İşte yeni mutfağımız.

3bruli93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
103
0
0
Hatay
..................................................................

Eklentiler

• $sdfgbhn.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 227
  • $ffff.webp
    17 KB · Görüntüleme: 189
  • $ghh.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 185
  • $guuuuu.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 189
  • $kkkkkkkkkkk.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 215
Son düzenleme:
ya ben kırmızı mutfak sevmem derdim şimdiye kadar ve ciddi anlamdada çok itici gelirdi taki şu mutfağı görene kdar enfes olmuş çok tatlı ya ben olsam hiç çıkmK İSTEMEZDİM BU MUTFAKTAN çok çok çok beğendim ne kadar güzel olmuş bu kadar küçük alanda kırmızıyı bu kadar dozunda kulanmak gerçekten başarı bana fikirlerimi değiştirttin çok güzel:)

:) beğenmene çok sevindım canım ne güzel yorum yapmışsın öyle :)

bayıldım canım mutfağına kırmızı beyaz mutfağı çok severim ki (hayalimdeki mutfak)çok yakışmış her şeyin uyumlu olmöuş güle güle sağlıcakla otur içinde

Kırmızı mutfak çok güzel olmuş.Gerçektende idddalı hoş bir mutfak .içinde güzel mis kokulu yemekler yapman dileğiyle...

kırmızının mutfakta bu kadar güzelolacağını tahmin etmezdim...
çok beğendim..
güle güle kullan..

Beğenmenize çokk sevindim bizde çok büyük hevesle yaptırdık Allah olmayalarada nasip etsin inşallah

zebra stor perdeler zaten çok zengin ve güzel duruyorlar.. çok güzel olmuş maaşaallah.bizim evdede 2 hafta tadilat vardı. yıllık izin almıştım o da öyle boşa gitti. evin içinde boyacılar parkeciler bir yandan mutfağı kapattırdık .. olan benim yıllık iznime oldu :) boyacılarla parkecilerle geçti. neyse bundada var bir hayır demek ki.. allahım sağlık sıhhat hayırlısını versin.

Evet zebra perdeler çok hoş lakin kullanması biraz sıkıntılı.Pencereyi tamamen açamıyorsunuz ancak üste kadar çekip açmak gerekiyor o zamanka karşı komşunuzla cee oluyorsunuz :))
Ev tadilatı gerçekten çok zor temizliyorsun batıyor temizlıyorosun batıyor.İllallah edıyorsun ama bittikden sonra değdiğini görüyorsun :)

evet. rüzgarda filan storlar pencereye çarpıyo felaket ses çıkıyo . açsan öyle problem.
zaten annem dewamlı ev süpürür :)) yemin ederim günde iki kez süpürüyo. takıntı haline gelmiş artık. küçük çocukta yok bizde üstelik. anneme takılıyoruz bazen diyoruz ki " ıssız adaya düşsen yanına elektrikli süpürge vileda bide çamaşır suyu alırsın sen " diyoruz

Son düzenleme:
kırmızı rengini çok seviyorum evde. mutfakta da çok güzel olmuş gerçekten

Annelerin ortak yönu emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…