- Konu Sahibi MUTSUZUM27
-
Nişanlımla bu sıralar hep tartışıyoruz düğün hazırlıkları için öneride bulunuyorum ama kimse beni dinlemiyor..
düğüne 55 gün var ama hiç bir hazırlığımız yok,kimse ilgilenmiyor hepside düğüne yakın hallederiz diyorlar susuyorum hep ama artık patlamak üzereyim bu ne yaa:2::2::2::2:
kızlar bi akıl verin yaa bi tek bende mi böyle????
Nişanlımla bu sıralar hep tartışıyoruz düğün hazırlıkları için öneride bulunuyorum ama kimse beni dinlemiyor..
düğüne 55 gün var ama hiç bir hazırlığımız yok,kimse ilgilenmiyor hepside düğüne yakın hallederiz diyorlar susuyorum hep ama artık patlamak üzereyim bu ne yaa:2::2::2::2:
kızlar bi akıl verin yaa bi tek bende mi böyle????
Kızlar sadece düğün salonu tutuldu o kadar.Ev,mobilya,perde,halı,gelinlik vs. vs. hiç bişey yok daha yaa
nişanlım aileme bağlı onlar bilir diyor.onlardan da ses seda yok ilgi alaka sıfır nası bişey bu anlamadım.
nişanlımda çok rahat halledilir diyor..
hiç bişey istediğim gibi olmacakk:2::2:
Kızlar sadece düğün salonu tutuldu o kadar.Ev,mobilya,perde,halı,gelinlik vs. vs. hiç bişey yok daha yaa
nişanlım aileme bağlı onlar bilir diyor.onlardan da ses seda yok ilgi alaka sıfır nası bişey bu anlamadım.
sen modellerini kafanda belirlemişsindir eminim mobilya da da gelinlikde de.
ev tutmak halı perde için 20 gün yeterli sıkışırsınız brz yoğun olur ama halledilir. Ancak mobilya ve gelinlik zaman alan konular. Mobilyalar 30 gün ile 45 gün arasında anca teslim ediliyor bunu nişanlına söyle beğenin kapora verin parası sonra verilcekse problem paraysa yine sonra versinler. Moblyacılar zaten bu konuda yardımcı oluyorlar. Bir kısmını alıyorlar geri kalanını sonra veriyorsun bunu problem etmiyorlar. En azından sipariş geçilmiş mobilyaların hazırlanmaya başlanmmış olur. Tabi direk stokda olan bişeydir 1 hafta içinde verirler o ayrı ama tamamen şans bu.
Beyaz eşya konusunda da eğer ellerinde varsa ertesi gün bile veriyorlar ama yoksa 1 hafta fln beklemen gerekiyor sen bunları güzelce tek tek anlat nişanlına eğer hala karşı çıkıyorsa bu işi ailene bırak ailen gerekli şeyleri söylesinler.
Ayrıca nişanlına da sadece senin evlenmediğini ev kurulcaksa bu evin ikinizin evi olduğunu düğün yapılacaksa ikinizin düğünü olduğunu hatırlat bence erkekler bazen bu ayrıntıyı unutup sanki düğün, mobilya halı perde sadece kız içinmiş gibi davranıyorlar.
Nişanlım maddi açıdan zor günler geçiriyor onu anlamaya çalışıyorum ama ailesi en azından ''oğlumuz yeni araba aldı bizde düğün masraflarını karşılayalım ''demiyorlar bu düşünceyede sahip değiller valla bıktırdılar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?