Istediğim hiç birşey olmuyor:(

MUTSUZUM27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
126
0
0
Gaziantep
Nişanlımla bu sıralar hep tartışıyoruz düğün hazırlıkları için öneride bulunuyorum ama kimse beni dinlemiyor..
düğüne 55 gün var ama hiç bir hazırlığımız yok,kimse ilgilenmiyor hepside düğüne yakın hallederiz diyorlar susuyorum hep ama artık patlamak üzereyim bu ne yaa:2::2::2::2:
kızlar bi akıl verin yaa bi tek bende mi böyle????

ya benim durumumda aynı üstelik 40 günüm kalmış daha vahim inşallah hallledilir.....

Tatlım düğün yeri, ev, eşyalar tamamsa canını sıkma ama bunlardan biri eksikde haklısın yani. 55 gün çok az bir zaman. Nişanlın seni dinlemiyor ise direk ailesi ile irtibata geç yada ailen onun ailsi ile konuşsun az bir zaman kaldı napıcaz ne edicez diye.

canım az zamanın kalmış rahat davranıyolar gibi geldi bana. sen ailenle hiç konuşma bence tatsızlık olmasın nişanlını sıkıştır konuş. ev düğün salonu gelinlik çok önemli.

Kızlar sadece düğün salonu tutuldu o kadar.Ev,mobilya,perde,halı,gelinlik vs. vs. hiç bişey yok daha yaa
nişanlım aileme bağlı onlar bilir diyor.onlardan da ses seda yok ilgi alaka sıfır nası bişey bu anlamadım.
nişanlımda çok rahat halledilir diyor..
hiç bişey istediğim gibi olmacakk:2::2:

evet canım haklısın.
ev tutulcak eşya alıncak falan bunlar zaman alan şeyler. 2 aydan daha az bir zaman kalmış.
erkeklerin ailelerine bişey diyememelerine sinir oluyorum. halbuki onunda konuşması lazım.

canım para hazırsa perde ve mobilya 15 gün içerisinde olacak işler.sıkıntıya sokma kendini .düğün yaklaşmış zaten gerginsindir.ama gelinliğine ve tutacağınız eve falan bakmaya başlayın biran önce.

Nişanlın nasıl bu kadar rahat olabiliyor anlayamadım canım. Evlenen o bence sen biraz onu dürtmelisin yani. Şurda 55 gün kalmış perde halı mobilya ev herşey biranda olmaz yani. Bunlae geziliği görülüp karar verilecek şeyler. Bence nişanlın çok hatalı. Şayet ailesi umursamıyorssa o herşeyi ailesine bırakmamalı. Sana gel bakalım alalım demeli yani diyebilmeli bence.

valla ne bileyim sonra yetişmedi ev eşya beraber oturalım demesinler sana. ben olsam sıkı tutardım işi.

Valla baya rahatlarmis benim 4 ay'im var ve simdiden herseyi halletmeye calisiyorum pimpirikli bi insanim ben hele seninkine hicbisey kalmamis...

Bencede sen nisanlinin ailesine soyle hicbisey kalmamis sonrada iki ayagimizi bi pabuca soktunuz falan derler...

Zaten yapilacak bu isler ne diye beklerler anlamam bi an once yapilsin iste

sen modellerini kafanda belirlemişsindir eminim mobilya da da gelinlikde de.
ev tutmak halı perde için 20 gün yeterli sıkışırsınız brz yoğun olur ama halledilir. Ancak mobilya ve gelinlik zaman alan konular. Mobilyalar 30 gün ile 45 gün arasında anca teslim ediliyor bunu nişanlına söyle beğenin kapora verin parası sonra verilcekse problem paraysa yine sonra versinler. Moblyacılar zaten bu konuda yardımcı oluyorlar. Bir kısmını alıyorlar geri kalanını sonra veriyorsun bunu problem etmiyorlar. En azından sipariş geçilmiş mobilyaların hazırlanmaya başlanmmış olur. Tabi direk stokda olan bişeydir 1 hafta içinde verirler o ayrı ama tamamen şans bu.
Beyaz eşya konusunda da eğer ellerinde varsa ertesi gün bile veriyorlar ama yoksa 1 hafta fln beklemen gerekiyor sen bunları güzelce tek tek anlat nişanlına eğer hala karşı çıkıyorsa bu işi ailene bırak ailen gerekli şeyleri söylesinler.
Ayrıca nişanlına da sadece senin evlenmediğini ev kurulcaksa bu evin ikinizin evi olduğunu düğün yapılacaksa ikinizin düğünü olduğunu hatırlat bence erkekler bazen bu ayrıntıyı unutup sanki düğün, mobilya halı perde sadece kız içinmiş gibi davranıyorlar.

kesinlikle katılıyorum ya şimdiki zamanda bu erkek ailelerindeki rahatlığıda bi türlü anlayabilmiş değilim aynı modeller bendedde var maalesef. Allah tan nişanlım her dediğimi yapar. burda da senin işini halledecek olan nişanlın canım...

Nişanlım maddi açıdan zor günler geçiriyor onu anlamaya çalışıyorum ama ailesi en azından ''oğlumuz yeni araba aldı bizde düğün masraflarını karşılayalım ''demiyorlar bu düşünceyede sahip değiller valla bıktırdılar beni

kusura bakmada nişanlına demedinmi araba alma zamanınmı diye düğün üstü araba alınırmı hiç o kadar masraf olucakken

az yalvarmadım ama dediğim dedik borca battı resmen yaa
şimdi de ailesinin keyfini bekliyoruz kayın baba son dakika insanı herşeyi sona bırakmayı pek sever sinir oluyorum onlara

o zaman nişanlına postayı koy canım kimse kusura bakmasın pazardan veresiye mal almıyolar herkes elini taşın altına sokucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…