- 22 Aralık 2017
- 377
- 121
- 23
- Konu Sahibi pozitifkiz59
Merhaba ben bu seneki yeni üniversite sınavına girdim. Ama sınavda panik atak geçirdiğim sınavım çok kötü geçti. Heyecanlandığım için batırdım. Alanım TM ama ben sözelden de girdim. Hedefim işletme veya iktisat okumaktı. Matematiği batırdığım için Ankara olmayacak sanırım, şehir dışına da gitmek istemiyorum.
Sözelden de girdiğim için Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesinde Dini İlimler okumayı düşünüyorum. İşletme veya İktisat'ı açıktan okumayı düşünüyorum.
Şimdi 2 seçenek var;
1) Dini İlimler okurken yabancı dilimi geliştirip İşletme'yi açıktan okumak mı,
2) DİF okurken, aynı üniversitenin İngilizce İşletme yan dal mı yapmak?
Hayalim hep İşletme okumaktı. Ama yeni sistem Matematik sorularında bizi çok zorluyor. Özellikle Mat-2'de. Açıktan İşletme okursam eğer kaymakam vs. olabilir miyim? Özel sektörde iş bulabilir miyim?
Sözelden de girdiğim için Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesinde Dini İlimler okumayı düşünüyorum. İşletme veya İktisat'ı açıktan okumayı düşünüyorum.
Şimdi 2 seçenek var;
1) Dini İlimler okurken yabancı dilimi geliştirip İşletme'yi açıktan okumak mı,
2) DİF okurken, aynı üniversitenin İngilizce İşletme yan dal mı yapmak?
Hayalim hep İşletme okumaktı. Ama yeni sistem Matematik sorularında bizi çok zorluyor. Özellikle Mat-2'de. Açıktan İşletme okursam eğer kaymakam vs. olabilir miyim? Özel sektörde iş bulabilir miyim?
Son düzenleme: