- 24 Aralık 2014
- 5.021
- 6.757
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Dertli bacınız geldi hanımlar aslinda dert değil karma diyelim buna...Evliligimin başında vajinismus yasadım çok yıprandık ciddi manada sonra eşimin ailesinin cocuk yok mu soruları k.peder dahi soruyordu cevreden gelen sorular derken daha cok yiprandik bir gün konu konuyu açmış eşim ben tedaviye sıcak bakmıyorum kendi kendine düzelmesini bekliyorum diye bu konuyu annesine açmış annesi gelip benim annemle konustu tedaviye ikna ettiler falan derken rencide olmuştum gercekten onur kirıcıydi ve cok ah ettim Allahim bana ne yasattiysa kendi kızinda görsün dedim tedavi oldum gecti hamilelik dogum lohusalik derken daha bir cok şey oldu k.validemle görüsmüyoruz yani görüşmüyoruz derken selamlasmadan ötesi yok kizimi görünce kucagina alir sever sevmesini hic bir zaman engellemedim neyse konumuz bu değil.Görümcem yeni evli konuya tam hakim olmamakla birlikte bir baskiya maruz kaldıgini anlatıyor sürekli bir çocuk baskisı gördügünden yakinıyor sonra aglıyor agliyor derken baya agliyor derdi var gibi belki de ayni sorunu yasıyor bilmiyorum..sürekli k.validesi bize gelin baskısi yapıyormuş kiyafetlerine giyimine karisıyormuş eşi onu savunsa da ailemdir diyormuş.Arayip k.valideme sıkayet ediyormuş gorümcemi.Sürekli k.validemle ayni ortamdayken anlatiyor k.validem gözümün icine bakiyor neden bakiyor bilmiyorum belki de bana yaptikları aklina geliyordur.Görümcem diyor işte leyloş sence ne yapmaliyım falan far turulmus tavsan gibi kaliyorum.Ben biraz vicdan azabi cekiyorum ah ettim tuttu keske demeseydim diye sizce anne kiz bana danisikli dövüşüklü vicdan mi yaptirmaya calisiyorlar cunku ona senin de bir kiz evladin var unutma demiştim ?