• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte şimdi de Plnhsyn'in evi...

çok beğendim, güle güle oturun. bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. sakıncası yoksa yatak odanı nereden aldığını öğrenebilir miyim?

canım çok geç cevap yazıyorum kusura bakma lütfen çok teşekkür ederim yatak odam doğtaş snow modeli

evin çok güzel
mobilyaların falan herşeye bayıldım
sadece salonda tekli koltuk yemek masasının yanında
sanki o tekli koltuk olmasa salon daha ferah duracak
tabi bu benim fikrim
güle güle oturun

harika.....bayıldım.....allah huzurla oturmak nasip etsin.....konsolun üzerindeki abajurları ve sehpanın altındaki filleri nerden ve kaça aldığını sorsam ayıp olmaz umarım......özelden yazar mısın bana?

cnım bişi sorcam sanırım koltukların derı dımı nasıl kullanıslımı bende beyaz deri istiyorumda arastırma yapıyorum o yuzden

evinin tertemiz iç açıcı bi görüntüsü var böle acık renk döşenmiş evleri cok beğeniyorum ben cok kasvetli renkler secmişim ev konusunda çok pişmanim vallahi

Çok güzel hem ferah hem sıcacık bir ev. Allah huzurunuzu eksik etmesin evinizden :nazar:

canım çok ferah evin mutlulukla otur.ben de yemek odası carmen ve snow beğeniyorum ama snowu yakından görmedim.snowunda dışı lake mi duruyor.fiyatı nerdeyse yarı yarıya.yada yeni çıkacak modelleride beklerim artı karar veremedim

çok teşekkür ederim canım. snow lake gibi değil yani parlak değil bence yemek odası için carmen daha güzel bence gidip bir bak yakından gör öyle karar ver :)

Back
X