• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte şimdi de Plnhsyn'in evi...

canım birşey sorabilirmiyim? mutfak perdelerin kaç para tuttu sanırım balon perde ...birde balkona yaptırdıgın perde aşagıya kadarmı yoksa boyutu okadarmı.şimdiden tşk ederim.

çok güzelmiş...çocuk olana kadar benim de evim bu kadar düzenli ve temizdi..ama şimdi hiç aksesuar yok...yeni gelin evi başka oluyor....:1:

Ayy bayıldım cok güzel olmuş.
Salon cok hoş ve ferah yatak odan da öyle.Yatak örtüne de bayıldım nerden aldın?
Mutfakta cok güzel olmuş.
Her yer uyumlu ve ferah görünüyor.
Güle güle oturun:)

mutfağına bayıldım...
hayalimde ki mutfak..
ne güzel geniş geniş...
güle güle otur...
allah utlu etsin buarada

çok ferah ve bir o kadar da şık bir eviniz var. güle güle oturun evinizde..

allahım bu nasıl bır ev yaaa.. bayıldımmm hersey tamm benım tarzım 3.5 senelık evlıyım kıracı oldugum ıcın hıcbıseyı ıstedıgım gıbı alamadım ama bu evı gorunce dıyorumkı bu kadarmı olur
hersey hersey cok guzell tam hayallerımdekı gıbı
allah agız tadyla oturmayı nasıp etsın
evı olmayana ev ve ıstedıgı esyaları nasıp etsın amınnnnnn..

forumdaki güzel evlerden birtanesi özellikle salonda sadelik ve şıklık var hayallerimdeki salon evgördenmi aldınız mobilyaları bak bak doyamadım salon yatak odan mutfağın hep uyum içinde ve soft renkler güle güle oturun mutluluklar

doğtaş carmen yemek odası ve koltuk takımı benim de çok beğendiğim takımlardan biri :)
evin çok hoş sade sakin huzurlu görünüyor. aksesuar eksiğim var demişsin bence böyle çok güzel. göz yorucu hale getirebiliyor aksesuarlar evi yine de sen bilirsin tabii. allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin çok beğendim gerçekten :nazar:

Back
X