- Konu Sahibi MUTSUZUM27
walla tuhaf yani benim de aklıma gel beraber oturalım dicekleri gibi geldi hatta nişanlın da buna razı olcak gibi geldi benim düğünüm ekimde düğün salonu tutuldu ve eşyaların tamamı alındı bile....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim bazı tip insanlar var bu insanlar son dakikaya kadar beklerler düğününe bi hafta kalaya kadar bekleyedebilirler kim napcaksa yapsın herkes bi eteğindeki taşları döksün diye sen bi kadınsın tatlım bunlara pabuç bırakma lütfen:)
şmdi akıllı olcaksın biliorum nişanlını çok sevios7un ama bu konuları konuşcaksın ve güzel bi kavga çıkarcaksın ama kavga çıkarman şart sonra kayınvalideni arıyıp ben bu şartlar altında evlenmiorum yüzüğümüde çıkarıorum herşey hazır olmadanda takmıcam çünkü herşwy bi yüzükle olmuyo diyceksin ama kararlı ol aramalarına cevap verme ailenede söle ders vermek amacıyla diye arkanda dursunlar gelinliğinde dahil hepsi 1 hafta düzelcek bide üstüne tribini at ve keyfine bak:)
bizimkilerde öle ben düğünümü bi sene erteledim eylülde düğün vardı haziran oldu hareket yok hiçbişe yok nişanlımın elindeki arabayıda aldılar birikmiş paramızda yok dedim evlenmiorum düğün salonu tutuldu beyaz eşyalar alındı mobilyalar alındı ben seneye evlencem küçük oğlunuz beklesin zmanında yapsaydınız dedim haziranda evlencem:) şimdi tek eksik gelinlik:) onuda ben mayısta alalım dedim için kopar bi kıyamet görsünler günlerini....
canım bende kıyamıorum bunu ikimizin iyliği için yapıorum ben sağlık memuruyum nişanlımda polis bunların evine 4 milyar para gircek diye kimse hiiiiç bir şey yapmıyo yapmadığı gibi bide elimizdekininde alıyodu nişanlımda sesini çıkarmıyodu nasıl olsa yerine yenisini yaparız çalışıyoruz diye ama böle yapınca ve paramın tek kurusunu koklatmayınca herkes üstüne düşeni yaptı zaten herkesin içinde açık açık sölüorum kimse hiç bişe beklemesin die:) kötü gelin ol ama huzurun yerinde olsun:)
walla tuhaf yani benim de aklıma gel beraber oturalım dicekleri gibi geldi hatta nişanlın da buna razı olcak gibi geldi benim düğünüm ekimde düğün salonu tutuldu ve eşyaların tamamı alındı bile....
Ah ah benim düğünüm nasipse mayıs ayında. Ben şirket personeliyim, nişanlım memur ama yaşadığımız şehirde değil. Nişanlımın ailesi hiçbir şey ile ilgilenmiyor hal böyle olunca babam da bu işe razı değil ama yine de bir şey demiyor. Ama sağolsun oda hiçbir şeyi umursamıyor. Nişanlım burada olmadığından tek başına çeyiz eşyalarımı aldım bin şükür. Nişanlıma hevesle bir şey gösteririm umursamaz tavırla ben ne ile uğraşıyorum sen ne diyorsun diye tersler beni. Oda yaşayacağımız kente gelmek için uğraşıyor ve kurumu izin vermiyor onun stresinde. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ayda yılda bir görüştüğümüzde bana yaptıklarını unutmaya çalışıyorum. O buraya gelmek için uğraştığından başka hiçbir şey ile ilgilenmiyor ve tersliyor ya beni. Kalbim kırılmaktan öyle bir hal aldı ki buraya geldiğinde ona nasıl iyi bir eş olacağım bilmiyorum. Bunları anlatmamın nedeni nişanlılarınızın eşinizin kıymetini bilin. Ne evlilik teklifi gördüm. Ne nişan. Uyduruktan istemeye gelmişlerdi o gün yüzükleri taktık. Nişan tarihi hiçbir zaman iki aile arasında konuşulmadı tek başına bıraktılar beni. Bende yükü kaldıramadım tam nişan zamanı gelince vazgeçtim. Şimdi çok pişmanım ama ne fayda. Düğün tarihini bekliyorum hiçbir hazırlık olmadan. Kimse bana destek olmadan..Kusura bakmayın uzun oldu biraz.. Ama çok dertliyim her gece ağlamaktan tükendim artık..
bıktırdılar beni artık en son dün aşkam bize geldiler 2 ay aradan sonra tabi üstelik başka şehirde de oturmuyorlar akşam çayına saat 9 da qeldiler haliyle surat astım hiç konuşmadım kayınvalide de sinirlendi ya bişey yiyip içmedi tavır yaptı sonra da kalkıp qittiler tabi yine üzülen ben oldum canım senin ki neki benim evlenmeme 1,5 aydan az kaldı arpa boyu kadar yol katettik o kadar gerisi yok tabi amaaaan deqmez boşver qitsin herşey olacaqına varır.hayırlısıyla evlensek düzelir inşallah allah yardımcımız olsun
40 gün az bir süre, bunca şeyi nasıl yetiştireceksin.. Benimde aklıma nişanlının borcu var diye birlikte oturmanızı teklif ederler gibi geliyor..
Ah ah benim düğünüm nasipse mayıs ayında. Ben şirket personeliyim, nişanlım memur ama yaşadığımız şehirde değil. Nişanlımın ailesi hiçbir şey ile ilgilenmiyor hal böyle olunca babam da bu işe razı değil ama yine de bir şey demiyor. Ama sağolsun oda hiçbir şeyi umursamıyor. Nişanlım burada olmadığından tek başına çeyiz eşyalarımı aldım bin şükür. Nişanlıma hevesle bir şey gösteririm umursamaz tavırla ben ne ile uğraşıyorum sen ne diyorsun diye tersler beni. Oda yaşayacağımız kente gelmek için uğraşıyor ve kurumu izin vermiyor onun stresinde. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ayda yılda bir görüştüğümüzde bana yaptıklarını unutmaya çalışıyorum. O buraya gelmek için uğraştığından başka hiçbir şey ile ilgilenmiyor ve tersliyor ya beni. Kalbim kırılmaktan öyle bir hal aldı ki buraya geldiğinde ona nasıl iyi bir eş olacağım bilmiyorum. Bunları anlatmamın nedeni nişanlılarınızın eşinizin kıymetini bilin. Ne evlilik teklifi gördüm. Ne nişan. Uyduruktan istemeye gelmişlerdi o gün yüzükleri taktık. Nişan tarihi hiçbir zaman iki aile arasında konuşulmadı tek başına bıraktılar beni. Bende yükü kaldıramadım tam nişan zamanı gelince vazgeçtim. Şimdi çok pişmanım ama ne fayda. Düğün tarihini bekliyorum hiçbir hazırlık olmadan. Kimse bana destek olmadan..Kusura bakmayın uzun oldu biraz.. Ama çok dertliyim her gece ağlamaktan tükendim artık..