Istedigim seyi yapmaya cesaret edemiyorum?

Yazık kız bunlar da seviştiklerini sanıyorlar, kıyamam çiftleşiyorsunuz sevişmiyorsunuz maalesef...

İnsan kocasına oral seks yapmak istediğini söylerken “özel bölge ve öpmek” temalı bir cümle kurar mı allah aşkına? Ortaokul çocuğu musunuz? Libido öldü zaten o cümleden sonra adamda

Hangi çoğu kişi oral ilişkiden tiksiniyormuş? Eşinizin sıcak bakmaması anormal geldi bana.

Yani direk oral seks diyemedim evet

Ya gercekten dalga gecmeden yorumlasaniz olmuyor mu.onceki konumdan biliyorum sizi.hep mi bu usluplasiniz ya

Bazı erkekler çocuktan sonra karısını anne kutsaldır kategorisine sokuyor. O yüzden de bu tarz istekleri yanlış buluyorlar. İstemeyen erkek yoktur sanıyorum. Sevişirken adım atın. Durdurursa neden istemediğini sorun. Bir yorumunuzda senden böyle şeyler istememi mi bekliyorsun dediğini yazmışsınız. Bunu hatırlatıp eşinden istemek çok normal değil mi, her şeyimizi biliyoruz bundan mi utanacagiz deyin bakalım.ne diyor.

Konu sahibi karşılıklı istiyor ama eşi yanaşmıyormuş . Birbirimizinkini hiç öpmedik diye de sormuş eşi de ne yani bende sana mı yapayım demiş. Nebileyim neresinden tutsam elimde kaldi konu.

Siz spontane sevişmeye devam edin aman ne olmuş cocuk büyüsün yine renklenir geceler

bu kadar takma genelde erkekler zevk alır bu durumdan ama bazıları pis gözüyle bakar bu kocanla alakalı bir durum bir kaç sefer hareket göster belki ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…