• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istediğim hiç birşey olmuyor:(

walla tuhaf yani benim de aklıma gel beraber oturalım dicekleri gibi geldi hatta nişanlın da buna razı olcak gibi geldi benim düğünüm ekimde düğün salonu tutuldu ve eşyaların tamamı alındı bile....

canım benim bazı tip insanlar var bu insanlar son dakikaya kadar beklerler düğününe bi hafta kalaya kadar bekleyedebilirler kim napcaksa yapsın herkes bi eteğindeki taşları döksün diye sen bi kadınsın tatlım bunlara pabuç bırakma lütfen:)
şmdi akıllı olcaksın biliorum nişanlını çok sevios7un ama bu konuları konuşcaksın ve güzel bi kavga çıkarcaksın ama kavga çıkarman şart sonra kayınvalideni arıyıp ben bu şartlar altında evlenmiorum yüzüğümüde çıkarıorum herşey hazır olmadanda takmıcam çünkü herşwy bi yüzükle olmuyo diyceksin ama kararlı ol aramalarına cevap verme ailenede söle ders vermek amacıyla diye arkanda dursunlar gelinliğinde dahil hepsi 1 hafta düzelcek bide üstüne tribini at ve keyfine bak:)
bizimkilerde öle ben düğünümü bi sene erteledim eylülde düğün vardı haziran oldu hareket yok hiçbişe yok nişanlımın elindeki arabayıda aldılar birikmiş paramızda yok dedim evlenmiorum düğün salonu tutuldu beyaz eşyalar alındı mobilyalar alındı ben seneye evlencem küçük oğlunuz beklesin zmanında yapsaydınız dedim haziranda evlencem:) şimdi tek eksik gelinlik:) onuda ben mayısta alalım dedim için kopar bi kıyamet görsünler günlerini....

canım benim bazı tip insanlar var bu insanlar son dakikaya kadar beklerler düğününe bi hafta kalaya kadar bekleyedebilirler kim napcaksa yapsın herkes bi eteğindeki taşları döksün diye sen bi kadınsın tatlım bunlara pabuç bırakma lütfen:)
şmdi akıllı olcaksın biliorum nişanlını çok sevios7un ama bu konuları konuşcaksın ve güzel bi kavga çıkarcaksın ama kavga çıkarman şart sonra kayınvalideni arıyıp ben bu şartlar altında evlenmiorum yüzüğümüde çıkarıorum herşey hazır olmadanda takmıcam çünkü herşwy bi yüzükle olmuyo diyceksin ama kararlı ol aramalarına cevap verme ailenede söle ders vermek amacıyla diye arkanda dursunlar gelinliğinde dahil hepsi 1 hafta düzelcek bide üstüne tribini at ve keyfine bak:)
bizimkilerde öle ben düğünümü bi sene erteledim eylülde düğün vardı haziran oldu hareket yok hiçbişe yok nişanlımın elindeki arabayıda aldılar birikmiş paramızda yok dedim evlenmiorum düğün salonu tutuldu beyaz eşyalar alındı mobilyalar alındı ben seneye evlencem küçük oğlunuz beklesin zmanında yapsaydınız dedim haziranda evlencem:) şimdi tek eksik gelinlik:) onuda ben mayısta alalım dedim için kopar bi kıyamet görsünler günlerini....

Hmm aslında haklısın ama nişanlıma kıyamıyorum ben o üzülsün istemiyorum ondan susuyorum zaten

canım bende kıyamıorum bunu ikimizin iyliği için yapıorum ben sağlık memuruyum nişanlımda polis bunların evine 4 milyar para gircek diye kimse hiiiiç bir şey yapmıyo yapmadığı gibi bide elimizdekininde alıyodu nişanlımda sesini çıkarmıyodu nasıl olsa yerine yenisini yaparız çalışıyoruz diye ama böle yapınca ve paramın tek kurusunu koklatmayınca herkes üstüne düşeni yaptı zaten herkesin içinde açık açık sölüorum kimse hiç bişe beklemesin die:) kötü gelin ol ama huzurun yerinde olsun:)

cnm sıkma canını yaa benm daha çok var ama benmde öyle olacak gibi görünüyo herşeyi son ana bırakıolar bende hiç sevmem son ana bırakılmasını

canım bende kıyamıorum bunu ikimizin iyliği için yapıorum ben sağlık memuruyum nişanlımda polis bunların evine 4 milyar para gircek diye kimse hiiiiç bir şey yapmıyo yapmadığı gibi bide elimizdekininde alıyodu nişanlımda sesini çıkarmıyodu nasıl olsa yerine yenisini yaparız çalışıyoruz diye ama böle yapınca ve paramın tek kurusunu koklatmayınca herkes üstüne düşeni yaptı zaten herkesin içinde açık açık sölüorum kimse hiç bişe beklemesin die:) kötü gelin ol ama huzurun yerinde olsun:)

ayyy aynı cnm ben memurum eşimde polis valla :D öyle bi konuştun ki kendimi gördüm sanki kötü gelin oldum çıktım kötü gelini geçtim kötü kız oldum evdede annemle babamla girdik birbirimize nerdeyse kimse anlayış göstermiyo çok kötü bi durum valla

Canım benim nişanlımın ailesi de yapmıyor değilde çok ağırdan alıyorlar annemle konuşuyorum valla ne gerekiyorsa annemle geziyoruz sonra nişanlıma söylüyorum o da ailesine söylüyor nişanlım ben ne dersem yapar. Onları bekleyemem son ana bırakamam hiç bir şeyi ben araştırıyorum beğeniyorum nişanlımla alıyorum onların alması gerekenleri dolaylı olarak aldırıyorum :))

walla tuhaf yani benim de aklıma gel beraber oturalım dicekleri gibi geldi hatta nişanlın da buna razı olcak gibi geldi benim düğünüm ekimde düğün salonu tutuldu ve eşyaların tamamı alındı bile....

gerçekten mi ne güzel yaa bizim de eylülde daha bişi yapamadık adam akıllı bile :S:50:

valla ben artık hiç bişey sölemiyorum karışmıyorum da ne yaparlarsa yapsınlar umrumda değil böyle saçmalık mı olur yaa 2 ay bile kalmadı düğüne hala ortada bişey yok

Ah ah benim düğünüm nasipse mayıs ayında. Ben şirket personeliyim, nişanlım memur ama yaşadığımız şehirde değil. Nişanlımın ailesi hiçbir şey ile ilgilenmiyor hal böyle olunca babam da bu işe razı değil ama yine de bir şey demiyor. Ama sağolsun oda hiçbir şeyi umursamıyor. Nişanlım burada olmadığından tek başına çeyiz eşyalarımı aldım bin şükür. Nişanlıma hevesle bir şey gösteririm umursamaz tavırla ben ne ile uğraşıyorum sen ne diyorsun diye tersler beni. Oda yaşayacağımız kente gelmek için uğraşıyor ve kurumu izin vermiyor onun stresinde. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ayda yılda bir görüştüğümüzde bana yaptıklarını unutmaya çalışıyorum. O buraya gelmek için uğraştığından başka hiçbir şey ile ilgilenmiyor ve tersliyor ya beni. Kalbim kırılmaktan öyle bir hal aldı ki buraya geldiğinde ona nasıl iyi bir eş olacağım bilmiyorum. Bunları anlatmamın nedeni nişanlılarınızın eşinizin kıymetini bilin. Ne evlilik teklifi gördüm. Ne nişan. Uyduruktan istemeye gelmişlerdi o gün yüzükleri taktık. Nişan tarihi hiçbir zaman iki aile arasında konuşulmadı tek başına bıraktılar beni. Bende yükü kaldıramadım tam nişan zamanı gelince vazgeçtim. Şimdi çok pişmanım ama ne fayda. Düğün tarihini bekliyorum hiçbir hazırlık olmadan. Kimse bana destek olmadan..Kusura bakmayın uzun oldu biraz.. Ama çok dertliyim her gece ağlamaktan tükendim artık..

Ah ah benim düğünüm nasipse mayıs ayında. Ben şirket personeliyim, nişanlım memur ama yaşadığımız şehirde değil. Nişanlımın ailesi hiçbir şey ile ilgilenmiyor hal böyle olunca babam da bu işe razı değil ama yine de bir şey demiyor. Ama sağolsun oda hiçbir şeyi umursamıyor. Nişanlım burada olmadığından tek başına çeyiz eşyalarımı aldım bin şükür. Nişanlıma hevesle bir şey gösteririm umursamaz tavırla ben ne ile uğraşıyorum sen ne diyorsun diye tersler beni. Oda yaşayacağımız kente gelmek için uğraşıyor ve kurumu izin vermiyor onun stresinde. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ayda yılda bir görüştüğümüzde bana yaptıklarını unutmaya çalışıyorum. O buraya gelmek için uğraştığından başka hiçbir şey ile ilgilenmiyor ve tersliyor ya beni. Kalbim kırılmaktan öyle bir hal aldı ki buraya geldiğinde ona nasıl iyi bir eş olacağım bilmiyorum. Bunları anlatmamın nedeni nişanlılarınızın eşinizin kıymetini bilin. Ne evlilik teklifi gördüm. Ne nişan. Uyduruktan istemeye gelmişlerdi o gün yüzükleri taktık. Nişan tarihi hiçbir zaman iki aile arasında konuşulmadı tek başına bıraktılar beni. Bende yükü kaldıramadım tam nişan zamanı gelince vazgeçtim. Şimdi çok pişmanım ama ne fayda. Düğün tarihini bekliyorum hiçbir hazırlık olmadan. Kimse bana destek olmadan..Kusura bakmayın uzun oldu biraz.. Ama çok dertliyim her gece ağlamaktan tükendim artık..

sanki benim yaşadıklarımı yazmışsın neredeyse aynı durumumuz

bıktırdılar beni artık en son dün aşkam bize geldiler 2 ay aradan sonra tabi üstelik başka şehirde de oturmuyorlar akşam çayına saat 9 da qeldiler haliyle surat astım hiç konuşmadım kayınvalide de sinirlendi ya bişey yiyip içmedi tavır yaptı sonra da kalkıp qittiler tabi yine üzülen ben oldum canım senin ki neki benim evlenmeme 1,5 aydan az kaldı arpa boyu kadar yol katettik o kadar gerisi yok tabi amaaaan deqmez boşver qitsin herşey olacaqına varır.hayırlısıyla evlensek düzelir inşallah allah yardımcımız olsun

bencede 40 gün varken hallederiz demeleri normal değil..en başta ev,gelinlik,eşyalarında bir çoğu alınmış olması lazım.bakmak beğenmek oldu mu sığdımı muhabbetleri var birde kolay değil 1 ay da olacak şeyler değil bunlar...nişanlınız neden rahat davranıyor acaba? acaba beraber oturtma niyetleri mi var şimdi aklıma geldi.

bıktırdılar beni artık en son dün aşkam bize geldiler 2 ay aradan sonra tabi üstelik başka şehirde de oturmuyorlar akşam çayına saat 9 da qeldiler haliyle surat astım hiç konuşmadım kayınvalide de sinirlendi ya bişey yiyip içmedi tavır yaptı sonra da kalkıp qittiler tabi yine üzülen ben oldum canım senin ki neki benim evlenmeme 1,5 aydan az kaldı arpa boyu kadar yol katettik o kadar gerisi yok tabi amaaaan deqmez boşver qitsin herşey olacaqına varır.hayırlısıyla evlensek düzelir inşallah allah yardımcımız olsun

Canım senin nişanlında benim gibi umursamaz mı davranıyor bilmiyorum ama benimki hep böyleydi malesef hiçbir şey için heyecan hissetmez. Ne kadar hevesim varsa kursağımda kaldı. Daha nişanlı iken bana böyle davranan birinden evlenince nasıl mutluluk görürüm onu sorguluyorum işte. Ben öğretmen adayıyım bide geçen sene mezun oldum. Aslında benim bu sene ne düğünü tamamen sınava odaklanmam lazım ama yaptık bi aptallık ben kendi hayatımdan geçtim onun için. Durumumu irdeleyince aslında verilecek karar belli. Ama ben o kararı alacak kadar yürekli değilim malesef. Bide bu ilişki için o kadar emek verdim ki şimdi bi anda silip atamıyorum. Yarın öbürgün mutsuz olduğumda aileme de bir şey diyemem. Ben istedim çünkü işlerin bu raddeye gelmesini. Ben nişanlımın ailesi ile yalnızca o buraya geldiğinde görüşüyorum. Nişandan vazgeçtiğim dönemde çok hassastım o zaman annesi ile baya tartıştım. En büyük hatamda o oldu. Gerçi o günden sonra bi daha hiçbir saygısızlığım olmadı. Allah nasip ederse inşallah da olmaz. Sakın aklınıza sen böyle yapmışsın insanlardan ilgi mi bekliyon demeyin. Bunlar hep böyleydi. Her zaman oğullarını da adam yerine koymazlardı. Zaten abisi ile kıyaslayınca ona ve bana karşı yapılan haksızlıklar delirtmişti beni. Ne dertliyim yaa sizi de sıktım. Sorryy:26:

40 gün az bir süre, bunca şeyi nasıl yetiştireceksin.. Benimde aklıma nişanlının borcu var diye birlikte oturmanızı teklif ederler gibi geliyor..

40 gün az bir süre, bunca şeyi nasıl yetiştireceksin.. Benimde aklıma nişanlının borcu var diye birlikte oturmanızı teklif ederler gibi geliyor..

Evet nişanlım yeni araba aldı ondan dolayı borcu var ama zaten düqün ile ilqili tüm qiderleri kayınbabam karşılayacak benimse tek sıkıntım bunların bi huyu var herşeyi son dakikaya bırakırlar birlikte oturma fikri yok çünkü ev tuttuk ama zaten bi yaptıqımız bu zaten mobilya baktık ama daha alamadık kayınbabamın keyfini bekliyoruz onun dışında da hiç bişey yok zaten nişanlım bana karşı çok iyi beni çok seviyor vede deqer veriyor ama iş sadece onunlada bitmiyor tabi 8 aydır nişanlıyım ama burnumdan qeldi desem yeridir.teselliyide zaten evlilikte arıyorum evlenince böyle olmaz diyorum zaten ailesine uzak olucaz bende çalışıyorum zaten işim olmaz onlarla..

ya neden bu kadar üzdürüyosunuz kendinizi.biz kadınlar hep böyleyiz işte.ben nişandan sonra 6 ay kan ağladım en sonunda kararlı bi şekilde attım yeter dedim seviyorum ama artık kırılmaya dayanamıyorum.hiç umrunda olmadı çünkü ciddiye almadı geri ararım sandı.1 ay geçti panikledi.beni geri döndürmek için neler yapmadıki.. bütün sorunları çözdük ama yine hemen evlenmedim emin olmak istedim eylülde evlencez ve 2 yıl nişanlı kalmış olcam.geç olsunda güç olmasın.nolur kendinizi bu kadar üzdürmeyin :(

Back