- Konu Sahibi MUTSUZUM27
Canım senin nişanlında benim gibi umursamaz mı davranıyor bilmiyorum ama benimki hep böyleydi malesef hiçbir şey için heyecan hissetmez. Ne kadar hevesim varsa kursağımda kaldı. Daha nişanlı iken bana böyle davranan birinden evlenince nasıl mutluluk görürüm onu sorguluyorum işte. Ben öğretmen adayıyım bide geçen sene mezun oldum. Aslında benim bu sene ne düğünü tamamen sınava odaklanmam lazım ama yaptık bi aptallık ben kendi hayatımdan geçtim onun için. Durumumu irdeleyince aslında verilecek karar belli. Ama ben o kararı alacak kadar yürekli değilim malesef. Bide bu ilişki için o kadar emek verdim ki şimdi bi anda silip atamıyorum. Yarın öbürgün mutsuz olduğumda aileme de bir şey diyemem. Ben istedim çünkü işlerin bu raddeye gelmesini. Ben nişanlımın ailesi ile yalnızca o buraya geldiğinde görüşüyorum. Nişandan vazgeçtiğim dönemde çok hassastım o zaman annesi ile baya tartıştım. En büyük hatamda o oldu. Gerçi o günden sonra bi daha hiçbir saygısızlığım olmadı. Allah nasip ederse inşallah da olmaz. Sakın aklınıza sen böyle yapmışsın insanlardan ilgi mi bekliyon demeyin. Bunlar hep böyleydi. Her zaman oğullarını da adam yerine koymazlardı. Zaten abisi ile kıyaslayınca ona ve bana karşı yapılan haksızlıklar delirtmişti beni. Ne dertliyim yaa sizi de sıktım. Sorryy:26:
Bende senin gibiydim ama ileriyi düşün,herşey atlatılıyor emin ol ve çok daha güçlü bir insan olup çıkıyosun.Evlensenizde bu ağlama üzüülme modu kalmıyor yerine hırçınlaşmış,çirkef,sinirli biri oluyorsun.bende çok sıkıntı çektim ailesinden vs ama beim suçum ben çok iyi olmaya çalıştım daha kötü oldu.şimdi bırak üzülüp ağlamayı en ufak laf edeni bir kaşık suda boğarım bu yüzden kimsede huzursuz etmiyo beni artık.ailesi aşırı ilgisiz ve geleneklerle ilgili hiçbirşeyi bilmezler artık takmıyorum,siz araızda geçinirseniz o işler fasa fiso,ailelerimiz tek maaşlı emekli pek bir katkıları olamaz zaten.üstelik şuan bende çalışmıyorum kpss ye hazırlandığımiçin evdeyim o herşeyi kendi başına yapıyor.aramızda zor da olsa uzlaştık.
Sonuç olarak bu konuda biraz yürekli olun,ona kaybetme duygusunu verin,sizi mutlu etmezse evli bile olsanız terkedileceğinden korksun,maalesef başka türlü olmuyor...