Biz otomobil falan yapamayız. Malesef o teknolojiye sahip değiliz. Buna inanan şirinlerin var olduğuna da inanır. Biz ancak otomobil parçası ihraç eder burda bşrleştiririz. Adı yerli otomobil olur.
Büyük firmaların burda imal edilen otomobilleri bile tercih edilmezken yerli otomobili kim tercih edecek hem? Yazık günah harcanan paraya.
öyle deme birazdan biterler burada yerli otomobilimiz, uçağımız var diye.. çünkü parça birleştirip üzerine Osmanlıdan esintili bir marka yapıştırınca Türk oluyor..
öyle deme birazdan biterler burada yerli otomobilimiz, uçağımız var diye.. çünkü parça birleştirip üzerine Osmanlıdan esintili bir marka yapıştırınca Türk oluyor..
Istanbulda benim bildigim dunyanin dort bir yanina giden otobus fabrikalari var yerli uretim ama malzeme ihrac ve yabanci firma bizim insanimiz bu isi cok iyi yapiyr ki gozlerimle sahit oldum.Ama %100Turk uretimi baslasa dahada guzel olur.Tabii sen o zaman buna da sevinmezsin.Biz otomobil falan yapamayız. Malesef o teknolojiye sahip değiliz. Buna inanan şirinlerin var olduğuna da inanır. Biz ancak otomobil parçası ithal eder burda bşrleştiririz. Adı yerli otomobil olur.
Büyük firmaların burda imal edilen otomobilleri bile tercih edilmezken yerli otomobili kim tercih edecek hem? Yazık günah harcanan paraya.
Istanbulda benim bildigim dunyanin dort bir yanina giden otobus fabrikalari var yerli uretim ama malzeme ihrac ve yabanci firma bizim insanimiz bu isi cok iyi yapiyr ki gozlerimle sahit oldum.Ama %100Turk uretimi baslasa dahada guzel olur.Tabii sen o zaman buna da sevinmezsin.
Istanbulda benim bildigim dunyanin dort bir yanina giden otobus fabrikalari var yerli uretim ama malzeme ihrac ve yabanci firma bizim insanimiz bu isi cok iyi yapiyr ki gozlerimle sahit oldum.Ama %100Turk uretimi baslasa dahada guzel olur.Tabii sen o zaman buna da sevinmezsin.
Arapların İÇ aksanına nerden konu geldı yahuArablarin ic aksani hep birnorine benzer
Emre bey cok biliyorsun sen...
Arablarin ic aksani hep birnorine benzer dislarida cogunun vites ayna koltuk on konsol acaba ne koymalarini beklerdiniz.
Bir defa da gurur duyan biri olsa sasardim.Ama ben ulkem adina sevindim.Umarim Hayirli olur.
Arapların İÇ aksanına nerden konu geldı yahuArapların dili mi konumuz
ha diyorsan ki ; arabaların iç aksamı benzer ; ee.. vitesi koltuğun yerine , aynayı göğüse , koltuğuda bagaja monte edemeyeceğine göre evet benzer
Önemli olan montaj yerlerinin benzerlik göstermesi değil ciciş , kullanılan malzemenin kalitesi
Edit: Arabanın markası , bileğine kuvvet olacağımış .. öyle diyolla..
İnsan insana, araba arabaya benzer Mericim.
hayır sanada yaranmak mümkün değil.. sanki kadillak 'a binebilecekmişssin gibi.. arabların iç aksanı birbirine benzer !
İnsan insana, araba arabaya benzer Mericim.
ben bilememişim pardon. pek anlamıyorsam demek.hayır sanada yaranmak mümkün değil.. sanki kadillak 'a binebilecekmişssin gibi.. arabların iç aksanı birbirine benzer !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?