İşte süper buluşmanın süper resimleri..

Msndende yazardın elif zahmet etmişsin buraya gelip...He yeni arkadaşlarrrr canım...her yenisini bulup eskısını silseydım ooooooo...

ayyyy muhteşem görünüyosunuz bayıldım kuzulara ve size maşşallah:nazar:
aybik alyayadamı leoparlı emzik aldın nereden buldun kız çok tatlı:lepi: heee aybik piyangomu çıkcak sana baksana kapalı alanda kuş nerene yapmış aklinialirimsmilesüper görünüyo paracıklar gelsin :Saruboceq: waffle yedir sonrada coleslaw:jeyyar:
dostluğunuz daim olsun hanımlar

gerçekden çok güzel bi gündü.yaw banada yollarmısınız resmleri bende mak yokdu sağdan soldan toplayım bari. elifde eklesede resimleride kaydetsem

arkadaşlar hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum. güzel bir gündü.fazla kalamasakda olsun...
tekrar görüşmek dileğiyle.
aa şeyma o senin annenmiydiii maşallahhh yaa

maşallah hepsıne yaa hem anneler hem bebekler hepsı bırbırınden guzel cok eğlenmıssınız kızlar yaaa ne guzel

Kızlar maşallah ne güzel gün geçirmişsinizz..
ßebişlerde çok tatlı Allah nazarlardan saklasın :nazar:

doğum günün kutlu olsun nice yıllara..resimler eksik değil en güzelleri özenle seçilmişleri burda sana ait olan bi kaç tane daha var dilersen yollarız...her resimde 10 ar tane var buraya ekleseydık komık olurdu...

güzel yorumlarınınz için çok tşkler sadece bebeklermize bi maşallahı çok görmeyin...

tşk.ederim bi tanem
hepimize bebişlerimizle nice yıllar diliyorum canım
evet benim bulunduğum resimlerimi bana mail atabilirsen cok sevinirim:) kendime doğum gunum die saklıycam :)

mucize nice mutlu yıllara oğluşunla
niye orda demedin
bi pasta yerdikaklinialirimsmile
bu arada ikeanın içinde kapalı alanda hisabet ettire ettire burnumu nişan alan kuşun marifetini de ekle gülelim hepberaber

canım belki yanlış anlarsınız hani aranızada ilk kez katıldım die bi şey demek istmedim:)
insallah bir dahaki seneye hep birlikde kutlarız:)

maaşallah bebeklere de sizlereede .eğlenceli bir gün geçirmişsiniz.allah daim etsin :::::)

çok keyifli bi gün olmuş belli..maşallah hepinize..

şeyma kayranın üstündeki şey emzik zincirimi..çok hoş görünüyo..

kızlar yine süper bir buluşma olduuu çok keyif aldım bende...aybike kız sayısal felan oyna bilet milet al kız kapalı alanda gelip senin burnunu bulduysa bu bi işaret...sempatiksalakcinni

bebişlerin hepsine kocaman bi maşallah:nazar::nazar::nazar: diyorum Rabbim nazarlardan saklasın yine çok güzel bi buluşma olmuş dostluğunuz daim olsun inşallah

harikasınız yahu sizi görünce kıskanıyorum valla
belliki çok eğlenmişsiniz
bizde tebessüm ettiriyosunuz burda
dostluğunuz daim olsun hanımlarr

o kadar tatlı görünüyosunuz ki:asigim:maşallah hepinizeŞeniz

Back