma genelde erkekler zevk alır bu durumdan ama bazıları pis gözüyle bakar bu kocanla alakalı bir durum bir kaç sefer hareket göster belki isterMerhabalar.ayni konuyu daha oncede actim ama cevap gelmedi cok.konusup cesaretlenmek istiyorum .3 yillik evliyim.2 bebegim var.evlendigimizden beri cinsel iliski sıklıgı iyi ama bana cok sıkıcı geliyor hep ayni seyler.onsevisme kisa vs. Ben bekarligimdada belki cogu kisinin tiksindigi bise ama oral iliskiyi merak ederdim.halada oyle.hosuma gidiyor.ama esim sixak bakmiyor bu konuya.daha once laf altindan soylemistim.ama diyorum acaba bi kere kalkissam belki kabul eder mi.yada benden mi bekliyor bise.ama isþe yaparsam da gpzunde farklilasirmiyim cok mu sasirir diye korkuyorum.ama maalesef bi erkek nasil bunu merao edip istiyorsa bende oyle istiyorum