İşte yerli otomobilin prototipi

Ist uretilen otobusler yerli uretim derken calisanlari yerli fabrika mercedes zaten.Ben %100 yerli uretimden bahsediyrm.

Ben elimden geldigi kadar yerli uretim urunler kullanmaya calisiyrm.Cokta iyi uretilenler var.

Insallah dahada iyi olur da aliriz.

Ist uretilen otobusler yerli uretim derken calisanlari yerli fabrika mercedes zaten.Ben %100 yerli uretimden bahsediyrm.
Ay yerli yerli deyip duruyorsun. .. Bende yerli mal diyorusn sanıyorum. Yerli işçi mi yerli dediğin. .ilahi evla.. onların yerli olduğunu ne biliyorsun , belkk yabanci..
gbt sinede baktın mi

Sen beni görmezden gelmiştin değilmi.

Kız bu hatun da bilmediği sey yok, herşeyi biliyor bilim adamı gibisin ha evla, sen diğerleri ne ve açıklama yapan adama bakma onlar bilmiyorlar.

Bu mantikla Amerikada ki X urunun fabrikasinda Turkler calissa o urun yerli mi oluyor Huysuz aydinlat beni

O fabrikalar niye Türkiyede biliyor musun evlacım? Çünkü iş gücü ucuz. İşçiler tabi ki yerli çünkü o paraya çalışacak ya çinli bulursun ya Türk. Yönetim kadroları ya yabancıdır ya yurt dışı eğitimi olan Türk.

Burda yüzde yüz yerli üretilse üretilse tekstil üretilir. Çünkü ne teknolojiye gerek var ne yetişmiş elemana. Ne demişti birileri "biz bilim adamı değil ara eleman yetiştiriyoruz" gibi bişeydi sanırım. Yanılıyor muyum?

O yüzden çok bekleme, çok düşleme %100 yerli üretim arabayı, uçağı, gemiyi... Bilim adamı olmadan, teknoloji geliştirmeden bize iki beden büyük gelir onlar.

utanç verici..

Çekemeyen muhalifler doldurmuş yine burayı
Allahım yarabbim sırf akparti hükümeti zamanında yapıldı diye bu kadarda çamur atılmaz
Anlıyorum sizide

Allahım yarabbim sırf akparti hükümeti zamanında yapıldı diye bu kadarda çamur atılmaz
Anlıyorum sizide

Bana %100 yerli üretim olan ve muadiline tercih edilebilecek tek bir ürün söyle hatamı kabul edip özür dileyeyim. Tükürdüğümü yalamış olayım.

Bana %100 yerli üretim olan ve muadiline tercih edilebilecek tek bir ürün söyle hatamı kabul edip özür dileyeyim. Tükürdüğümü yalamış olayım.
Ben?
Gerçi annem iki-üç kuşak yukarıdan göçmen ama bence yerli üretim sayılırım. Beni tercih etmez misin sep?

Anlıyorum sizide
evet şahsen ben Türkiye haritası çizerken hiç karbon kağıdını bu kadar güzel koyamamıştım haritanın üzerine, kadillakın üzerine bu kadar muntazam koyabilmelerini çok kıskandım şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…