ben söyleyeyim kullandiginiz onca deterjan arasinda görmemis olabilirsiniz belki eti madenin üretmis oldugu borlu deterjani var hem diger deterjanlara göre daha saglikli hem yerli hemde kullanmis biri olarak söyleyim coguna tas cikarir. bende alisveris yaparken yerli bi firma olsun param burda kalsin mantigindayim evet ve gercekten bu isi basaran firmalar azimsanmayacak kadar cok. haa bide unutmadan torku var onun ürünlerini alin hem icinde neyidigi belirsiz glikoz surubu misir surubu tarzi seyler yok hem oda yüzde yüz yerli. arastirip etraflica bakarsiniz siz de görürsünüz neler kullanabileceginizi. sevgiler...Bana %100 yerli üretim olan ve muadiline tercih edilebilecek tek bir ürün söyle hatamı kabul edip özür dileyeyim. Tükürdüğümü yalamış olayım.
ben söyleyeyim kullandiginiz onca deterjan arasinda görmemis olabilirsiniz belki eti madenin üretmis oldugu borlu deterjani var hem diger deterjanlara göre daha saglikli hem yerli hemde kullanmis biri olarak söyleyim coguna tas cikarir. bende alisveris yaparken yerli bi firma olsun param burda kalsin mantigindayim evet ve gercekten bu isi basaran firmalar azimsanmayacak kadar cok. haa bide unutmadan torku var onun ürünlerini alin hem icinde neyidigi belirsiz glikoz surubu misir surubu tarzi seyler yok hem oda yüzde yüz yerli. arastirip etraflica bakarsiniz siz de görürsünüz neler kullanabileceginizi. sevgiler...
Ben gec kaldim Torku urunleri yerli uretim %100 tariş, fiskobirlik,cotanak,caykur,osmancik pirinc,milangaz(demiroren),cilek mobilya, sagra tadelle, Arcelik, vestel Ben her gordugum tanidigima derim.Hep yerli uretim alalim ulkemiz kazansin.Keske herkes boyle dusunsee...ben söyleyeyim kullandiginiz onca deterjan arasinda görmemis olabilirsiniz belki eti madenin üretmis oldugu borlu deterjani var hem diger deterjanlara göre daha saglikli hem yerli hemde kullanmis biri olarak söyleyim coguna tas cikarir. bende alisveris yaparken yerli bi firma olsun param burda kalsin mantigindayim evet ve gercekten bu isi basaran firmalar azimsanmayacak kadar cok. haa bide unutmadan torku var onun ürünlerini alin hem icinde neyidigi belirsiz glikoz surubu misir surubu tarzi seyler yok hem oda yüzde yüz yerli. arastirip etraflica bakarsiniz siz de görürsünüz neler kullanabileceginizi. sevgiler...
Makinalar teknolojiye girmiyor mu ?Ne kadar da teknoloji gerektiren ürünler. Bir madenini çıkaran is makinası da Yerli üretim, bisküvi fabrikasında kullanılan makinalar alet edevat da yerli üretim öyle değil mi?
Otomobil üretimiyle biskuviyi çikolatayı kıyaslamak da dahice gerçekten.
siz teknolji diye belirtmemissiniz yerli bi üründen ne anlamak gerekiyorsa ayrica teknolji istiyorsaniz vestele bakin gayet de iyi ürünler üretiyor hem biz niye kendimizi bu kadar asagida görüyoruz anlamiyorum evet gec kaldik bu dogru ama bu bizim ilelebet geride kalacagimiz anlamina gelmiyor. ayrica benim zekami sorgulamak size düsmez sizinkini sorgulamak da bana yaklasiminiz hos degilNe kadar da teknoloji gerektiren ürünler. Bir madenini çıkaran is makinası da Yerli üretim, bisküvi fabrikasında kullanılan makinalar alet edevat da yerli üretim öyle değil mi?
Vestel ki National Geographic channel da bile belgeseli var her haftasiz teknolji diye belirtmemissiniz yerli bi üründen ne anlamak gerekiyorsa ayrica teknolji istiyorsaniz vestele bakin gayet de iyi ürünler üretiyor hem biz niye kendimizi bu kadar asagida görüyoruz anlamiyorum evet gec kaldik bu dogru ama bu bizim ilelebet geride kalacagimiz anlamina gelmiyor. ayrica benim zekami sorgulamak size düsmez sizinkini sorgulamak da bana yaklasiminiz hos degil
Ne kadar da teknoloji gerektiren ürünler. Bir madenini çıkaran is makinası da Yerli üretim, bisküvi fabrikasında kullanılan makinalar alet edevat da yerli üretim öyle değil mi?
biz yapilan iyi iside kötü iside siyasete baglariz millet olarak genetigimizde var elestirmek maalesef. iyi bile olsa benim gibi düsünen biri yapmadi mantigiyla yaklasiyoruz olaya.Vestel ki National Geographic channel da bile belgeseli var her hafta
Puffffff tek biz goruyoruz heralde.
Sen dalgani gec hayyaall atlama teknolojik olanlarida oku gariiiYiyin gari diyorlar sen hala otomobil diyorsun, makine diyorsun...
Olmuyor sephora olmuyor...
Hahhhh evet buradaki kafalar bu.Ben iyiyi kim yapsa takdir ederim.Ama kafalar bi baskabiz yapilan iyi iside kötü iside siyasete baglariz millet olarak genetigimizde var elestirmek maalesef. iyi bile olsa benim gibi düsünen biri yapmadi mantigiyla yaklasiyoruz olaya.
aslında AB protokolleri yüzünden sevgili hükümetimiz tarafından getirilen tarımsal düzenlemeler ve tarım alanlarına verilen yapı izinleriyle, artık tarım ülkesi de sayılmayız.Ama uzun yıllardır siz tarım ulkesisiniz diye bizi kandıran dış mihraklarimiz ve biz çok güzel bir tarım ülkesiyiz diye safiyane anlatan hocalarımız var.
Sanayi bizim neyimize biz tarım ülkesiyiz.
Yok ama gerçekten yok.Sen dalgani gec hayyaall atlama teknolojik olanlarida oku gariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?