• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte şimdi de Plnhsyn'in evi...

canım evin çok sade ve şık olmuş baktığın zaman hiç göz yormuyor çok hoş...
iyi günlerde otur

çok teşekkür ederim canım sehpam çok büyük resimde göründüğü gibi değil tek mumları koysam hiç hoş durmaz yani o yüzden çok fazla aksesuar olduğunu düşünmüyorum ama sayı olarak belki sana fazla gelmiş olabilir ama renk ve tarz olarak hepsi birbirini tamamlıyor buna katılmıyorum hepsi özellikle seçildi. oturma odasında mesafe çok kısa değil yine resim yanılgısı evet o da küçük ama televizyon ve koltuk arasında mesafe çok. mutfaktaki tüllere gelince mutfakta daha zengin duran bir tülün ne kadar hoş duracağını bilemiyorum duvarı kapatmam için normal uzun pile perde yapmam lazımdı ki mutfakta hiç düşünemiyorum bunu basit olurduya zebra perde yapacaktım yada katlamalı zebra perde herkeste var benim mutfağımdaki modelde katlamayı ise henüz hiç bir mutfakta görmedim her gelen de o perdeye bayılıyor. tabi zevkler tartışılmaz. yatak odam da 2 renk kullandık abonoz ve beyaz bu şekilde çok hoşumuza gitti.

fikirlerin için çok teşekkür ederim canım değerlendirmeye çalışıcam allah daha iyilerini versin herkese tekrar teşekkürler..

İç mimar gözüyle bakıp yorumladım. Herhangi bir kusur aramak değil amacım. Zira en önemlisi sizin keyif alarak yaşamanız. Sanırım ben biraz daha teknik bakıyorum o açıdan :) Dediğiniz gibi resimlerde bazen mekanı tam yansıtamıyor. Güle güle,huzur,mutluluk ve sağlıkla yaşayın..Sevgiler.

canm benm de istediğim ev döşeme tipi aşağı yukarı böle.. eşyaların şekli renk uyumu vs kafamdakilere çok benziyor. özel olamzsa ortalama ne kadar döşedin evini? mutfk araç gereçleri mobilyalar perdeler halılar ıvırlar zıvırlar beyaz eşyalar... ortalama bişy var mı aklında?

Çok beğendim. Ağız tadıyla oturun. Bebekle şenlendirin evinizi.:49:

salon takımımız aynıymıs :)) masa falan farklı ama oturma grubu olarak aynı :)

salonu görunce dırek gerısıne bakmadan yorum yazmıstım sımdı tekrar baktım ve gercekten cok saasırdım
yatak odamız aynıııı doğtaştan aldık bizde butun mobılyaları ve
salondada yatak odasının takımından aldık masayı falan beyaz oldu yanı bızımkı
gerçekten cok sasırdım aynı zevklerı bu kadar paylasmamıza
mutfak masanızda sanırım bellonadan kuzenımın var aynısından aldı kendısıde rengı falanda aynı

Çok güzel bir evin var canım her şeyiyle mükemmel bence huzurla sağlıkla mutlulukla oturursunuz inşallah :107: :107:

çok harika yaaaaaaa sanırım eviniz bahçeli dışarda yeşillikler var da güle güle oturun

çok teşekkür ederim canım amiin evim apartman dairesi kendi bahçesi var ama etraf hep yeşillik benim yaşadığım yerde yeşillik çok var deniz kenarı :)

salonu görunce dırek gerısıne bakmadan yorum yazmıstım sımdı tekrar baktım ve gercekten cok saasırdım
yatak odamız aynıııı doğtaştan aldık bizde butun mobılyaları ve
salondada yatak odasının takımından aldık masayı falan beyaz oldu yanı bızımkı
gerçekten cok sasırdım aynı zevklerı bu kadar paylasmamıza
mutfak masanızda sanırım bellonadan kuzenımın var aynısından aldı kendısıde rengı falanda aynı

tesadüfe bak demekki zevklerimiz birbirine çok benziyor ne güzel :) sen de güle güle otur canım evinde sağlıkla mutlulukla.evet mutfak masam da bellona :)

Back
X